Clorhidrato de Biguanida de polietilè (PHMB) CAS 32289-58-0 Poli (hexametilendibuanida) HCl

Clorhidrato de polihexametil-biguanida (PHMB) CAS 32289-58-0 Clorhidrato de poli (hexametilendibianid) Clorhidrato de poli (hexametilenebicianoguanida-hexametilendiamina) (PHMB) Poly (hexametilenebiguanida) Hcl Nom del producte: Clorhidrato de polihexametilen biguanida (PHMB)

Detalls del producte

Clorhidrato de biguanida de poliexxilè (PHMB) CAS 32289-58-0 Poli (hexametilendibuanida) HCl

image001.jpg

Nom del producte: Clorhidrato de biguanida de poliexximetil (PHMB)

Sinònims: Clorhidrato de poli (hexametilendibuanid)

Clorhidrato de poli (hexametilenebicianoguanida-hexametilendiamina)

PHMB (Poly Hexa Methylene Biguanide)

Clorhidrat de biganidina de poliexximetil

Número CAS: 32289-58-0

27083-27-8 (UE) 133029-32-0 (INCI)

Característiques: Líquid transparent gairebé incolor o groc pàl·lid. Líquid incolor a groguenc.

Puresa (assaig): consulteu el Certificat d'anàlisi.

Fórmula molecular: (C7H16N3Cl) n = 12-16 C18H41ClN10 (C8H17N5) n.xHCl


Fórmula d'estructura (d'acord amb Molbase):

image002.jpg

Solubilitat: totalment soluble en aigua.

Paquet: Embalatge: 25kg o 200kg / Tambor de plàstic, 1000kg / IBC

Emmagatzematge: s'ha de mantenir en un lloc fresc i sec, i lluny de la llum; emmagatzemats en envasos tancats.

HsCODE: 2925290090

PARAULES CLAU:

Clorhidrato de biguanida de poliexxilè (PHMB) CAS 32289-58-0 Poli (hexametilendibuanida) HCl

Altres noms: Clorhidrato de poli (hexametilen biguanida)


Descripció:

L'hidrocloruro de polihexametilen biguanida (PHMB-HCl) s'utilitza àmpliament com a desinfectant en productes de cura personal com cosmètics i articles de tocador i com a desinfectant en piscines. Clorhidrato de polihexametilen biguanida (PHMB) CAS 32289-58-0 Poli (hexametilendibuanida) HCl posseeix característiques marcades de polielectrolitos catiònics. També hi ha mètodes de determinació únics per PHMB-HCl que utilitzen la seva associació iònica amb anions orgànics i polianions. El grup FENGCHEN proporcionarà diverses valoracions col·loïdals i un mètode voltamètric.

Com el més famós clorhidrato de polihexametil-biguanida de la Xina (PHMB) CAS 32289-58-0 El proveïdor de poli (hexametilendibuanur) HCl a la Xina, el clorhidrato de polihexametilen biguanida del grup Fengchen (PHMB) CAS 32289-58-0 Poli (hexametilendibuanida) HCl està ben equipat amb el paquet més nou i més segur.

Polyhexanide (polyhexamethylene biguanide, PHMB) és un polímer aplicat com a desinfectant i anti-sèptic.

En l'ús dermatològic, també s'anomena polihexanida. Aquest producte és molt efectiu contra Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus (també tipus resistent a la meticil·lina, MRSA), Escherichia coli, Candida albicans (llevat), Aspergillus brasiliensis (motlle), enterococos resistents a vancomicina i Klebsiella pneumoniae (enterobacteriacea resistent a carbapenem ).

