Paraformaldehid o per Formaldehído 95%, 96% Pols o Prills CAS 30525-89-4

Paraformaldehid o Para formaldehid 95%, 96% pols o prills CAS 30525-89-4 Nom del producte: ParaFormaldehid o Para Formaldehid Sinònims: Paraformaldehid 95%, 96% Prills, Pols Número CAS: 30525-89-4 Característiques: Pols o prills blancs . Assay: 95% Min, 96% Min, 91% Fórmula mínima: (CH2O) n ...

Detalls del producte

Paraformaldehid o Para Formaldehid 95%, 96% pols o prills CAS 30525-89-4

Paraformaldehyde Or Para Formaldehyde 95%, 96% Powder Or Prills.png

Nom del producte: ParaFormaldehid o Para Formaldehid

Sinònims: Paraformaldehid 95%, 96% Prills, Pols

Número CAS: 30525-89-4

Característiques: Pols o prills blancs.

Assaig: 95% mín., 96% mín., 91% mín

Fórmula: (CH2O) n

Fórmula d'estructura:

Paraformaldehyde Or Para Formaldehyde 95%, 96% Powder Or Prills formula.png

Informació sobre el paquet: 25 kg / bossa
PARAULES CLAU: ParaFormaldehid, Para Formaldehid

Número ONU: 2213
HSCODE: 29126000

Descripció:
El paraformaldehid s'utilitza àmpliament per a la fabricació de diverses resines amb principalment fenol. És un sòlid blanc cristal·lí format per polimerització de formaldehid. El formaldehid reacciona amb fenol, urea, melamina o resorcinol per produir resines utilitzades com a aglutinants en fusta contraplacada i en partícules.

Zones d'ús del Paraformaldehid 95%, 96% Prills, Pols:
- El formaldehid és usat per a la producció de resines de urea i fenil fenil, i fenol i diversos adhesius.
- El formaldehid pot utilitzar-se per fabricar resines d'intercanvi de sol (reacció de clorometilació)
- àrea química agrícola: acetoquilo compost per formaldehid, butaclor, etc.
- pintura: pintura automòbil composada per formaldehid de gamma alta
- Fabricació de paper: intensificador de paper compost per formaldehid
- Matèries primeres orgàniques: per a la producció de glicerol, àcid criílic, etc.
- Indústria del cultiu: Paraformaldehid utilitzat com a desinfectant de fumigació
- fosa: el paraformaldehid s'utilitza per a la preparació del removedor de fosa i adhesiu de la síntesi de fosa
- altres: medicina i desinfecció
Paraformaldehid utilitzat en lloc del formaldehid (solució aquosa) per a una alta reactivitat i concentracions de continguts d'Aldecude que es va produir amb baix contingut en aigua

Ús de Paraformaldehid 95%, 96% Prills, pols:
ParaFormaldehid o Para Formaldehid Utilitzat en la indústria química orgànica, resina sintètica i indústria farmacèutica, també s'utilitza com a agent esterilitzant.

Manipulació de Paraformaldehid 95%, 96% Prills, Pols:
Es recomana l'ús de sistemes respiratoris aprovats, ulleres, guants i roba adequada
Subministrem formaldehid al món sencer.

------------------------

ParaFormaldehid, Para Formaldehid és la forma sòlida de formaldehid líquid. Classificats com un compost de termoplàstic, ParaFormaldehid, Para Formaldehid presenten les característiques típiques de polímers similars amb polioximetilenglicols de cadena llarga, és a dir, la capacitat de convertir-se en líquid quan s'exposa a la calor i solidificar-se després de refredar-se o congelar-se a un material dur i de vidre . De fet, Para Formaldehyde, Para Formaldehyde es pot fondre i refredar diverses vegades i encara conserva les seves propietats sense canvis.

