Tripolifosfat de silici (fosfat de silici)

El grup Fengchen va desenvolupar recentment un pigment blanc no tòxic i de doble funcionalitat, el tripolifosfat de silici (fosfat de silici).

Detalls del producte

Tripolifosfat de silici (fosfat de silici)

image001

Xina Silicon Tripolyphosphate (silici fosfat) fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Sinònims: trifosfat de silici

Característiques: Pols blanca.

Paquet: 25 kg / bossa


Paraules clau:

Tripolifosfat de silici (fosfat de silici)


Descripció:

El grup Fengchen va desenvolupar recentment un pigment blanc no tòxic i de doble funcionalitat, el tripolifosfat de silici (fosfat de silici).

Procés de fabricació: utilitzant matèries primeres estàndard nacionals, mitjançant reaccions hidrotermals, i després calcinades a alta temperatura.

La blancor del silici Tripolifosfat (fosfat de silici) és superior a 96 i la puresa és de 99. És adequat per a qualsevol indústria: pintura, pintura, cautxú i plàstics, fabricació de paper, electrònica i altres indústries per fer pigments blancs. Agent de curat, catalitzador, agent antioxidant, adhesius, etc.


Propietats:

El tripolifosfat de silici (fosfat de silici) no és tòxic, insípid en aigua, punt de fusió de 1500 graus, gravetat específica 2,8, valor de pH 6-7.

Com a proveïdor de pols més famós de la Xina Silici Tripolifosfat (fosfat de silici) a la Xina, el pols de trianfosfat de silici (Fosfat de silici) del Grup Fengchen està ben embalat amb el paquet més recent i el més segur.


Comparació de rendiment dels agents de curat:

El tripolifosfat de silici (fosfat de silici) no només podria evitar la manca d'altres agents de curat, sinó també complir els requisits estàndard de la construcció de materials anticorrosius.

Fórmula de bloc de prova: silicat de sodi 100, fosfat de polisilici 15, pols de pedra de fosa 300 en morter resistent als àcids, el seu temps de fixació inicial és de 2,17 hores, el temps de fixació final és de 5,42 hores, mida de bloc de prova: 3 * 3 * 3, prova El bloqueig es cura a la temperatura ambient durant 2 setmanes, després de 30 dies, immers en àcid sense tractament amb àcid. Bombolla, sense esquerdes, sense col·lapse.

Lliurament i enviament: Fengchen Group és un dels fabricants més coneguts de pols de trianfosfat de silici (fosfat de silici) a Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.


Aplicació

El tripolifosfat de silici (fosfat de silici) és molt útil en recobriments inorgànics.

Les propietats dels recobriments s’afegeixen amb fosfat de silici: duresa superior a 6H, resistència primerenca a l’aigua, sense canvis en els recobriments durant 5 dies, sense alteracions en ampolles de temperatura ambient durant 139 dies, resistència a l’ebullició de l’aigua durant 100 hores durant 8 hores.


Fengchen Group és el principal proveïdor i fabricant de pols de triarfosfat de silici de la Xina (fosfat de silici). Estem especialitzats en quantitats a l'engròs i a granel, assegurant que tots els nostres clients tinguin el fabricant i el proveïdor de pols China Silicon Tripolyphosphate (fosfat de silici) quan ho necessitin. Quan vagi a comprar o comprar pols de silici tripolifosfat (fosfat de silici) procedent de la Xina, us recomanem que us dirigiu al grup Fengchen.


Qualitat superior, fàrmac de silici, tripolifosfat de silici pur (Fosfat de silici), proveïdor, fabricant a la Xina.


Si busqueu el tripolifosfat de silici (fosfat de silici), poseu-vos en contacte amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Tripolifosfat de silici (fosfat de silici), fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like