Tetrahidrat perborat de sodi, perborat de sodi 4H2O

Perborat de sodi Tetrahidrat, perborat de sodi 4H2O (PBS) Nom del producte: Tetrahidrat de Sodium Perborate, 4H2O (PBS) Sinònims: Monohidrat de sal de sodi d'àcid perboric, Monohidrat de borat de sodi, Àcid perboric (HBO (O2)) Monohidrat de sal de sodi, Monohidrat perborat disodi, Natriumperborate CAS ...

Detalls del producte

Tetrahidrat perborat de sodi, perborat de sodi 4H2O (PBS)

image001.jpg

Nom del producte: Tetrahidrat de perborat de sodi, 4H2O (PBS)

Sinònims: Monohidrat de sal de sodi d'àcid perboric, monohidrat de borat de sodi, àcid perboric (HBO (O2)) monohidrat de sal de sodi, monohidrat perborat disod, Natriumperborate

Número CAS: 10486-00-7

Característiques: pols blanca, inodora, cristal·lina i lliure

Potència :: 10% Base mínima d'oxigen actiu

Fórmula molecular: NaBO3. 4H2O; BH8NaO7

Pes molecular: 153.86

Estructura:

image002.jpg

Nom químic: Tetrahidrat perborat de sodi

Paquet: 25 kg / bossa

ONU 1479 5.1 / PGIII

Emmagatzemeu en un lloc fresc. Mantingueu el contenidor ben tancat en un lloc sec i ben ventilat. Estable Incompatible amb sals de metalls pesants, forts agents reductors, àcids forts, material orgànic. Es pot descompondre en presència d'aire i humitat.

PARAULES CLAU:

Tetrahidrat perborat de sodi, perborat de sodi 4H2O

Descripció del producte:

El tetrahidrat perborat de sodi, 4H2O (PBS) es prepara per reacció de borat de sodi amb peròxid d'hidrogen. Quan es dissol en aigua, el perborato de sodi pot alliberar peròxid d'hidrogen. Les propietats del perborat de sodi Tetrahidrat, 4H2O (PBS) en una solució aquosa són pràcticament semblants a les d'una solució de peròxid d'hidrogen. En conseqüència, el perborato de sodi es considera una forma sòlida de peróxido d'hidrogen que es treballa com una substància oxidant forta en diverses indústries incloent i no limitat al detergent. En comparació amb la solució de peròxid d'hidrogen, els compostos de forma sòlida de perborat de sodi Tetrahidrat, 4H2O (PBS) proporcionen millors condicions d'estabilitat i maneig convenient. El seu poder oxidatiu millora el rendiment de la neteja, el blanqueig, l'eliminació de taques i la desodorització. El TAED (tetraacetil etilendiamina) es pot afegir a la temperatura de treball més baixa. Les principals fonts de boro per a la producció de perboratos de sodi són els minerals Kernite, Na2B4O7.4H2O i Tincal, Na2B4O7.10H2O. Tant el mono com el tetrahidrat de perborat de sodi s'utilitzen com agents oxidants i blanquejants en preparacions de neteja, cosmètica i farmàcia, però la seva principal aplicació és en detergents. Normalment, un detergent contindrà fins a un 15% en pes del tetrahidrat i / o fins al 10% del monohidrat. El monohidrat és preferit si es requereix una solució ràpida.

Com el més famós peróxat de sodi de la Xina Tetrahidrat, 4H2O (PBS) en pols i proveïdor granular a la Xina, el grup de Fengchen perborato de sodi Tetrahidrat, 4H2O (PBS) en pols i granular està ple d'un paquet més nou i més segur.

El tetrahidrat de perborat de sodi, 4H2O (PBS) generalment està disponible immediatament en la majoria dels volums. Es poden considerar formes d'alta puresa, submicron i nanopowder.

MSDS està disponible.

El tetrahidrat de perborat de sodi, 4H2O (PBS) és un veritable peróxido inorgànic que conté una estructura d'anell peróxido cíclic. Es fabrica comercialment tant en forma de tetrahidrat com en monohidrat. Tant la forma tetrahidratada com la monohidratada del perborat de sodi són obertes. I el tetrahidrat de perborat de sodi, 4H2O (PBS) és molt fàcil d'utilitzar. És una espècie de pols granular blanca que flueix lliurement.

El tetrahidrat de perborat de sodi, 4H2O (PBS) és un ingredient important de molts pols de detergents per a la roba domèstica, productes additius de lleixiu per rentat de roba i màquines automàtiques en pols de rentavaixelles. A diferència del percarbonat de sodi i el perfosfat de sodi, el tetrahidrat de perborat de sodi, 4H2O (PBS) no és només un compost afegit de peróxido, sinó que conté enllaços de peroxigen veritable. El tetrahidrat de perborat de sodi té una bona estabilitat d'emmagatzematge quan es barreja amb molts ingredients de productes formulats per al seu ús en climes temperats. Quan s'utilitza en pols de bugaderia, el tetrahidrat de perborat de sodi proporciona una font estable i rendible d'oxigen actiu.

