Metabisulfit de sodi, grau alimentari Metabisulfit de sodi, grau tècnic CAS 7681-57-4

Metabisulfit de sodi, Metabisulfit de sodi Metadisulfit de sodi, grau de tecnologia CAS 7681-57-4 Nom del producte: Metabisulfito de sodi, Metabisulfit de sodi Sinònims: Metabisulfito de Metabisulfito de Natrim, SMBS Número de CAS: 7681-57-4 Característiques: pols cristal·lí blanc o groc Assay : 96,5% Min ...

Detalls del producte

Metabisulfit de sodi, grau alimentari Metabisulfit de sodi, grau tècnic CAS 7681-57-4

Sodium Metabisulfite, Sodium Metabisulphite Food Grade, Tech Grade.jpg


Nom del producte: Metabisulfit sòdic, Metabisulfit sòdic

Sinònims: Na Metabisulfite, Metabisulfite de Natrim, SMBS

Número CAS: 7681-57-4

Característiques: pols cristal·lina blanca o groga

Assay: 96,5% Metabisulfito de Sodi

Fórmula: Na2S2O5 MolecularWeight: 190.10

Densitat relativa: 1.4

Estructura:

Sodium Metabisulfite, Sodium Metabisulphite Food Grade, Tech Grade formula.jpg

Paraules clau: Metabisulfito de sodi, Metabisulfit de sodi

Paquet: 25Kgs / Borsa, 1FCL = 25MT / 20FCL sense palets. Si amb palets, la quantitat de càrrega és més petita.

Emmagatzematge i defensa: emmagatzemat en lloc fresc i sec, eviteu la humitat i la calor. Sense trencament, sense barreja amb matèria tòxica oxidant. El període d'emmagatzematge és de 6 mesos des de la data de producció. Ha de ser transportat per un cotxe net amb coberta, eviteu ploure.

Descripció:

Nosaltres, Fengchen Group, tenim tant Metabisulfito de Sodi, Metabisulfit de Sodi i Grau de Qualitat. El metabisulfito de sodi és soluble en aigua (quan 20 ° C, aigua 54 g / lOOml, quan lOO ° C, aigua 81.7g / lOOml), solució aquosa àcida. Soluble en glicerina, lleugerament soluble en etanol. Humitat fàcilment descomposta, exposada a l'aire fàcilment oxidada en sulfat. L'exposició per emetre diòxid de sofre i àcid generen les sals corresponents. Escalfat a descomposició de 150 ° C. El Metabisulfit de Sodi o el Metabisulfit de Sodi és un compost inorgànic, que es compon de sodi, sofre i oxigen. En general, es presenta en pols cristal·lí blanc o groguenc. El metabisulfit de sodi es dissol fàcilment en aigua, que deixa l'olor familiar de sofre (ou pudent). El Metabisulfito de Sodi es pot utilitzar com a conservant alimentari en la indústria alimentària.

Com a professional de Metabisulfite sòdic de Xina, el proveïdor i fabricant de Metabisulfit de Sodi, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Metabisulfite de Sodi, Metabisulfit de Sodi de la Xina durant gairebé 10 anys.

----------------------------------------

Metabisulfito de sodi, Metabisulfit de sodi és una sal inorgànica que s'utilitza com a agent desinfectant i conservant en cosmètics i productes de cura personal. També es considera un agent reductor que dona molècules d'hidrogen a altres substàncies en cosmètics i comoditats d'atenció personal. El Metabisulfito de Sodi, el Metabisulfit de Sodi també podria funcionar a vegades com un antioxidant, amb la funció de prevenir o frenar el deteriorament de les fórmules causades per reaccions químiques amb oxigen. Metabisulfito de sodi, Metabisulfit de sodi es considera un ingredient principalment en productes bàsics de cura del cabell, com ara fórmules per a ones permanents, blanquejadors per al cabell, tintes per al cabell, colors i matisos, i també en alguns productes per a la cura del bany i la pell.

 

Metabisulfito de sodi, Metabisulfit de sodi és aprovat per la FDA i ha rebut la qualificació generalment reconeguda com a segura (GRAS). Per cert, el Metabisulfito de Sodi , Metabisulfit de Sodi també és un CIR homologat per a la indústria cosmètica.