 

Atès que ParaFormaldehido, formaldehid per a formaldehid és bàsicament una forma condensada de formol, o en altres paraules, formaldehid aquós, té gairebé les mateixes propietats. De fet, ParaFormaldehyde, Para Formaldehyde pot reemplaçar el formaldehid aquós per produir el material d'unió resinosa requerit per produir taulers de partícules i contraxapats quan es combina amb melamina, fenol o altres substàncies reactives. En realitat, hi ha alguns avantatges en fer-ho. En primer lloc, ParaFormaldehid, Para Formaldehid es pot utilitzar per produir un major rendiment de producte cru. En segon lloc, ParaFormaldehid, Para Formaldehid permeten saltar el procés d'eliminació d'aigua de l'agent reactiu abans de processar-lo fins a 20 vegades.

ParaFormaldehid, Para Formaldehid també es classifica com aldehid, ja que conté un grup carbonilo. En el cas de ParaFormaldehyde, Para Formaldehyde, l'àtom de carboni s'uneix a dos àtoms d'hidrogen. Els aldeídids solen donar una forta olor, com ho demostra l'aroma diferent de molts botànics familiars, com la canyella i la vainilla. ParaFormaldehid, Para Les solucions basades en formaldehid també són conegudes com a fixadors biològics capaços d'inhibir la degradació cel·lular a causa del desglossament dels enzims i la replicació bacteriana. És per això que el formaldehid i els seus derivats, incloent ParaFormaldehid, Para Formaldehid, s'utilitzen per preservar mostres de teixits.

Addicionalment, aquestes propietats fan que ParaFormaldehyde, Para Formaldehyde sigui útil com a fungicida i pesticida. S'utilitza àmpliament en el procés de producció de fertilitzants, llums fluorescents i determinats productes químics utilitzats en la fotografia i la impressió. Per Formaldehyde, Para Formaldehyde també és més que popular en una àmplia varietat de productes bàsics per al consum, incloent vitamines, productes per a la cura personal i productes bàsics per a la neteja de la llar.

 

Com a professionals de la Xina, ParaFormaldehyde, proveïdor i proveïdor de matèries primeres Formaldehído a FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant ParaFormaldehyde, Para Formaldehyde API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Com el formaldehid, ParaFormaldehid, Para Formaldehid pot ser fàcilment absorbit pel sistema respiratori. Es pot metabolitzar ràpidament per formar i excretar a través dels pulmons o els ronyons. No obstant això, mentre que ParaFormaldehyde, Para Formaldehyde degrada ràpidament en el medi ambient i no s'acumula en el medi ambient o la vida silvestre, hi ha moltes proves per indicar que ParaFormaldehid, Para Formaldehid és perjudicial per a la salut humana. Les investigacions i els estudis han demostrat que l'exposició repetida i de llarga durada a ParaFormaldehid, Para Formaldehid, fins i tot en petites quantitats, pot conduir a carcinomes de cèl · lules escamoses nasals. ParaFormaldehid, formaldehid és també corrosiu per a la pell i les membranes mucoses. Per tant, s'ha de tenir especial precaució quan ho fem.

-----------------

Índexs principals de ParaFormaldehid


Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
ParaFormaldehid

Pols o prills blancs.

Compleix

Identificació
ParaFormaldehid

Heu de complir.

Compleix

Punt de fusió

135 ° C ~ 170 ° C

Compleix

Cendra

0,03% màx

0,01%

Acidesa (àcid fórmic)

0,05% màx

0.031%

Fe

≤0.002%

0,001%

Assaig
ParaFormaldehid

≥ 96,0%

96,1%

De qualitat superior, Xina PerFormaldehid puro o Para Formaldehído en pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Proveïdors de matèries primeres de ParaFormaldehído o para formaldehid de Para a la Xina. Xina ParaFormaldehid o Para Formaldehyde API Fabricants a la Xina.

Si esteu buscant el paraformaldehid o formaldehid al 95%, 96% pols o prills cas 30525-89-4, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: paraformaldehid o formaldehid formaldehid 95%, 96% pols o prills cas 30525-89-4, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like