Grau farmacèutic Pols d'òxid de zinc BP2012 CAS 1314-13-2

Grau farmacèutic Pols d'òxid de zinc BP2012 CAS 1314-13-2 Nom del producte: Pols d'òxid de zinc Sinònims: Oxozinc, Zinci oxydum, Zincum oxydatum Número CAS: 1314-13-2 Característiques: pols blanca. Grau: assaig del grau farmacèutic: 99,0% ~ 100,5% Fórmula d'òxid de zinc: ZnO Estructura: KEY Words: Zinc ...

Detalls del producte

Grau farmacèutic Pols d'òxid de zinc BP2012 CAS 1314-13-2

Pharmaceutical Grade Zinc Oxide Powder BP2012.jpg

Nom del producte: Pols d'òxid de zinc

Sinònims: Oxozinc, Zinci oxydum, Zincum oxydatum

Número CAS: 1314-13-2

Característiques: pols blanca.

Grau: Grau farmacèutic

Assay: 99,0% ~ 100,5% d'òxid de zinc

Fórmula: ZnO

Estructura:

Pharmaceutical Grade Zinc Oxide Powder BP2012 formula.jpg

Paraules clau: òxid de zinc, òxid de zinc en pols, grau farmacèutic d'òxid de zinc, grau farmacèutic API d' òxid de zinc , matèria primera

Paquet: 25Kgs / Tambor; 25 kg / bossa; o 1000Kgs / Big Bag

Temps d'enviament: dins dels 3 dies posteriors al pagament.

Descripció:

L'òxid de zinc és un compost inorgànic. ZnO és una pols blanca. És insoluble en aigua. I l'òxid de zinc és àmpliament utilitzat com a additiu en molts materials i productes, com ara plàstics, cautxús, ceràmica, ciments, vidre, lubricants, pintures, adhesius, pigments, segelladors, aliments, bateries, ferrites, retardants, cintes d'ajuda. L'òxid de zinc es produeix naturalment com el mineral zincita, però la majoria de l'òxid de zinc es produeix sintèticament.

L'òxid de zinc és un pro-tectant astringent i tòpic lleu amb acció anti-septica. També s'utilitza en vendes, pastes, ungüents, ciments dentals i com a protector solar.

Amb propietats astringents, calmants i protectores, l'òxid de zinc s'utilitza en preparats tòpics per èczema, excoriacions lleus, ferides, etc. També reflecteix la radiació ultraviolada i es pot utilitzar com a protector solar físic.

L'òxid de zinc brut és un sòlid granular groc-gris sense olor. El risc principal és l'amenaça que suposa el medi ambient. Si hi ha una fuita, s'han de prendre mesures immediates per controlar la seva propagació al medi ambient. La inhalació prolongada de la pols d'òxid de zinc pot produir febre de gasos amb símptomes de nàusees i vòmits.

--------------

Grau farmacèutic d'òxid de zinc USP, BP, EP és el metall zinc que s'ha oxidat. La fórmula d'aquest químic és ZnO, 1 àtom de zinc i 1 àtom d'oxigen units per un enllaç iònic. L'òxid de zinc Pharma Grade existeix a la natura com el zincite mineral. L'òxid de zinc del grau farmacèutic de FENGCHEN GROUP es produeix mitjançant zinc minat, que després es purifica per destil·lació a l'òxid de zinc de la medicina. El nostre pols d'òxid de zinc és un "mineral idèntic idèntic", és a dir, el grau farmacèutic de l'òxid de zinc del grup FENGCHEN USP, BP, EP és el mateix que vostè podria trobar a la natura. L'única diferència és que es fabrica en un laboratori a gran escala.

---------------------

Com a professional de la Xina pura farmacèutica d'oxid de zinc en pols de matèries primeres proveïdor i fabricant de l'API, FENGCHEN Group Co, Ltd ha estat subministrant i exportant pols d'òxid de zinc Pharma pur de la Xina des de fa gairebé 10 anys.


Indicació i ús de l'òxid de zinc:

Es pot utilitzar per al tractament complementari de la dermatitis del bolquer. A més, l'òxid de zinc es pot utilitzar per tractar irritacions cutànies menors (per exemple, talls, cremades, dreceres). L'òxid de zinc es pot utilitzar en ungüents, cremes i locions per protegir contra les cremades solars i altres danys causats per la llum ultraviolada.

L'òxid de zinc, té moltes altres aplicacions. S'utilitza àmpliament com a additiu en molts materials i productes, inclosos plàstics, ceràmica, vidre, ciment, lubricants, etc.

Farmacèuticament i l'assistència sanitària, també s'utilitza àmpliament per tractar una varietat d'altres condicions de la pell, en productes com el pols per a nadons i les cremes de barrera per tractar les erupcions de bolquers, la crema de calamars, els xampús anticossos i els ungüents antisèptics.

Mecanisme d'acció de l'òxid de zinc:

Funciona proporcionant una barrera física per evitar la irritació de la nostra pell i ajudar a curar la pell danyada.

-------------------

Oferim òxid de zinc en diverses formes, incloent:

Òxid de zinc USP, BP, EP Grau farmacèutic en pols i pellets

Òxid de zinc tractat a la superfície

Oferim més de 40 nivells específics per satisfer les vostres necessitats.

--------------------


COA d'òxid de zinc:

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

ZnO (sec)

99,0% ~ 100,5%
Òxid de zinc

99,2%
Òxid de zinc

Com

0.0005% màx

0.0001%

Cd

0,001% màx

0.0001%

Fe

0,02% màx

0.002%

Pèrdua de l'encès a 500 ° C

1.0% màx

0.1%

Alcalinitat

Heu de complir

Compleix.

Carbonat i substàncies insolubles en àcid

Heu de complir

Compleix.

Conclusió: El nostre òxid de zinc compleix els requisits de BP2012.

Màxima qualitat, Xina Pure òxid de zinc en pols fàbrica de grau farmacèutic a la Xina; Proveïdors de matèria primera d'òxid de zinc de la Xina a la Xina. Fabricants d'API en pols d'òxid de zinc de la Xina a la Xina.

Si busqueu el grau farmacèutic de pols d'òxid de zinc bp2012 cas 1314-13-2, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: pols d'òxid de zinc de qualitat farmacèutica bp2012 cas 1314-13-2, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like