Sodium Dichloroisocyanurate 60% Pols, Tableta de dicloroisocianurato de sodi (SDIC) CAS 2893-78-9

Sodium Dichloroisocyanurate 60% Polvo, Tableta de dicloroisocianurato de sodi (SDIC) CAS 2893-78-9 Número CAS: 2893-78-9 Sinònims: SDIC, NaDCC Classe perillosa: 5.1 Classe Condicions de transport: ONU 2465 5.1 / PG 2 Assay: 60% Sodi Fórmula en pols de dicloroisocianurat: C3O3N3CL2Na; Pes molecular ...

Detalls del producte

Sodium Dichloroisocyanurate 60% Pols, Tableta de dicloroisocianurato de sodi (SDIC) CAS 2893-78-9

Sodium Dichloroisocyanurate 60% Powder, Sodium Dichloroisocyanurate Tablet (SDIC).jpg

Nom del producte:

Pols de dicloroisocianurato de sodi

Pastilla de dicloroisocianurato de sodi

Especificacions:

Sodium Dichloroisocyanurate 60% Pols

1g, 5g, 10g, 15g, 20g, 30g, 50g, 100g, 150g, 200g, 250g, 500g (oa petició dels clients)

Característiques:

Pols o grànuls cristal·lins blancs

Pastilles blanques.

Número CAS: 2893-78-9

Sinònims: SDIC, NaDCC

Classe perillosa: classe 5.1

Condicions de transport: UN 2465 5.1 / PG 2

Assay: 60% de pols de dicloroisocianurat de sodi

Fórmula: C3O3N3CL2Na; Pes molecular: 219.98

Estructura:

Sodium Dichloroisocyanurate 60% Powder, Sodium Dichloroisocyanurate Tablet (SDIC) formula.jpg

Granulat: malla de 10-30 o malla de 20-60

Paquet:

- Barril plaquial: 25kg / barril, 50kg / barril

- Borsa teixida llisa: 25kg / bag, 1000kg / bag

- Barril de cartró: 50 kg / barril (es pot personalitzar)

Paraules clau: pols de dicloroisocianurato de sodi, pastilla de dicloroisocianurato de sodi, dicloroisocianurato de sodi

Propietats:

És un agent oxidant fort i clorant i es pot dissoldre fàcilment a l'aigua.

-------------------------

Descripció de la pols de dicloroisocianurato de sodi (SDIC):

La pols de dicloroisocianurato de sodi és soluble en aigua. És molt eficaç, d'una manera eficaç a l'instant. El pols de dicloroisocianurato de sodi (SDIC) és relativament segur d'usar. Té efecte fort i fungicida. Fins i tot a dosis de 20 ppm, que és una dosi molt petita, la relació fungicida encara pot ser del 99%.

La pols i la tableta de dicloroisocianurato sòdic són molt estables. Es poden conservar durant almenys 6 mesos amb clor efectiu no inferior al 99%. La pols i la tableta de dicloroisocianurato de sodi no es deterioraran a 120 ° C i no es flamejaran.

El dicloroisocianurato de sodi (SDIC) és pols blanc, granular o escamós. Té una olor acròpida especial, punt de fusió 240-250 ° C, soluble en aigua, insoluble en dissolvents orgànics.

La SDIC és innòcua per a les persones i és ben acceptada tant en el mercat nacional com internacional.

A l'aigua, el dicloroisocianurato de sodi allibera l'àcid hipoclorós, un ingredient actiu que té activitat biocida contra bacteris Gram Gram positives i gram negatives, espores bacterianes, fongs, algues, virus, etc. Es dissoldrà ràpidament en aigua formant solució de desinfecció clara i solució àcida de pH de fins a 7

Pols de dicloroisocianurato de sodi Ús i aplicacions:

-Com a desinfectant, la pols de dicloroisocianurato de sodi es pot utilitzar en higiene i control de malalties, tractament mèdic, ramaderia, agricultura i protecció vegetal, etc., com desinfectar aigua de begudes, aigua industrial, vaixella, piscines, bestiar, aus, peixos i medi ambient desinfecció i desinfecció de contagió regular i preventiva.

