Carboximetil cel·lulosa de sodi (CMC) CAS 9004-32-4

Carboximetil cel·lulosa de sodi és pols granulosa o granular blanca. És inodor, higroscòpic, soluble en aigua, insoluble en etanol, èter i trimetil metà (citat a la Farmacopea xinesa 2010).

Detalls del producte

Carboximetil cel·lulosa de sodi CAS 9004-32-4

image001

Xina Carbossimetil cel·lulosa (CMC) CAS 9004-32-4factory, proveïdor, Manufacturerin Xina.

Sinònims: Sal de sodi de carboximetil cel·lulosa; sodi, 2,3,4,5,6-pentahidroxihexanal, acetat;

Característiques: pols blanca o granulosa.

Fórmula molecular: C8H15NaO8

Fórmula d'estructura:

image002

Paquet: 25Kgs / Bossa; Tambor de fibra de 25 Kgs

Paraules clau:

Carboximetil cel·lulosa de sodi CAS 9004-32-4


Descripció:

Carboximetil cel·lulosa de sodi és pols granulosa o granular blanca. És inodor, higroscòpic, soluble en aigua, insoluble en etanol, èter i trimetil metà (citat a la Farmacopea xinesa 2010).

Carboximetil cel·lulosa de sodi CAS 9004-32-4 s’utilitza com a espessidor a la indústria alimentària, com a transportador de drogues a la indústria de la medicina, com a agent aglutinant i anti-retrogradació de la indústria química diària. Col·loide de protecció que s’utilitza com a agent dimensionant i pasta d’impressió a la indústria d’impressió i tenyida. Es pot utilitzar com a component de fluid de fracturació de recuperació de petroli a la indústria petroquímica. Carboximetil cel·lulosa de sodi CAS 9004-32-4 té les funcions d’adhesió, espessiment, enfortiment, emulsificació, retenció d’aigua i suspensió.


Aplicacions:

1. Indústria: La cel·lulosa de carboximetil sòdic (CMC) es pot utilitzar com a agent de redeposició anti-fouling en detergents, especialment per a teixits sintètics hidrofòbics. L’efecte de redeposició anti-fouling de la Carboximetil Cel·lulosa (CMC) és òbviament millor que el de les fibres carboximetil.

2. Es pot utilitzar com a col·lector protector o agent de dimensionament i pasta d'impressió a la indústria d'impressió i tenyiment.

3. La carboximetil cel·lulosa de sodi es pot utilitzar com a estabilitzador emulsionant, aglutinador de tauletes i agent filmador a la indústria farmacèutica.

4. Aquest producte troba la seva aplicació com a component del fluid de fracturació de recuperació de petroli a la indústria petroquímica.

5. La cel·lulosa carboximetimetil (CMC) de sodi es pot utilitzar com a agent antisituant, emulsionant, dispersant, agent d'anivellament i adhesius dels recobriments. Pot fer que els sòlids dels recobriments es distribueixin uniformement en dissolvents i faci que els recobriments no estiguin estratificats durant molt de temps. També s’utilitza àmpliament en pintures.

6. La cel·lulosa de carboximetil sòdic (CMC) es pot utilitzar com aglutinant i agent anti-retrogradació a la indústria química diària.


La més alta qualitat, cel·lulosa de carboni-metil cel·lulosa de sodi (CMC) en pols / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si busqueu la carboximetil cel·lulosa sòdica (cmc) cas 9004-32-4, contacteu amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: carboximetil cel·lulosa sòdica (cmc) cas 9004-32-4, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like