Compost de monopersulfat de potassi o peroximonosulfat d’hidrogen de potassi

Compost monopersulfat de potassi o peroximonosulfat d’hidrogen de potassi Fórmula molecular: 2KHSO5.KHSO4.K2SO4 Pes molecular: 614 Peroximonosulfat de potassi hidrogen (KHSO5), bisulfat de potassi (KHSO4) i sulfat de potassi (K2SO4) combinen sal KHSO5=152 KHSO5> 42,8% KHSO4=136 K2SO4=174 ...

Detalls del producte

Compost monopersulfat de potassi o peroximonosulfat d’hidrogen de potassi

Fórmula molecular: 2KHSO5.KHSO4.K2SO4

image

Pes molecular: 614

El peroximonosulfat de potassi hidrogen (KHSO5), el bisulfat de potassi (KHSO4) i el sulfat de potassi (K2SO4) combinen sal

KHSO5=152; KHSO5> 42,8%

KHSO4=136

K2SO4=174

2KHSO5.KHSO4.K2SO4> 86%

Introducció al producte

El compost monopersulfat de potassi és un gra granulat blanc que flueix lliurement i és soluble en aigua (20, 256 g / L). La composició del compost de monopersulfat de potassi inclou peroximonosulfat de potassi hidrogen (KHSO5), bisulfat de potassi (KHSO4) i sulfat de potassi (K2 SO4). El compost monopersulfat de potassi té un potencial redox relativament elevat. Per tant, és un oxidant i desinfectant molt eficaç.

Ús del producte

El compost de monopersulfat de potassi, un oxidant d’acidesa estable, convenient i excel·lent, s’utilitza àmpliament a les indústries.

S’utilitza en higiene bucal, desinfecció d’aigües de piscines i spa, etc PCB, lleixiu de pasta de pasta, agent de tractament de retracció de teixits de llana, agent de refinació de metalls preciosos.

El compost de monopersulfat de potassi també s'utilitza en síntesi orgànica, com ara l'epoxidació dels dobles enllaços de la molècula orgànica, o com a iniciador de moltes polimeritzacions radicals.

A més, el compost de monopersulfat de potassi pot oxidar el sulfur d’hidrogen o substàncies que contenen sofre a les aigües residuals, proporcionar oxigen en l’aqüicultura i lleixiu per eliminar les taques a baixa temperatura.

Emmagatzematge: conservar en un lloc fresc, sec i ben ventilat. Conserveu-lo en contenidors o bosses ben tancats (segellats) fins al moment d’utilitzar-lo.

Emmagatzemeu allunyat de substàncies incompatibles. Mantingueu-lo allunyat del foc i de la font de calor. Eviteu la humitat i la pluja. Aixòno potemmagatzemar-se juntament amb agents reductors propers, àcids o materials inflamables.

Vida útil: 1 any.

Si busqueu el compost monopersulfat de potassi o peroximonosulfat d’hidrogen potàssic, no dubteu a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponibles preus competitius i un bon servei postvenda.
Hot Tags: compost monopersulfat de potassi o peroximonosulfat d’hidrogen potàssic, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like