Pyrogallol CAS 87-66-1

Pyrogallol CAS 87-66-1 Xina Pyrogallol fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina. Número CAS: 87-66-1 Característiques: pols blanca a blanca. Fórmula molecular: C6H6O3 Fórmula d'estructura: Paquet: tambor de fibra de 25Kgs / fibra Paraules clau: Pyrogallol Descripció: Aspecte: El pirrogallol és de sòlid blanc. Es ...

Detalls del producte

Pyrogallol CAS 87-66-1

Pyrogallol CAS 87-66-1

Fàbrica de Pyrogallol de la Xina, proveïdor, fabricant a la Xina.

Número CAS: 87-66-1

Característiques: pols blanca a blanca.

Fórmula molecular: C6H6O3

Fórmula d'estructura:

Pyrogallol CAS 87-66-1 structure formula

Paquet: 25Kgs /Tambor de fibra

Paraules clau:Pyrogallol

Descripció:

Aspecte: el pirrogallol és sòlid blanc. És fàcil d'oxidar, de fàcil canvi de color a l'aire.

Punt de fusió: 43-47 graus.

Solubilitat: El pirrogallol és soluble en aigua, etanol, èter, lleugerament soluble en benzè, cloroform, disulfur de carboni.

Estabilitat: El pirrogallol és estable a temperatura ambient, però es descolora a la llum. És combustible, incompatible amb oxidant fort, àlcali, òxid de metall, amoníac, fenol, iode, aigua de calç, mentol, permanganat de potassi, àlcali fort, etc.

Aplicacions:

La matèria primera de pirogallol pur s’utilitza per preparar solució col·loïdal metàl·lica, colorant de pell, pell, tintura de cabell, aiguafort, etc.; també es pot utilitzar com a desenvolupador de pel·lícula, termistor fotogràfic d’infrarojos, inhibidor de polimerització d’estirè i poliestirè, intermedis de medicina i colorant, reactiu analític, etc. L’àcid pirotàlic s’utilitza com a absorbent d’oxigen en l’anàlisi de gasos i com a pols, condicionador , tintura de pèl, etc. en cosmètica.

La més alta qualitat, fàbrica de substàncies en pols de pirrogallol pur, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si busqueu el pirogallol cas 87-66-1, contacteu amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: pyrogallol cas 87-66-1, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like