Monopersulfat de potassi o compost de peroximonosulfato de potassi, monopersulfat d'hidrogen de potassi CAS 70693-62-8

Monopersulfat de potassi o compost de peroximonosulfato de potassi, monopersulfat d'hidrogen de potassi CAS 70693-62-8 Nom del producte: monopersulfat de potassi (peròximonosulfat de potassi) Sinònims compostos: PMPS, KMPS, peròximonosulfat de potassi, monopersulfat de potassi, sal triple de monopersulfat de potassi Número de CAS: 70693-62-8 ...

Detalls del producte

Monopersulfat de potassi o compost de peroximonosulfato de potassi CAS 70693-62-8

Potassium Monopersulfate or Potassium Peroxymonosulfate Compound, Potassium hydrogen monopersulfate.jpg

Nom del producte: compost de monopersulfat de potassi (peroximonosulfat de potassi)

Sinònims: PMPS, KMPS, Peroxymonosulphate de potassi, Monopersulfat de potassi, sal triple de monopersulfat de potassi.

Número CAS: 70693-62-8

Característiques: Pols cristal·lina blanca o cristalls incolors

Fórmula: K2SO4-KHSO4-2KHSO5, 2KHSO5 KHSO4 K2SO4, 2KHSO5 · KHSO4 · K2SO4, H3K5O18S4

Paquet: 25 kg / bossa; 1 Mt / palet

Descripció: Monopersulfat de potassi (peròximonosulfat de potassi) El compost no és una barreja de 2KHSO5, KHSO4, K2SO4, sinó un compost químic pur. És un tipus de càrrega de perill en el transport en alguns països. Encara que segueix sent la càrrega química normal a la majoria dels països.

El peroximonosulfato de potassi (monopersulfat de potassi, 2KHSO5 KHSO4 K2SO4, 2KHSO5 · KHSO4 · K2SO4, monofersulfat d'hidrogen de potassi) és la sal potàssica de l'àcid peroximonosulfúric.

La sal triple 2KHSO 5 · KHSO 4 · K 2 SO 4 (coneguda per la marca comercial Oxone) és una forma amb major estabilitat.

Paraula clau: monopersulfato de potassi (peroximonosulfato de potassi)

Monopersulfat de potassi o compost de peroximonosulfato de potassi, monopersulfat d'hidrogen de potassi CAS 70693-62-8

Ús: El monopersulfat de potassi (peroximonosulfato de potassi) El compost purificarà l'aigua i matarà alguns bacteris a l'aigua. S'utilitza àmpliament en rius de peixos o gambes, piscines, i fins i tot netegen la nostra boca.

El peroximonosulfato de potassi (monopersulfat de potassi, 2KHSO5 KHSO4 K2SO4, 2KHSO5 · KHSO4 · K2SO4, monopersulfat d'hidrogen de potassi ) s'utilitza àmpliament a les piscines per mantenir l'aigua transparent, permetent així que el clor en les piscines treballi per sanititzar l'aigua en lloc d'aclarir l'aigua, resultant en menys clor necessari per mantenir netes les piscines. Aquest és el principal mecanisme d'acció del peroximonosulfat de potassi (monopersulfat de potassi, 2KHSO5 KHSO4 K2SO4, 2KHSO5 · KHSO4 · K2SO4, monopersulfat d'hidrogen de potassi ). També hi ha un efecte indesitjat d'utilitzar el compost de monopersulfat de potassi (peroximonosulfat de potassi) en grups: pot conduir a la prova d'aigua DPD # 3 comú per a la combinació de clor per llegir de manera incorrecta.

