Sulfit de Sodi, Sulfit de Sodi, Natrium Sulfurosum Na2SO3 Grau Alimentari, Grau Industrial

Sulfit de Sodi, Sulfit de Sodi, Natrium Sulfurosum Na2SO3 Grau Alimentari, Grau Industrial Xina Sulfit de Sodi, Sulfit de Sodi, Natrium Sulfurosum Na2SO3 fàbrica, Proveïdor, Fabricant a la Xina. Número CAS: 7757-83-7 Característiques: Pols cristal·lina blanca. Fórmula molecular: Na2SO3, Na2O3S ...

Detalls del producte

Sulfit de Sodi, Sulfit de Sodi, Natrium Sulfurosum Na2SO3 Grau Alimentari, Grau Industrial

Sodium Sulfite, Sodium Sulphite, Natrium Sulfurosum Na2SO3 Food Grade, Industrial Grade

Xina Sulfit de Sodi, Sulfit de Sodi, Natrium Sulfurosum Na2SO3 fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Número CAS: 7757-83-7

Característiques: Pols cristal·lina blanca.

Fórmula molecular: Na2SO3, Na2O3S

Fórmula d'estructura:

Sodium Sulfite, Sodium Sulphite, Natrium Sulfurosum Na2SO3 Food Grade, Industrial Grade structure formula

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

Descripció:

Sulfit de sodi, sulfit de sodi, sulfat de nori Na2SO3 és una sal sòdica soluble d'àcid sulfúric (sulfit) amb la fórmula química Na2SO3. També s'utilitza com a conservant per evitar la decoloració de la fruita seca i per conservar els embotits. Un altre ús s'aplica de la mateixa manera que el tiosulfat de sodi per convertir els halògens elementals als seus respectius àcids hidroïlics, en la fotografia i per reduir els nivells de clor en les piscines. Sulfit de sodi, sulfit de sodi, sulfat de nori Na2SO3 també és un subproducte de fregat de diòxid de sofre, una part del procés de desulfuració de gasos de combustió.

Aplicacions:

El sulfit de sodi, el sulfit de sodi, el sulfato de natrium Na2SO3 s'utilitza principalment en la indústria del paper i la pasta. Aquesta substància química s'utilitza a l'àrea de tractament d'aigües com a agent d'eliminació d'oxigen per tractar l'alimentació d'aigua a les calderes de vapor per evitar problemes de corrosió.

En la indústria tèxtil, el Sulfit de Sodi, el Sulfit de Sodi, el Natrium Sulfurosum Na2SO3 funciona com un agent de blanqueig, desulfuració i descloració i en el comerç de cuirs per a la sulfonació d'extractes de bronzejat. Aquesta substància s'aplica a la producció química com a agent de sulfonació i sulfometilació. El sulfit de sodi, el sulfit de sodi, el sulfato de natrium Na2SO3 s'utilitza també en la fabricació de tiosulfat de sodi. Aquest producte té algunes altres aplicacions, inclosa la flotació d'escuma de minerals, la recuperació d'oli, conservants d'aliments i la realització de colorants.

Sulfit de sodi, sulfit de sodi, sulfat de nori Na2SO3 és un compost soluble de sodi. És un producte de fregament de SO2, una part del procés de desulfuració de gasos de combustió. Es fa bé quan es treballa com a conservant per evitar que la fruita seca descordi i conservi la carn.

Sulfit de Sodi, Sulfit de Sodi, Natrium Sulfurosum Na2SO3 és un pols o grànul de cristall blanc que té sabor salat amb olor de sofre. S'utilitza principalment en la indústria del paper i la pasta. S'aplica en diverses altres aplicacions com la flotació de minerals, recuperació d'oli, conservants alimentaris, tractament de bullint, intercanvi de ferro, foc, controlador de plaguicides, en la fabricació de colorants, detergents i en indústries tèxtils.

Sodium Sulfite, Sodium Sulphite, Natrium Sulfurosum Na2SO3 Food Grade, Industrial Grade way of making

Sodium Sulfite, Sodium Sulphite, Natrium Sulfurosum Na2SO3 Food Grade, Industrial Grade synthetic routine

Certificat d'anàlisi (COA, TDS)

Sodium Sulfite, Sodium Sulphite, Natrium Sulfurosum Na2SO3 Food Grade, Industrial Grade COA and TDS

POTENCIALS PERILLOSOS:

Sulfit de Sodi, Sulfit de Sodi, Natrium Sulfurosum Na2SO3 és Arkari.

Un cop contactat amb materials àcids, podria alliberar gas diòxid de sofre.

Quan es dissol en aigua, el sulfit de sodi, el sulfit de sodi, el sulfato de natrium Na2SO3 formaran la solució arkari. També és corrosiu. Es descompon en el foc donant Sox i Na20

Fengchen Group Co, Ltd és una fàbrica de productes químics i farmacèutics que s'integren, integrant R + D, fabricació i comercialització. Estem altament qualificats en empreses farmacèutiques a la Xina.

També tenim la nostra pròpia medicina tradicional xinesa a Mongòlia Interior. Donem molta importància a la R + D per al Sulfit de Sodi, el Sulfit de Sodi, el Natrium Sulfurosum Na2SO3 productes relacionats. No només tenim infraestructures de primera classe, també amb fermesa amb organitzacions de renom.

Sulfit de Sodi, Sulfit de Sodi, Natrium Sulfurosum Na2SO3 Pols / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Productes relacionats:

Hot Tags: sulfit de sodi, sulfit de sodi, sulfato de natrium na2so3 grau alimentari, grau industrial, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like