Tant perborat de sodi com percarbonat sòdic es refereixen com Oxyen Bleach. Podem proporcionar tant el producte.


Índexs i altra informació important:

image003.jpg Enviament i lliurament: Fengchen Group és un dels productes més coneguts del Tetrahidrat de perborato de sodi, el fabricant de pols 4H2O (PBS) a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.

Ús i aplicacions:

El tetrahidrat de perborat de sodi, 4H2O (PBS) s'utilitza principalment en fàbriques tèxtils com a agent de blanqueig per a una varietat de teixits, a saber, llana, cotó, lli, raió, etc., com a agent d'oxidació i fixació per a colorants. També s'aplica àmpliament en dentifricis, netejadors de pròtesis dentals i productes farmacèutics a causa de les seves propietats de neteja, desodorització i antisèptic i s'incorpora en sabons i pols detergents.

Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder en pols de perborat de sodi a la Xina, Tetrahidrat, 4H2O (PBS). Ens especialitzem en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el fabricant i proveïdor adequat de pols de tetrahidrat, 4H2O (PBS) de Xina perborat de sodi quan ho necessitin. Quan vostè va a comprar o comprar Tetrahidrat de perborat de sodi, pols 4H2O (PBS) de la Xina, dirigiu-vos al grup Fengchen.


Propietats de tetrahidrat perborat de sodi

Punt de fusió: 60 ° C (dec.) (Lit).

Densitat 1.73

temperatura d'emmagatzematge Emmagatzemi a + 5 ° C a +30 ° C.

solubilitat 23g / l

forma color cristal·lí en pols blanc

PH10 (15 g / l, H2O, 20 ºC)

Solubilitat en aigua 21,5 g / L (18 ºC)

Higroscòpia sensible

Merck 14,8652

Estabilitat: estable. Incompatible amb sals de metalls pesants, forts agents reductors, àcids forts, material orgànic. Es pot descompondre en presència d'aire i humitat.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS)

Aspecte: grànuls blancs, que flueixen lliurement

Oxigen disponible,% 10.0Min.

Valor de pH 9,9-10,9

Ferro (ii, iii),% 0.0015

Densitat a granel, g / L 500-850

Estabilitat humida, 82% Min.

Solubilitat a 20 ° C, g / L 2,55-3,75.

Transport:

El tetrahidrat de perborat de sodi, 4H2O (PBS) no està regulat com a substància química perillosa per al transport, però el Monohydarte de perborat de sodi es classifica com a oxidant i el nou número de les Nacions Unides com 3377 (segons el CODI IMDG) a partir de juliol de 2003

Nom propi d'enviament: Monohidrat perborat de sodi

Classe: 5.1 (oxidant) perborat de sodi monohidratat, número ONU: 3377

EMS: FA, SQ

Embalatge de 25 kg de bosses de polipropilè teixit amb revestiment interior de polietilè innner, o bosses de paper kraft, bosses flexibles IBC a granel també està disponible


PELIGROS QUÍMICS:

El tetrahidrat de perborat de sodi, 4H2O (PBS) es descomponrà en l'escalfament per sobre de 60 ° C produint vapors tòxics que inclouen òxid de sodi i en contacte amb aigua produint àcid bòric i peròxid d'hidrogen. El tetrahidrat de perborato de sodi, 4H2O (PBS) és un fort oxidant i reacciona amb materials combustibles i reductors. La solució a l'aigua és una base feble.

LÍMITS D'EXPOSICIÓ OCUPACIONAL:

TLV no establert.

MAK no establert.

RUTES D'EXPOSICIÓ:

La substància es pot absorbir al cos per inhalació i per ingestió.

RISC D'INHALACIÓ:

L'evaporació a 20 ° C és insignificant; una concentració nociva de partícules aerotransportades, però, es pot arribar ràpidament quan es dispersa, especialment si es troba en pols.

EFECTES D'EXPOSICIÓ DE CURT:

La substància és irritant als ulls i al tracte respiratori.

Top quality, pur Tetrahydrate Perborate Sodium, 4H2O (PBS) Pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina perborato de sodi Tetrahidrat, 4H2O (PBS) subministrador de matèria primera en pols a la Xina. Xina perborato de sodi tetrahidratat, 4H2O (PBS) fabricant de pols a la Xina.

Productes relacionats:


Si busqueu el tetrahidrat perborat de sodi, perborat de sodi 4h2o, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: perborat de sodi tetrahidratat, perborat de sodi 4h2o, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like