 

Mesures de seguretat / efectes secundaris:

Segons la base de dades de cosmètics, Metabisulfite de Sodi , Metabisulfit de Sodi és conegut com un ingredient de risc moderat, a causa de les preocupacions relacionades amb el càncer, la toxicitat per al desenvolupament i la reproducció, la toxicitat de la immunotoxicitat, la irritació i el sistema orgànic, amb menys preocupacions respecte a la neurotoxicitat. Moltes empreses i institucions classifiquen el Metabisulfit de Sodi, Metabisulfit de Sodi com a toxicant immunològic i respiratori humà, i altres organitzacions han classificat el Metabisulfit de Sodi, Metabisulfit de Sodi com un irritant i "com es preveu que sigui tòxic o nociu".

 

Segons diverses investigacions, el Metabisulfito de Sodi no diluït, el Metabisulfit de Sodi no va ser un irritant per als conills després d'exposicions oclusives. No obstant això, a la concentració del 50%, va ser irritant per als conills després d'una exposició repetida. Es tracta d'una concentració que no es trobaria en productes bàsics de cosmètica, cabells o cura personal. El Metabisulfit de Sodi, Metabisulfit de Sodi també va ser negatiu en estudis de mutagenicitat, i no hi ha una preocupació pel que fa a la penetració o la contaminació perquè "la penetració de la pell seria baixa a causa de la naturalesa altament carregada d'aquestes partícules i es convertiria qualsevol sulfito que penetrés a sulfat per l'enzim sulfat oxidasa ". Finalment, s'aconsegueix una conclusió que el Metabisulfito de Sodi, Metabisulfit de Sodi és un ingredient segur en productes cosmètics i de cura personal.

 

Cal destacar que el MSDS per Metabisulfite de Sodi, Metabisulfit de Sodi , ho marca com a "Perills en cas de contacte amb la pell (irritant), d'ingestió, d'inhalació. Una mica perillós en cas de contacte amb la pell (permeador), de contacte visual (irritant) "i que" pot ser tòxic per a les vies respiratòries superiors, la pell, els ulls ". No obstant això, això es troba en concentracions més elevades i no diluïdes del que es troba en els productes cosmètics i de cura personal, i està més aviat relacionat amb exposicions ocupacionals.

--------------------------------------------

Perills de Metabisulfit de Sodi, Metabisulfit de Sodi :

El Metabisulfit de Sodi, Metabisulfit de Sodi, conserva els aliments i s'utilitza àmpliament en la fabricació de vins comercials. És un agent de blanqueig en les indústries tèxtil, de polpa i paper. Metabisulfito sòdic, Metabisulfit sòdic també s'utilitza en les indústries química, farmacèutica, cinematogràfica i fotogràfica, i fins i tot en plantes de tractament d'aigües i aigües residuals. No obstant això, la concentració pura o alta de Metabisulfite de Sodi, Metabisulfit de Sodi pot ser bastant perillós.

La inhalació del metabisulfito sòdic, el metabisulfit sòdic irritarà les vies respiratòries, causant problemes respiratoris. Es poden produir símptomes com la tos o la falta d'alè. En alguns individus, Metabisulfite de Sodi , Metabisulfit de Sodi pot acabar en una reacció al·lèrgica, tipus tipus asma, que ha d'anar a l'hospital per a la cura personal immediatament.

 

Si aconsegueix Ingestió accidentalment:

Ingestiu el Metabisulfito de Sodi pur , el Metabisulfit de Sodi també irritarà el sistema gastrointestinal perquè pot reaccionar amb l'àcid a l'estómac alliberant àcid sulfúric. Injectant quantitats altes de Metabisulfit de Sodi, Metabisulfit de Sodi pot causar nàusees, vòmits, diarrea, dolors abdominals, alteracions circulatòries i depressió del sistema nerviós central.

 

Contacte amb la pell:

Les irritacions de la pell poden passar si estan exposades directament a un elevat percentatge de Metabisulfit de Sodi, Metabisulfit de Sodi. Quan es posa en contacte directe, el metabisulfito de sodi pur pot irritar la pell causant enrogiment, picor i dolor.

