Hexametafosfato de sodi 68% en pols (SHMP) Grau alimentari, grau industrial CAS 10124-56-8

Hexametafosfato de sodi 68% Pols (SHMP) Grau alimentari, grau industrial CAS 10124-56-8 Nom del producte: hexametafosfat sòdic 68% Pols Sinònims: calgon, tipus SHMP i grau: grau alimentari, grau industrial Número CAS: 10124-56-8 Característiques : pols blanc o granular blanc. Assay: 68% de sodi ...

Detalls del producte

Hexametafosfato de sodi 68% en pols (SHMP) Grau alimentari, grau industrial CAS 10124-56-8

Sodium Hexametaphosphate 68% Powder (SHMP) Food Grade, Industrial Grade.jpg

Nom del producte: hexametafosfat sòdic 68% en pols

Sinònims: calgon, SHMP

Tipus i grau: grau d'alimentació, grau industrial

Número CAS: 10124-56-8

Característiques: pols blanc o granular blanc.

Assay: 68% d'hexametafosfat de sodi

Fórmula: Na6O18P6, (NaPO3) 6 = 611.82

Estructura:

Sodium Hexametaphosphate 68% Powder (SHMP) Food Grade, Industrial Grade formula.jpg

Densitat relativa: 2.484 (20 graus centígrads);

Solubilitat: fàcilment soluble en aigua, però no en solució orgànica;

Habilitat de producció: 25.000 Mt / any

Paquet: bossa teixida folrada amb plàstic, bossa de paper, bossa PE, Pes net: 25 kg / bossa, 50 kg / bossa, 1 000 kg / bossa gran

Emmagatzematge: guardeu-la en una zona fresca, seca i ben ventilada, allunyada de substàncies incompatibles.

Sodium Hexametaphosphate 68% Powder (SHMP) Food Grade, Industrial Grade package-1.jpg

Sodium Hexametaphosphate 68% Powder (SHMP) Food Grade, Industrial Grade package-2.jpg

Sodium Hexametaphosphate 68% Powder (SHMP) Food Grade, Industrial Grade package-3.jpg

Paraules clau: Hexametafosfat sòdic en pols, hexametafosfat sòdic, hexametafosfat sòdic 68%


Descripció de l'hexametafosfat de sodi:

L'hexametafosfat sòdic en pols té una higroscòpica forta. Absorberà la humitat de l'aire i es transformarà en forma pastosa; L'hexametafosfato de sodi pot formar quelats solubles amb ions de Ca, Ba, Mg, Cu, Fe, etc.

El hexametafosfato de sodi és un hexàmer de composició (NaPO). Normalment és una barreja de metafosfats polimèrics, dels quals l'hexàmer és un, i sol ser el compost a què es refereix aquest nom. El hexametafosfato de sodi s'utilitza en aplicacions com ara productes lactis, embotits, mariscs i processament de carn. És un secuestrador que s'uneix amb ions de calci.

Especificacions del hexametafosfat sòdic 68% en pols:

Gran grau d'alimentació, grau d'alta tecnologia

Fórmula - (NaPO3) 6

Pes molecular: 611,82

Fosfat total (com P2 O5) - 68% mín

Fosfat inactiu (com P2 O5) - 7,5% màx

Matèries insolubles en aigua: 0,05% màx

Ferro (com Fe) - 0,05% màx

Solubilitat - Passar la prova

Valor PH: 5,8 ~ 6,5

Metalls pesants (com Pb) - 10ppm màx

Arsènic - 3ppm màx

Fluorur (com F) - 30ppm màx

Aplicacions de hexametafosfat de sodi:

Com suavitzant d'aigua, agent tamponador, agent de flotació, dispersant, adhesiu d'alta temperatura a les indústries incloent el camp petrolífer, fabricació de paper, tèxtil, tenyit, impressió, petroli, química, cuir, metal·lúrgia, materials de construcció, etc.

S'utilitza com a additiu, nutrient, modificador de qualitat, regulador de valor de PH, agent quelant, agent adhesiu i bulking en indústries alimentàries, etc.

- L'hexametafosfato de sodi s'utilitza àmpliament com agent de escorça de porc i pollastre

- L'hexametafosfato de sodi també s'utilitza com a agent aromatitzant, protector i desenvolupador en carns que han estat cuites o congelades després del processament

- A més, es pot utilitzar en solucions de decapatge i injecció

Fengchen Group és un proveïdor líder de hexametafosfat sòdic 68% en pols de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat de pols d'hexametafosfat sòdic quan ho necessitin. Quan vostè va a comprar o comprar hexametafosfat sòdic 68% en pols, si us plau, dirigiu-vos al grup Fengchen.

----------------------------------------

El hexametafosfato de sodi (SHMP) és un hexàmer de composició (NaPO3) 6.

