Metilsulfonilmetano o matani de metil sulfoni (MSM) API Matèria primera CAS 67-71-0

Methylsulfonylmethane o Methyl Sulfonyl Methane (MSM) API Raw Material CAS 67-71-0 Nom del producte: Metilsulfonylmetano, Methyl Sulfonyl Methan Sinònims: Dimetilsulfona, sulfonilmetano Número CAS: 67-71-0 Grau: Grau Pharma i grau d'alimentació Grau d'alimentació Característiques : blanc cristal·lí o pols, ...

Detalls del producte

Metil sulfonilmetano o Methyl Sulfonyl Methane (MSM) API Matèria primera CAS 67-71-0

Methylsulfonylmethane Or Methyl Sulfonyl Methane (MSM) API Raw Material.jpg

Nom del producte: metilsulfonilmetano, metil sulfonil metà

Sinònims: Dimetilsulfona, sulfonil metà

Número CAS: 67-71-0

Grau: grau Pharma i grau d'alimentació i grau d'alimentació

Característiques: cristal·lí blanc o pols, inodor i degustació amarga

Assay: ≥ 99,90% Dimetilsulfona

Fórmula: C2H6O2S;

Fórmula d'estructura:

Methylsulfonylmethane Or Methyl Sulfonyl Methane (MSM) API Raw Material  formula.jpg

Paraules clau: Metilsulfonilmetano, metil sulfonil metà, dimetil sulfoni, sulfoni metà, metil sulfoni API, matèries primeres pols Pharma grade & Food grade & Feed grade

Paquet: 25Kgs / tambor de cartró

Detall de lliurament: 1 setmana després de confirmar l'ordre. Alguns dels productes es poden subministrar dins de 2 dies.

Emmagatzematge: emmagatzemat en recipients ben tancats sense excés de calor, llum d'humitat i aire.

Descripció:

El metilsulfonilmetano també s'anomena Dimetilsulfona, sulfonil metà. És un compost orgànic de sofre. També és conegut per diversos altres noms, incloent DMSO2, Methyl Sulfone, Methyl Sulfonyl Methane.

La dimetil sulfona (DMSO2, MSM) es produeix naturalment en algunes plantes primitives. I també existeix en petites quantitats en molts aliments i begudes.

Methyl Sulfonyl Methane reflecteix la seva estreta relació química amb el sulfóxido de dimetil (DMSO), que només difereix en l'estat d'oxidació del sulfuratom. El sulfur de metil és el metabòlit principal del DMSO en humans, i té algunes propietats similars del DMSO. La dimetil sulfona és un metabòlit que es produeix en plasma i CSF d'humà normal. Es deriva de fonts dietètiques, del metabolisme bacterià intestinal i del metabolisme endogen de metanethiol humà.

Les mescles de metilsulfonilmetano (Dimetil Sulfona) a l'aigua són més fàcils que el sucre. I el sulfonil metà o metil sulfulf gairebé no afecta el gust. Si s'agrega suc o altres begudes, la dimetil sulfona no es pot detectar.

El sulfur de metil o el sulfonil de metà pot ser un remei natural per al dolor muscular i les lesions atlètiques, i el dolor, els mals de cap i el mal d'esquena. El metilsulfonilmetano és fonamental per a la formació de teixits conjunts de tot tipus. Es creu que el Metil Sulfona pot notar beneficis com la pell més suau, les ungles més dures, els cabells més gruixuts i l'estovament del teixit cicatricial. El metilsulfonilmetano sol combinar-se amb glucosamina i condroitina per a l'alleujament i la reparació conjunta.

Com a metge professional de metanol de petroli de la Xina, Dimethyl Sulfone API, matèries primeres en pols Pharma grau i grau d'aliments i proveïdor de grau d'alimentació i el fabricant, FENGCHEN Group Co, LTD ha estat el subministrament i exportació de sulfoni de metanol, API de sulfur de metil, Grau d'alimentació i grau d'alimentació de la Xina durant gairebé 10 anys.

Funcions:

(1) El sulfur de metil ajuda a mantenir l'estructura de les proteïnes del cos

(2) Dimetil Sulfona ajuda en la formació de queratina que és essencial per al creixement del cabell i les ungles

(3) Ajudes en la producció d'immunoglobulina que manté el sistema immunitari

(4) Catalitza les reaccions químiques, que canvien l'aliment en energia.

(5) El metilsulfonilmetano inhibeix els impulsos del dolor al llarg de les fibres nervioses (analgèsia)

(6) disminueix la inflamació.

---------------

Usos

Metilsulfonilmetano, Metil Sulfonil Metà, Dimetil Sulfona, Sulfonilmetà, Metil Sulfona API, Matèries primeres en pols La qualificació Pharma i Grau alimentari i grau d'alimentació s'utilitza comunament per a la osteoartritis, però també pot beneficiar-se per alleujar el malestar muscular i l'al·lèrgia; augmentar el sistema immunològic; i lluitant contra la infecció antimicrobiana. Per estar segurs, es necessiten assaigs clínics per verificar aquests usos potencials.

------------------

Efectes secundaris de metilsulfonilmetano, metil sulfonil metà, dimetilsulfur, metans sulfonil, metil sulfoni API, matèries primeres en pols Pharma grade & Food grade & Feed grade :

Reaccions al·lèrgiques com l'erupció de la pell, picor o urticària, inflor de la cara, llavis o llengua

Efectes secundaris que generalment no requereixen atenció mèdica (informe al seu metge o professional de la salut si continuen o són molestos): restrenyiment o diarrea, problemes estomacals, dificultat per dormir, etc.