 

Contacte amb els ulls:

Metabisulfito de sodi, Metabisulfito de sodi també pot irritar els nostres ulls.

Similar a la irritació de la pell, el contacte directe amb Metabisulfite de Sodi, Metabisulfito de Sodi amb els ulls pot causar irritació, dolor, picadura, llagrimeig, envermelliment, inflamació, dany corneal i ceguesa. Aquests efectes poden ser irreversibles.

 

Reaccions al·lèrgiques

Metabisulfito de sodi, Metabisulfit de sodi pot causar reaccions al·lèrgiques.

Pot causar reaccions al·lèrgiques extremes en determinats individus sensibles al sulfito, resultant en una constricció de bronc, falta d'alè, sibilàncies, tos, alteracions gastrointestinals, inflamació ràpida de la pell, rentat, sensacions de formigueig i xoc.

-------------------------------------------

Ús i aplicacions:

1. Indústria farmacèutica:

El Metabisulfito de Sodi s'utilitza en la producció de cloroform, benceno, estirè sulfona i formaldehid, etc.

2. Indústria del cautxú: el grau tecnològic Metabisulfit sòdic s'utilitza com a coagulant.

3. Indústria tèxtil i blanquejat de cotó blanquejat: Metabisulfit de sodi com agent de descloració, agent de fang de cotó. La indústria de curtit de cuir per a la transformació, fa que el cuir sigui suau, rígid, resistent, resistent a l'aigua, doblat, desgast i altres propietats.

4. La indústria química: el metabisulfito de sodi també es pot utilitzar per produir hidroxil de vanilina, hidroclorur d'hidroxilamina, etc.

5. La indústria alimentària: el grau alimentari Metabisulfit de Sodi es pot utilitzar com agent de blanqueig, conservants, agent de llevat antioxidant, agents de color i agent d'assegurances.

Per cert, de vegades pot ser un conservant del vi.

Especificació de Metabisulfit de Sodi o Metabisulfit de Sodi :


Estàndard de qualitat (GB1886.7-2015)

ITems

Especificacions

Assay (com Na2S2O5)% ≥
Metabisulfit de sodi

96.5

Fe% ≤

0.003

Claredat

Clar

Com% ≤

1.0

Heavy metal (Pb)% ≤

5.0


Índexs de contingut del 97,0%:

Nom del producte

Metabisulfit sòdic 97,0%

Metabisul de sodi

Data Mfg

Lote No

20180109

Data de caducitat

Quantitat de lots

100 metres

Quantitat de mercaderies enviades

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Identificació

Heu de complir.

Compleix

Dióxido de sofre (SO2)

65,0%

65,5%

Heavy Metall (Pb)

≤ 0,0005%

0.0002%

Aigua insoluble

0,05%

0,02%

Ferro (Fe)

0,003%

0.0008%

Valor del pH

4.0 ~ 4.8

4.4

Assay (Na2S2O5)

Metabisulfit de sodi

≥ 97,0%

Metabisul de sodi

97,57%


 

Altres aplicacions

Tractament de cuir, fotografia, productes químics especialitzats, tint i intermedis, tractament d'efluents, productes químics per a la neteja metàl·lica, conservants alimentaris, indústria farmacèutica, productes químics de laboratori, indústria tèxtil, productes petroliers, molins de paper, indústria agroalimentària


COA de Metabisulfito de Sodi o Metabisulfit de Sodi:

Sodium Metabisulfite, Sodium Metabisulphite Food Grade, Tech Grade TDS.jpg

Metabisulfito de sodi puro, de qualitat superior, pols de metabisulfit de sodi / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina, metabisulfito de sodi, proveïdors de matèries primeres de metabisulfit de sodi a la Xina. Xina Metabisulfito de Sodi, Fabricants de Metabisulfit de Sodi a la Xina.Si esteu buscant el metabisulfit de sodi, el grau de qualitat de metabisulfit de sodi, calitat tècnica 7681-57-4, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: metabisulfit sódico, grau alimentari metabisulfit sòdic, grau tècnic cas 7681-57-4, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like