Monohidrat perborat de sodi, monohidrat de butsiborat de sodi (PBS)

Perborat de sodi Monohidrat, Butsiborato de sodi Monohidrat 1H2O (PBS) Nom del producte: Perborat de sodi Monohidrat Peroxiborat de sodi, Peroxoborat de sodi Monohidrat Sinònims: Àcid perboric (HBO (O2)), sal de sodi, monohidrat Àcid perboric, sal de sodi, monohidrat Número CAS: 10332- 33-9 (Monohidratat) Característiques: Cristall blanc. Puresa (assaig): 95% Min; Fórmula min molecular del 98%: BH2NaO5; NaBO3.H2O Pes molecular: 115.814

Detalls del producte

Monohidrat perborat de sodi, Monohidrat de butyborat de sodi 1H2O (PBS)

image001.jpg

Nom del producte: Monohidrat perborat de sodi

Peroxyborato sódico, Peroxoborat de sodi Monohidrat

Sinònims: àcid perboric (HBO (O2)), sal de sodi, monohidrat

Àcid perboric, sal de sodi, monohidrat

Número CAS: 10332-33-9 (Monohidrat)

Característiques: Cristall blanc.

Puresa (assaig): 95% Min; 98% mín

Fórmula molecular: BH2NaO5; NaBO3.H2O

Pes molecular: 115.814


Estructura:

image002.jpg

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

HSCODE: 2840.30

Marca de Transport: UN 3377 5.1 / PG 3

image003.jpg


PARAULES CLAU:

Monohidrat perborat de sodi, monohidrat de butsiborat de sodi (PBS)

Comparació:

Monohidrat perborat de sodi

Tetrahidrat perborat de sodi

FORMULA MOLECULAR

NaBO3.H2O

NaBO3.4H2O

CAS No.

10332-33-4

10486-00-7

ASPECTE

Cristal blanc, lliure de flux

Cristal blanc, lliure de flux

OXIGEN ACTIU

15,1 15,1 - 15,9%

10,1 - 10,6%

pH (solució al 1%)

9,5 - 10,5

9.5 - 10.5>

Fe contingut

15 ppm màx

15 ppm màx

GRAN DENSITAT

550 - "640 g / l

700 - 900 g / l

HUMITAT

1,0% màx

1,0% màx

ESTABILITAT AMB

18% màx

18% màx

EMBALATGE

BOSQUES DE HDPE 25 KG

BOSQUES DE HDPE 25 KG


Descripció:

Monohidrat perborat de sodi (Sinònim: peroxiborato de sodi, peroxoborat de sodi, PB1) és similar al percarbonat de sodi com un agent de lleixiu d'oxigen famós. El perborato de sodi ofereix molts dels avantatges funcionals com el peròxid d'hidrogen líquid en forma sòlida i estable. La potència oxidativa del Monohidrat de Sodium Perborate, Peroxyborate Sodium Monohydrate (PBS), millora el rendiment de la neteja, el blanqueig, la eliminació de taques i el desodorització de les formulacions de detergents en pols, tots els detergents secs de teixits, netejadors de detergents, detergents automàtics de rentavaixelles i diversos productes industrials i industrials.

El monohidrat de perborato de sodi, el monohidrat de butsiborato de sodi (PBS) es produeix mitjançant la deshidratació del tetrahidrat perborat de sodi.


Avantatges: (El perborato de sodi monohidratat presenta essencialment tres avantatges en comparació amb el perborato de sodi tetrahidratat):

(1) un major contingut d'oxigen disponible,

(2) una major estabilitat de calor i

(3) una major taxa de dissolució a l'aigua.

El monohidrat de perborato de sodi, el monohidrat de butsiborato de sodi (PBS) proporciona un alt contingut d'oxigen equivalent al 32% de peròxid d'hidrogen - 50% més d'oxigen actiu que el mateix pes del tetrahidrat perborat de sodi. El perborat de sodi allibera l'oxigen incipient a temperatures elevades, és una font estable i sòlida d'oxigen actiu.

Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder en pols de perodoro de sodi de la Xina, Monohidrat de Sodi, Monohidrat de Butsiborat de Sodi (PBS). Ens especialitzem en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el fabricant i proveïdor adequat de pols de monohidrat de sodi peroxílic de Xina (Sodium Peroxyborate Monohydrate, PBS) quan ho necessitin. Quan compreu o compreu Monohidrat perborat de sodi, pols de monohidrat de sodi (PBS) de la Xina, dirigiu-vos al grup Fengchen.

El monohidrat de perborat de sodi, el monohidrat de butsiborato de sodi (PBS) es descomponrà en l'ambient al borat natural. Tot i que el bor és un micronutrient essencial per al creixement saludable de les plantes, pot ser perjudicial per a plantes sensibles al boro en quantitats superiors. S'ha de tenir cura de minimitzar la quantitat de producte borat llançat al medi ambient.

Monohidrat perborat de sodi, Monohidrat de butsiborato de sodi (PBS) és un compost orgànic amb la fórmula NaBO3.H2O. El nom IUPAC d'aquest químic és l'oxidoòxid de sodi (oxo) borat d'hidratació. Amb el número de registre CAS 10332-33-9, també es denomina àcid perboric, sal de sodi, monohidrat. Les categories del producte són inorgànics; Ciències de metall i ceràmica; Sals; Sals de sodi. A més, és una pols blanca cristal·lina, que s'ha d'emmagatzemar en un lloc sec i fresc i mantenir el contenidor tancat quan no s'utilitza. El Monohidrat de perborato de sodi, el monohidrat de butsiborato de sodi (PBS) s'utilitza com a font d'oxigen actiu en molts detergents, detergents per a la roba, productes de neteja i rentadores de roba. També s'utilitza com a agent de blanqueig per a blanquejar internament d'una dentina no vital tractada.

El monohidrat de perborato de sodi, el monohidrat de butsiborato de sodi (PBS) és un ingredient important dels pols de detergents per a la roba, els additius de blanqueig i els detergents de detergents per a detergents. No només es pot utilitzar per si sol, sinó també en combinació amb tetrahidrat de perborat de sodi en pols de detergents per a la roba compacta, pastilles de detergent per a la roba i pastilles de detergent per a detergents.

La fermesa i l'estabilitat del Monohidrat de Perborat de Sodi, Monohidrat de Butsiborato de Sodi (PBS) permeten la preparació de barreges en pols estables. A més de ser un agent de blanqueig, el monohidrat de perborat de sodi també proporciona activitat bactericida, eliminació d'olors de l'aigua de rentat, estabilitat en combinació amb nombrosos ingredients de pols de rentat i alcalinitat que redueix la duresa de l'aigua.

El monohidrat de perborato de sodi, el monohidrat de butsiborato de sodi (PBS) és eficient a temperatures més baixes que el tetrahidrat perborat de sodi. La seva eficàcia es potenciarà a temperatures més baixes amb l'addició de l'activador TAED que proporciona una formació in situ d'àcid peracético amb potents accions d'oxidació i desinfecció.

A causa de les seves propietats de blanqueig, oxidació i desinfectivitat, aquesta substància és àmpliament utilitzada també en la indústria química, tèxtil i cosmètica.

Enviament i lliurament: Fengchen Group és un dels productes més coneguts de Monohidrat de Sodium Perborate, Monohidrat de Sodi Butyborate (PBS) a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.

El monohidrat de perborat de sodi, el butyborat de sodi El monohidrat, que també es coneix amb PBS-1, s'aplica com a font d'oxigen actiu en productes de neteja i detergents. També s'ha utilitzat com a fórmula de blanqueig de dents.

El perborat de sodi Monohidrat, el butyborat de sodi El monohidrat (PBS) és un blanc i lliure de compostos cristal·lins solubles en aigua. És una font relativament estable i sòlida d'oxigen actiu. El perborato de sodi existeix en les formes anhidra, monohidratada, trihidratada i tetrahidratada (les formes mono i tetrahidratades són les formes comercials més importants).

El Monohidrat de perborato de sodi, el Monohidrat de Butsiborato de Sodi (PBS) es troba comunament en forma anhidra o com un hexahidrat (generalment anomenat "monohidrat" o PBS-1 i "tetrahidrat" o PBS-4, després de la primera hipòtesi que NaBO3 seria la forma anhidra ). Tots dos són sòlids blancs, inodors, solubles en aigua.