-Dichloroisocianurato sèdic també pot ser utilitzat per a propòsits de resistència a la contracció, teixit i blanqueig de llana, eliminació d'algues per a aigua de circulació industrial, i cloració de cautxú, teixit de lleixiu, etc.

No hi ha efectes negatius sobre els éssers humans, és popular tant en els mercats nacionals com estrangers.

Fengchen Group és un proveïdor líder de pols de dicloroisocianurat de sodi 60% procedent de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat de pols de dicloroisocianurat de sodi 60% quan ho necessitin. Quan compreu o compra pols de 60% de dicloroisocianurato de sodi, dirigiu-vos al grup Fengchen.

-----------------------------------

Descripció de la pastilla de dicloroisocianurato de sodi (SDIC):

En forma de tauletes, està disponible en diferents punts forts. I la velocitat de llançament pot ser ràpida o lenta com la demanda del client.

La pastilla de dicloroisocianurato de sodi és un purificador efectiu del cos d'aigua. El seu principal actiu és Isocyanurato de dicloruro sòdic (DICLOROS TRIAZINE 2-4-6 (1H-3H-5H) TRIONIC, Sal de sodi). Es tracta d'un compost amb clor sec, Hipoclorus àcid, útil fins i tot en aigua dura. Té un baix valor de pH. Conté estabilitzador de clor i, a causa del seu contingut de clor dispersible, actua amb total eficàcia en aigua que conté alts continguts orgànics.

La SDIC també s'anomena NaDCC (dicloroisocianurato de sodi).

Avantatges de la tableta de dicloroisocianurato de sodi:

-Tablet és una forma més estable.

-Release clor només quan es dissol en aigua.

-La tableta de dicloroisocianurato sèdic serà més fàcil de manejar.

-Sistema: sense filtracions o vessaments.

-Resistent al deteriorament orgànic.

-Molt corrosiu per a cautxú i acer inoxidable.

Aplicacions i aplicacions de la tableta de dicloroisocianurato de sodi:

1. A l'hospital:

La pastilla de dicloroisocianurato de sodi es pot utilitzar a la neteja del teatre d'operacions, sales d'emergència, sales quirúrgiques, rentat de mans, guants i altres articles d'ús diari, esterilització d'ús de teles per hospitals.

2. Àrea de tractament d'aigües:

La desinfecció de la prevenció d'aigües de malalties com diaorè, còlera, tifoide, icterícia, gastro que se separa predominantment de la contaminació de l'aigua i està associada a una elevada taxa de mortalitat.

3. Aplicació general:

El dicloroisocianurato de sodi es pot utilitzar per rentar verdures, fruites i altres articles comestibles, desinfectants domèstics, fabricació de gel, desinfectants d'alimentació d'ampolles i tetines.

Índexs tècnics de dicloroisocianurato de sodi:

Índex d'índex de grau \ index value \

Millor qualitat

Primer grau

Qualificat

Contingut efectiu del clor% ≥

60.0

58.0

55.0

Contingut de l'aigua% ≤

3.0

5.0

7.0

Valor de pH del 1% de solució

5.5-7.0

Substància insoluble en aigua% ≤

0.1

Alta qualitat, tablet de dicloroisocianurato de sodi o fàbrica de grànuls a la Xina ; Xina Sodium Dichloroisocianurato 60% en pols Proveïdors de matèries primeres a la Xina. Xina fabricants de tauletes de dicloroisocianurato de sodi a la Xina.

Emmagatzematge i transport:

La pols i tableta de dicloroisocianurato de sodi s'ha d'emmagatzemar en un lloc fresc i sec, prendre precaucions estrictes contra la humitat, mantenir-se lluny de la llum del sol, no fer contacte amb el nitrur i la matèria reductora. Es pot transportar amb tren, camió o vaixell.


Si esteu buscant el 60% en pols de dicloroisocianurat sòdic, tablet de dicloroisocianurato de sodi (sdic) cas 2893-78-9, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: dicloroisocianurat sòdic 60% en pols, tablet de dicloroisocianurat sòdic (sdic) cas 2893-78-9, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like