 

El peroximonosulfato de potassi (monopersulfat de potassi, 2KHSO5 KHSO4 K2SO4, 2KHSO5 · KHSO4 · K2SO4, monopersulfat d'hidrogen de potassi ) és un producte "Xoc" no clor. Va ser desenvolupat originalment per a l'ús de la piscina. El peroximonosulfato de potassi (monopersulfat de potassi, 2KHSO5 KHSO4 K2SO4, 2KHSO5 · KHSO4 · K2SO4, monopersulfat d'hidrogen de potassi ) s'utilitza per eliminar la contaminació orgànica. No eliminarà els clorurs combinats. Per tant, el peroximonosulfat de potassi (monopersulfat de potassi, 2KHSO5 KHSO4 K2SO4, 2KHSO5 · KHSO4 · K2SO4, monofersulfat d'hidrogen de potassi ) no és equivalent a "cloració de cloració" o "supercloració". Les piscines en què s'utilitza aquest producte encara requereixen un producte basat en clor per reduir els nivells elevats de clor combinats (CC). El peroximonosulfato de potassi (monopersulfat de potassi, 2KHSO5 KHSO4 K2SO4, 2KHSO5 · KHSO4 · K2SO4, monopersulfat d'hidrogen de potassi ) s'utilitza principalment per oxidar matèria orgànica que augmenta l'eficiència del sanejador per "alliberar" més producte que s'utilitzarà per a la desinfecció. El peroximonosulfato de potassi (monopersulfat de potassi, 2KHSO5 KHSO4 K2SO4, 2KHSO5 · KHSO4 · K2SO4, monofersulfat d'hidrogen de potassi ) no mata patògens. No és un desinfectant.

 

Dosificació habitual de PMPS (KMPS):

La dosi comuna per al peroximonosulfat de potassi (monopersulfat de potassi, 2KHSO5 KHSO4 K2SO4, 2KHSO5 · KHSO4 · K2SO4, monopersulfat d'hidrogen de potassi ) és de 2 lliures per 10.000 galons per al tractament inicial i 1 lliura per 10.000 galons per a tractaments setmanals de seguiment. O ajustar segons els efectes reals.

 

Avantatges del PMPS:

PMPS promou l'eficiència sanitària, no produeix cloramines, torna a brillar, sense fer malbé les superfícies de la piscina i requereix un retard curt fins que es pugui tornar a obrir.

 

El peroximonosulfato de potassi (monopersulfat de potassi) afecta la química de l'aigua:

-Increase TMS

-Augmentar orp

-Decrear el pH

-Decreure l'alcalinitat

-No reducció en clor combinat


COA típic - Compostos de monopersulfat de potassi (peroximonosulfat de potassi)

Nom del producte

Compost de monopersulfat de potassi

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Monopersulfat de potassi

Sòlid granular blanc, de flux lliure

Compleix

Oxigen actiu,%

≥ 4,5%

4.55%

Component actiu (KHSO 5 )

≥ 42.0%

43,20%

Solubilitat, g / L (aigua de 20 ° C)

256g / L

256g / L

Densitat a granel, g / L

0,95 ~ 1,30 g / L

1.06 g / L

Valor de pH, a 25 ° C

1% de solució

3% de solució

2.0 ~ 2.3

1.7 ~ 2.0

2.2

1.9

Distribució de la mida de partícules,%

A través de 20 malles

A través de 200 malles

≥ 98%

≤ 10%

99%

4,0%

Humitat, %

Peroximonosulfato de potassi

≤ 0,15%

0.11%

El peroximonosulfato de potassi (monopersulfat de potassi, 2KHSO5 KHSO4 K2SO4, 2KHSO5 · KHSO4 · K2SO4, monopersulfat d'hidrogen de potassi ) és un oxidant versàtil. Oxida els aldehids als àcids carboxílics.

En presència de dissolvents alcohòlics, s'obtindran els ésteres. Els alquens interns es poden escindir a 2 àcids carboxílics. Al mateix temps, els alquens terminals obtindran epoxidis. Els tioèters proporcionen sulfones, les amines terciàries proporcionen òxids d'amina i les fosfines proporcionen òxids de fosfina.

Il·lustrativa del poder d'oxidació del peroximonosulfat de potassi (monopersulfat de potassi, 2KHSO5 KHSO4 K2SO4, 2KHSO5 · KHSO4 · K2SO4, monofersulfat d'hidrogen de potassi ) és la conversió d'un derivat d'acridina al corresponent acridina-N-òxid.