El monohidrat de perborato de sodi, el monohidrat de butsiborato de sodi (PBS) s'utilitza àmpliament en els detergents per a la roba, com un dels blanquejants a base de peròxids.

A diferència del percarbonat de sodi i el perfosfat, el Monohidrat de Perborat de Sodi, el Monohidrat de Butsiborato de Sodi (PBS) no és simplement un aducte amb peròxid d'hidrogen. Al contrari, conté un dianió perborat [(B (OH) 2OO) 2] 2- que consisteix en un nucli BOOBOO cíclic amb dos grups hidroxi enllaçats a cada àtom de bor. L'anell adopta una conformació de cadira.

També hi ha altres formes amb 6 aigües. Igual que el hexahidrat, Na2H4B2O8 · 6H2O, és a dir, Na2H16B2O14 o NaH8BO7.

El compost anhidre és comunament però incorrectament anomenat "monohidrat" després de la formulació original NaBO3 · H2O en lloc del correcte Na2H4B2O8. De la mateixa manera, el hexahidrat s'anomena generalment "tetrahidrat" i es formula com NaBO3 · 4H2O.

Com el més famós peróxat de sodi de la Xina Monohidrat, el proveïdor de Monohidrat de Butsiborat de Sodi (PBS) a la Xina, el Mingidrat perborat de sodi del grup Fengchen, el Monohidrat de Butsiborat de Sodi (PBS) està ben equipat amb el paquet més nou i més segur.

Ús i aplicació:

Les aplicacions de Monohidrat de Sodium Perborate, Monohydrate de Peroxyborate de Sodi inclouen detergents de gran resistència, blanquejaments secs, taulers de detergents per a rentaplats automàtics, comprimits de neteja per a la pròtesi dental, netejadors institucionals, productes institucionals de bugaderia, productes per a la cura del cabell.

El monohidrat de perborato de sodi, el monohidrat de butsiborato de sodi (PBS) serveix com a font estable d'oxigen actiu en molts detergents, detergents per a la roba, productes de neteja i rentadores. Es tracta d'un lleixiu menys agressiu que l'hipoclorit de sodi i altres blanquejants a base de clor, causant una menor degradació dels colorants i els tèxtils. Els borats també tenen propietats de blanqueig no oxidatiu. Monohidrat perborat de sodi, Monohidrat de butsiborat de sodi (PBS) allibera oxigen ràpidament a temperatures superiors als 60 ° C. Per fer-ho actiu a temperatures més baixes (40-60 ° C), s'ha de barrejar amb un activador adequat, típicament tetraacetiletilendiamina (TAED).

El monohidrat de perborato de sodi, el monohidrat de butsiborato de sodi (PBS) també juga un paper important en algunes fórmules de blanqueig de dents per a dents tractats no fonamentals. Aquest producte s'insereix al canal arrel i es deixa en el lloc durant un període de temps prolongat per permetre que es difongui a la dent i les taques de blanqueig de dins cap a fora.

El Monohidrat de Perborato de Sodi, el Monohidrat de Butsiborato de Sodi (PBS) té propietats antisèpticas i és capaç de treballar com a desinfectant. També s'utilitza àmpliament com un conservador "desaparegut" en algunes marques de gotes d'ulls.

El Monohidrat perborat de sodi, el monohidrat de butsiborato de sodi (PBS) s'aplica àmpliament com un reactiu oxidant en la síntesi orgànica. Per exemple, converteix els tioéteres en sulfòxids i sulfones.

Top quality, pura monohidrat de perborato de sodi, monohidrat de butsiborat de sodi (PBS) en pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina, perborato de sodi, monohidrat, proveïdor de matèria primera en pols de monohidrat de butsiborat de sodi (PBS) a la Xina. Xina perborato de sodi Monohidratat, fabricant de monohidrat de butsiborato de sodi (PBS) a la Xina.

Productes relacionats:


Si esteu buscant el monohidrat de perborat de sodi, el monohidrat de peroxibor de sodi (pbs), benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: monohidrat de perborat de sodi, monohidrat de peroxibor de sodi (pbs), fabricants, proveïdors, preu
Investigació

Potser també t'agrada