El hexametafosfato de sodi del comerç sol ser una barreja de metafosfats polimèrics, dels quals l'hexàmer és un, i sol ser el compost a què es refereix aquest nom. En sentit estricte, s'ha de dir més correctament el polimetafosfat sòdic. Aquest producte es produeix per fusió de l'ortofosfat monosòdic, seguit d'un refredament ràpid. El hexametafosfato de sodi (SHMP) hidrolitza en una solució aquosa, particularment en condicions àcides, a trimetafosfat de sodi i ortofosfat de sodi. El hexametafosfato de sodi (SHMP) s'utilitza com a segrestant i té moltes aplicacions en una àmplia varietat d'indústries, incloent-hi com a additiu alimentari en el qual s'utilitza sota el número E452i. En ocasions, el NaCO3 s'afegirà al hexametafosfato de sodi (SHMP). Això ajudarà a elevar el pH fins a 8.0-8.6. Això permetrà produir molts productes d'hexametafosfat de sodi (SHMP) que s'apliquen per ablandar l'aigua i detergents.

 

Procés ceràmic:

Un dels usos menys coneguts per al hexametafosfato de sodi (SHMP) que pot funcionar com un defloculant en la fabricació de Terra sigillata, una tècnica de ceràmica que utilitza un resbaladissit molt bé. El hexametafosfato de sodi (SHMP) fa que les partícules pesades en el lliscament caiguin al fons, cosa que permet que les partícules fines se separen i s'apliquin a una superfície ceràmica de ceràmica verda.

 

Altres usos:

El hexametafosfato de sodi (SHMP) El matèria primera també és una substància de blanqueig utilitzada en Crest Pro-Health, Vivid White and Vivid White Night.

El hexametafosfato de sodi (SHMP) també s'aplica com a additiu en les begudes de Rubicon Mango, les tints de Lipton de la dieta i la marca Life Brand, d'aigua embotellada amb sabor natural.

 

Problemàtica de la salut:

Alguns individus poden experimentar una reacció al·lèrgica a la ingesta d'hexametafosfato de sodi amb el símptoma de dolor toràcic lleu. Rares vegades es notificarà aquest tipus de reacció al·lèrgica a causa del hexametafosfato de sodi (SHMP).

-----------------------------------------

Certificat d'anàlisi de l'hexametafosfat sòdic:

Articles

grau industrial

grau alimentari

fosfat total
(com P2O5)

≥68.0%

≥68.0%

no fosfat d'activitat
(com P2O5)

≤7,5%

≤7,5%

no dissol la matèria

≤0,05%

≤0,06%

ferro

≤0,05%

≤0,05%

Valor de PH

5,8 ~ 7,0

5,8 ~ 6,5

dissoluc la funció

Passar

Passar

fluor (per F)% ≤

-

-0.003

Hexametafosfato de sodi de qualitat superior 68% Pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina Hexametafosfato de sodi 68% en pols Proveïdors de matèries primeres a la Xina. Xina, hexametafosfat sòdic 68% fabricants de pols a la Xina.

Hexametafosfat de sodi 68% Usos:

Usos de grau d'alimentació:
- L'hexametafosfat sòdic pot ser utilitzat com a promotor de la qualitat dels aliments en la indústria alimentària i s'aplica als aliments enllaunats, begudes de sucs de fruites, productes lactis i llet de soja.
- Hexametafosfat sòdic 68% La pols es pot utilitzar en productes carnis, embotits, pernil, etc., millorant la capacitat de retenció d'aigua.
- L'hexametafosfat sòdic també es pot utilitzar per a la salsa de soja per evitar la decoloració, augmentar la viscositat, escurçar el període de fermentació, ajustar el gust.
-Exametafosfat sòdic 68% en pols per a begudes de fruites, refrescos, pot augmentar el rendiment del suc, augmentar la viscositat, inhibir la descomposició de vitamina C.
-Hexametafosfat sòdic per a gelats, pot augmentar la capacitat d'inflamació, augmentar la capacitat i millorar l'emulsió per evitar el dany de la pasta, millorar el sabor i el color.
-Hexametafosfat sòdic 68% en pols pot prevenir la precipitació en gel per als productes lactis.


2. Usos de grau industrial:
- L'hexametafosfat sòdic pot ser utilitzat com a agent suavitzant de l'aigua de la caldera i l'aigua industrial, així com l'agent de tractament d'aigua per a l'aigua de refredament industrial.
- L'hexametafosfat sòdic pot ser utilitzat com a inhibidor de la corrosió, agent de flotació, agent dispersant, agent d'unió a alta temperatura, auxiliars de tenyit, tractament de superfícies metàl·liques, inhibidors d'òxid, additius detergents i també accelerador de cimentació.
- En la indústria del petroli, el hexametafosfat sòdic 68% de pols es pot utilitzar per a l'antioxidant de la canonada de perforació i ajustar la viscositat del llistó en el control de la perforació del petroli.
- L'hexametafosfat sòdic es pot utilitzar com a dispersant de polpa per tal de millorar la capacitat de penetració en la producció de paper recobert.

Si busqueu el hexametafosfato de sodi 68% en pols (shmp) de grau alimentari, grau industrial cas 10124-56-8, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: hexametafosfat sòdic 68% en pols (GMP) alimentària de grau, grau industrial cas 10124-56-8, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like