 

Com a professional de la Xina, el peroximonosulfat de potassi (monopersulfat de potassi, 2KHSO5 KHSO4 K2SO4, 2KHSO5 · KHSO4 · K2SO4, monopersulfat d'hidrogen de potassi ). El proveïdor i fabricant de matèries primeres compostes a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant peroximonosulfato de potassi (monopersulfat de potassi) API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

El peroximonosulfato de potassi (monopersulfat de potassi, 2KHSO5 KHSO4 K2SO4, 2KHSO5 · KHSO4 · K2SO4, monofersulfat d'hidrogen de potassi ) també oxidarà un tioèter a una sulfona amb dos equivalents. Amb 1 equivalent la reacció que converteix el sulfur al sulfòxid és molt més ràpida que la del sulfóxido a la sulfona, de manera que aquesta reacció es pot detenir convenientment en aquesta etapa si així ho desitja.

El peroximonosulfato de potassi (monopersulfat de potassi, 2KHSO5 KHSO4 K2SO4, 2KHSO5 · KHSO4 · K2SO4, monofersulfat d'hidrogen de potassi ) també pot reaccionar amb cetones per formar dixiranes, amb la síntesi de dimethyldioxirane representant. Són agents oxidants versàtils i poden utilitzar-se per a la desaparició d'olefines. Particularment, si la cetona de partida és quiral, l'epòxid es pot generar enantioselectivament, això constitueix la base de l'epoxidació Shi.

 

-------

- El peroximonosulfato de potassi (monopersulfat de potassi, 2KHSO5 KHSO4 K2SO4, 2KHSO5 · KHSO4 · K2SO4, monofersulfat d'hidrogen de potassi ) és un producte de xoc sense clor que s'utilitza per oxidar i eliminar la combinació orgànica per a desinfectar "lliure" perquè pugui ser utilitzat per a la desinfecció.

- El peroximonosulfato de potassi (monopersulfat de potassi, 2KHSO5 KHSO4 K2SO4, 2KHSO5 · KHSO4 · K2SO4, monopersulfat d'hidrogen de potassi ) és un producte no clor. No eliminarà cloramines (clor combinat). "Supercloració" o "Breakpoint Chlorination" encara és necessari per disminuir el clor combinat, fins i tot si es fa servir PMPS per "Shock". El peroximonosulfato de potassi (monopersulfat de potassi, 2KHSO5 KHSO4 K2SO4, 2KHSO5 · KHSO4 · K2SO4, monopersulfat d'hidrogen de potassi ) només redueix la càrrega orgànica.

-L'avantatge de PMPS és que promou l'eficiència màxima de desinfectant, no produeix cloramines, es torna a brillar i és suau a les superfícies de la piscina.

- El peroximonosulfato de potassi (monopersulfat de potassi, 2KHSO5 KHSO4 K2SO4, 2KHSO5 · KHSO4 · K2SO4, monopersulfat d'hidrogen de potassi ) augmentarà el total de sòlids dissolts, augmentarà ORP, reduirà el pH i disminuirà l'alcalinitat total.

 

Qualitat superior, monopersulfat de potassi de la Xina (peroximonosulfat de potassi) fàbrica de compostos en pols a la Xina; Xina Monopersulfat de potassi (peroximonosulfat de potassi) Proveïdors de matèries primeres compostes a la Xina. Xina Peroximonosulfat de potassi (monopersulfat de potassi, 2KHSO5 KHSO4 K2SO4, 2KHSO5 · KHSO4 · K2SO4, monopersulfat d'hidrogen de potassi ) Fabricants de compostos API a la Xina.


Productes relacionats que us poden interessar:

Monopersulfat d'hidrogen de potassi

Sal triple de peroxomonosulfat de potassiSi busqueu el monopersulfat de potassi o el compost de peroximonosulfato de potassi, el monopersulfat d'hidrogen de potassi CAS 70693-62-8, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like