Percarbonat de sodi en pols recobert i sense recobrir, carbonat de sodi peròxidhidrat CAS 15630-89-4

Percarbonat sòdic Pols recoberts i sense recobrir, carbonat de sodi Peroxihidrat CAS 15630-89-4 Nom del producte: pols percarbonat de sodi pols sense recobrir Sinònims: carbonat sòdic Peroxihidrat en pols, 2Na2CO3 • 3H2O2; Na2CO3 • 1.5 H2O2 Número CAS: 15630-89-4 Característiques: Blanc, fluid ...

Detalls del producte

Percarbonat de sodi en pols recobert i sense recobrir, carbonat de sodi, peròossidrat CAS 15630-89-4

Sodium Percarbonate Coated And Uncoated Powder, Sodium Carbonate Peroxyhydrate.jpg


Nom del producte: pols percarbonat de sodi en pols sense recobriment

Sinònims: carbonat de sodi peròxihidrat en pols, 2Na2CO3 • 3H2O2; Na2CO3 • 1,5 H2O2

Número CAS: 15630-89-4

Característiques: Pols blanc i lliure

Assaig: pols pur.

Fórmula: C2H6Na4O12; 2Na2CO3 • 3H2O2; Na2CO3 • 1,5 H2O2

Estructura:

Sodium Percarbonate Coated And Uncoated Powder, Sodium Carbonate Peroxyhydrate formula.jpg

Paraules clau: percarbonat de sodi en pols, percarbonat de sodi recobert, pols de carbonat de sodi recobert, carbonat de sodi, peròxihidrat

Paquet: 25Kgs / Bag, 500 o 1000Kgs / Big Bag

Descripció de pols de percarbonat de sodi:

Tant el percarbonat de sodi recobert com el percarbonat de sodi no recobert són productes químics de blanqueig d'oxigen a baixa temperatura a alt rendiment, que són respectuosos amb el medi ambient. El percarbonat de sodi recobert és utilitzat popularment en tantes indústries i en la nostra vida quotidiana.

El percarbonat de sodi ara s'utilitza per substituir el perborato de sodi en detergents, pols de blanqueig, productes de neteja de catifes i algunes produccions de cura personal. I aquesta velocitat de reemplaçament és cada vegada més ràpida. El percarbonat de sodi també pot funcionar com a desinfector, o per al tractament d'aigües brutes, etc.

Podem veure el percarbonat de sodi en els components d'algun producte de neteja de piscines.

El percarbonat de sodi és un ingredient important en tants productes de neteja. Com a agent de neteja concentrat i molt potent, el sobrant de percarbonat de sodi destaca per a l'ús en detergents i altres fórmules de neteja.

El percarbonat sòdic recobert o sense recobriment és també un important agent de blanqueig i tenyiment de pasta de paper en la fabricació de paper i produccions tèxtils.

Certificat d'anàlisi de percarbonat de sodi:

Sodium Percarbonate Coated And Uncoated Powder, Sodium Carbonate Peroxyhydrate TDS.jpg

Fengchen Group és un proveïdor líder de percarbonat sòdic de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat de percarbonat de sodi quan ho necessitin. Quan compreu o compreu percarbonat sòdic, dirigiu-vos al grup Fengchen.

Els usos i els beneficis del percarbonat de sodi:

La pols de carbonat de sodi és un dels productes químics més útils per a productes de neteja. És una forma granulada seca de peròxid d'hidrogen. El percarbonat de sodi reduirà fàcilment la brutícia i les taques, i el propi percarbonat de sodi es descompon en elements nets i fàcilment retirats.

La pols de percarbonat de sodi és econòmica per als fabricants i els consumidors. És una elecció sàvia per motius econòmics.

En comparació amb productes químics similars, el percarbonat de sodi és respectuós amb el medi ambient. El percarbonat de sodi es considera una de les opcions més netes disponibles. El percarbonat de sodi es descompon en cendres d'oxigen, aigua i sosa.

Ús i aplicacions:

El percarbonat de sodi s'utilitza principalment en la indústria de la neteja i el tractament d'aigua. Amb propietats especials de neteja, la pols de percarbonat de sodi pot descompondre fàcilment sòlids i taques.

---------------------------------------------

Percarbonat de sodi (SPC)

Fórmula molecular: 2Na2CO3 · 3H2O2

Núm. CAS: 15630-89-4, número EINECS: 239-707-6, codi HS: 28369990.

 

El pols de carbonat de sodi (SPC) es diu peróxido d'hidrogen sòlid, és oxidant produït per carbonat de sodi (Na2CO3) i peróxido d'hidrogen (H2O2), la seva solució d'aigua és alcalina. És pols de cristall blanc, allibera oxigen en humitat.

 

El pols de carbonat de sodi (SPC) té avantatges no tòxics, sense olors i sense contaminació, també té lleixiu, antibacteriana, detergència, bona solubilitat, fins i tot en aigua freda, compleix amb la direcció en desenvolupament dels detergents.

----------------------------------------------

Estàndard: HG / T2764-2013

Articles

Especificació

Resultat típic

Aparença

Granulat blanc

Cristall blanc (10-40mesh)

Oxigen disponible (%)

13,5 Min.

13.56

densitat massiva (g / ml)

0,80-1,20

1.02

Preu (%)

0.002 màx.

0.0013

Humitat primer grau (60 )

1 màx.

0,7

Estabilitat humida (32 , 80%
RH 48H)%

55 min.

65

Estabilitat tèrmica (90 , 24 hores)

70 min.

75

Valor de PH (25 )

10-11

10.5

Conclusió

El pols de carbonat de sodi (SPC) passa les proves anteriors

 

Fàbrica de pols i substàncies revestides i no revestides de qualitat superior, percarbonat de sodi sòdic a la Xina; Proveïdors de matèries primeres percàrregues de sodi percarbonat de Xina a la Xina. Xina fabricants de percarbonat de sodi a la Xina.
Si esteu buscant el pols recoberts i no recoberts de percarbonat de sodi, el carbonat de sodi peroxididal cas 15630-89-4, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Percarbonat de sodi recobert i sense recobriment en pols, carbonat de sodi peroxidrat cas 15630-89-4, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like