----------------

Altra informació:

Metilsulfonilmetano, Metil Sulfonil Metà, Dimetil Sulfona, Metansulfoni, Metil Sulfona API, Matèries primeres en pols Pharma grade i Grau alimentari i grau d'alimentació podria simplement ser una manera de negar una deficiència de sofre i secundària a les millores en la síntesi de col·lagen i defensa oxidant ( enzims de glutatió) exerceix beneficis.

Si aquest és el cas, una dieta rica en proteïnes (a través de la cisteïna i la ingestió de metionina), la suplementació amb N-acetilcisteïna (NAC), i qualsevol cosa lligada al sulfat també tindria beneficis; Dit això, l'últim és probablement en una dosi subàpica. Les deficiències de sofre també poden subjacent-se per què funciona el sulfat de glucosamina, però no el clorhidrat, malgrat que no hi ha diferències farmacocinètiques en el sulfat.

----------------

Les persones prenen metilsulfonilmetano, metil sulfonil metà, dimetilsulfoni, sulfoni metà, metil sulfoni API, matèries primeres en pols Pharma grau i grau alimentari i grau alimentari per via oral i aplicar-lo a la pell per dolor crònic, osteoartritis, inflamació articular, artritis reumatoide, osteoporosi, inflamació al voltant de les articulacions (bursitis), tendinitis, inflamació dels tendons (tenosinovitis), dolor musculoesquelètic, rampes musculars, condició cutània endurida anomenada esclerodermia, teixit cicatrizal, estries, pèrdua del cabell, arrugues, protecció contra la cremada del sol i el vent, inflamació ocular , higiene oral, malaltia de les genives, ferides, talls i abrasions / cicatrització accelerada de ferides.

 

Les persones també prenen metilsulfonilmetano, metil sulfonil metà, dimetilsulfur, metansulfoni, API de sulfur de metil, matèries primeres en pols Pharma grade i grade d'aliments i grau d'alimentació per alleujar les al·lèrgies, restrenyiment crònic, "estómac agre", úlceres, una malaltia intestinal anomenada diverticulosi , síndrome premenstrual (PMS), elevació de l'estat d'ànim, obesitat, mala circulació, pressió arterial alta i colesterol alt. També es pren per via oral per a la diabetis tipus 2, problemes hepàtics, malaltia d'Alzheimer, control de roncs, trastorns pulmonars com enfisema i pneumònia, síndrome de fatiga crònica, trastorns autoimmunitaris (lupus eritematosos sistèmics), infecció pel VIH i SIDA i càncer (càncer de mama i càncer de còlon).

Metilsulfonilmetano, Metil Sulfonil Metà, Dimetil Sulfona, Metansulfoni, Metil Sulfona API, Matèries primeres en pols Pharma grade & Food grade i Feed grade també es pren per boca per inflamació ocular, inflamació de la membrana mucosa, problemes temporomandibulars (TMJ), calambres per a cames, migranya , mals de cap, ressaca, infeccions parasitàries de les vies intestinals i urogenitales, incloent Trichomonas vaginalis i Giardia, infecció per llevats, mossegades d'insectes, intoxicacions per radiació i per augmentar el sistema immunitari.

-------------------

COA de metilsulfonilmetano

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
Metilsulfonilmetano

Pols cristal·lina blanca

Compleix

Identificació
Metilsulfonilmetano

Heu de complir.

Compleix

Residual a l'encès

≤ 0,1%

0.008%

Heavy Metall

≤ 5 ppm

<>

Plom (Pb)

≤ 3ppm

<>

Cardmium (Cd)

≤ 1 ppm

<>

Arsènic (com)

≤ 1 ppm

<>

Mercuri (Hg)

≤ 0.1 ppm

<0.1>

Punt de fusió

108 ° C ~ 110.0 ° C

108.5 ° C

Contingut d'aigua

≤ 0,5%

0.15%

Contingut DMSO

No detectat

No detectat

Mida de malla

60 ~ 80 malles

60 ~ 80 malles

Recompte total de plaques

≤ 10cfu / g

<10cfu>

Llevat / Motlle

≤ 10cfu / g

<10cfu>

Coliforme

Negatiu

Negatiu

E. Coli

Negatiu

Negatiu

Salmonel·la

Negatiu

Negatiu

Staphylococcus

Negatiu

Negatiu

Assaig
Metil sulfonil metà

≥ 99,90%

99,93%

Mètode d'alta qualitat, metil sulfonyilmetà pur de la Xina, pols de metil sulfonil metà / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina Metilsulfonilmetano, Metil Sulfonil Metà, Dimetil Sulfona, Sulfonilmetà, Metil Sulfona API, Matèries primeres en pols Pharma grade & Food grade i Feed grade Proveïdors de matèries primeres a la Xina. Xina Metilsulfonilmetano, Methyl Sulfonyl Methane API Fabricants a la Xina.


Si esteu buscant la matèria primera d'API Methylsulfonylmethan o Methyl Sulfonyl Methane (MSM) CAS 67-71-0, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Metilsulfonilmetano o Methyl Sulphonyl Methane (MSM) API Raw Material CAS 67-71-0, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like