Alguns productes que contenen clorhidrato de polihexametilen biguanida (PHMB) CAS 32289-58-0 S'apliquen poli (hexametilenebiguanida) HCl per a la irrigació interoperatòria, tant abans com després de la cirurgia desinfecció de la pell i membrana mucosa, apòsits postoperatoris, ferides quirúrgiques i no quirúrgiques abdominals, bany quirúrgic / hidroteràpia, ferides cròniques com l'úlcera al peu diabètic i la gestió de ferides, antisepsia rutinària durant les incisions menors, cateterització, primers auxilis, desinfecció superficial i desinfecció de roba. Clorhidrato de polihexametilen biguanida (PHMB) CAS 32289-58-0 Poli (hexametilenebiguanida) Les gotes oculars HCl s'han utilitzat com a tractament per als ulls afectats per la queratitis d'Acanthamoeba.

Una altra bona aplicació de PHMB HCl és que s'utilitza àmpliament com a sanititzador d'aigua per a piscines i piscines en comptes de mercaderies basades en clor o brom.

Clorhidrato de polihexametilen biguanida (PHMB) CAS 32289-58-0 Poli (hexametilendibuanida) HCl també s'utilitza com a ingredient en alguns productes de neteja de lents de contacte, cosmètics, desodorants personals i alguns productes veterinaris.

La solució de clorhidrato de polihexametilen biguanida (PHMB) CAS 32289-58-0 Poli (hexametilendibuanida) HCl és un ingredient important en algunes formulacions farmacèutiques o veterinàries.

Enviament i lliurament: Fengchen Group és un dels productes més coneguts del Clorhidrato de biguanida de poliexxilè (PHMB) CAS 32289-58-0 Fabricant de poli (hexametilendebuanuano) HCl a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.


Sol·licitud:

Clorhidrato de polihexametilen biguanida (PHMB) CAS 32289-58-0 Poli (hexametilendibuanida) HCl s'aplica com a desinfectant o conservant per matar bacteris. Restringeix el bacteri gram-positiu, bacteri gram-negatiu, fong i llevat, i així successivament.

Com a conservant, el clorhidrato de polihexametilen biguanida (PHMB) CAS 32289-58-0 Poly (hexamethylenebiguanide) HCl s'utilitza en productes químics com cosmètics, productes de cura personal, suavitzants de teixits, solucions de contactes, rentats a mà, etc. Aquest producte també s'aplica comunament a la zona de desinfecció mediambiental, com ara hospitals, escoles, hotels i molts altres llocs públics.

Fengchen Group és un proveïdor i fabricant de policlorur de poli (hexametilendibuanur) CAS 32289-58-0 del clorhidrat de biguanida de poliexxilè de la Xina (PHMB). Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el correcte fabricant i proveïdor de poli (hexametilendibuanid) Hcl quan ho necessitin. Quan compreu o compra PHMB HCl des de la Xina, dirigiu-vos al Grup Fengchen. Podem ser la vostra elecció perfecta.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS)

Especificacions:

Substància activa: Clorhidrato de biguanida de poliexximetil (PHMB) CAS 32289-58-0 Poli (hexametilendibuanida) HCl

Aspecte: lleugerament groc a incolor i clar

Contingut (wt%): 20

Aigua (% wt): 80 mAx.

Total de metall (ppm): 100 mAx

Ordor: no ordor. PH (20% d'aigua): 3.0-5.5

Punt de boling (° C): 102-103

Gravetat específica a 25 ° C (g / cm3): 1.03-1.05

Solubilitat en aigua (20 ° C): molt bona

Embalatge: 25kg / 200kg / tambor de plàstic


Altres noms:

Clorhidrato de poli (hexametilendibuanid)

Clorhidrato de poli (hexametilenebicianoguanida-hexametilendiamina)

PHMB (Poly Hexa Methylene Biguanide)

Clorhidrato de polihexametilen biguanida pur (PHMB) de qualitat superior CAS 32289-58-0 Poli (hexametilendibuanida) Hcl fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Productes relacionats:


Si busca el clorhidrato de polihexametilen biguanida (phmb) cas 32289-58-0 poli (hexametilenebiguanida) hcl, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: clorhidrato de polihexametilen biguanida (phmb) cas 32289-58-0 poli (hexametilendibuanida) hcl, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like