Methenamina o hexamina o hexametilenamina o Urotropina 99,3% grau industrial i grau farmacològic CAS 100-97-0

Methenamina o hexamina o hexametilenamina o Urotropina 99,3% Grau industrial i grau farmacològic CAS 100-97-0 Nom del producte: Methenamina (hexamina, hexametilenamina, Urotropina) Sinònims: hexametilentetramina, hexametilenetet, 1,3,5,7-Tetraazaadamantano; hexametilentetramina Número CAS : ...

Detalls del producte

Methenamina o hexamina o hexametilenamina o Urotropina 99,3% grau industrial i grau farmacològic CAS 100-97-0

Metenamina (hexamina, hexametilenamina, urotropina) (001) .jpg

Nom del producte: metenamina (hexamina, hexametilenamina, urotropina)

Sinònims: hexametilentetramina, hexametilenetet, 1,3,5,7-tetraazaadamantano; hexametilentetramina

Número CAS: 100-97-0

Característiques: Pols cristal·lina blanca o cristalls incolors amb olor característica

Assaig: 99.3% mínim, 99.0% mín

Paraula clau: metenamina (hexamina), hexametilentetramina, hexametilenamina

Fórmula: C6H12N4

Estructura:

Methenamine or Hexamine or Hexamethylenamine or Urotropine 99.3% Industrial Grade and Pharma Grade formula.jpg

Tipus de grau: grau industrial, grau farmacèutic, etc.

Paquet: 25 kg / bossa

NOTA: La metenamina també s'anomena "hexamina, hexametilenamina, urotropina". Tots aquests noms són la mateixa substància. En el transport, sol ser una càrrega perillosa. No es pot enviar com a càrrega ordinària. Tot i que és relativament estable.

Nombre de l'ONU de metenamina (hexàmina): UN1328

Emmagatzematge i transport: manteniu-vos allunyat de la calor, les espurnes i la flama. Emmagatzemi en un lloc fresc i sec. Manteniu tancat el contenidor. Mantingueu-vos lluny d'àcids forts.

Emmagatzemats a l'interior i sec, ventilats per a l'interior de l'establiment, eviten la llum directa del sol, una mica de pila.

 

Descripció:

La metenamina també coneguda com hexamina, hexametilenamina o urotropina, és un compost orgànic heterocíclic. La seva fórmula química és (CH2) 6N4. Aquesta pols cristal·lina inodora, blanca o incolora, cristal·lina, metenamina (hexamina, hexametilenamina, urotropina) és altament soluble en aigua i dissolvents orgànics polars. La metanina té una estructura tipus gàbia que és similar a l'adamantana. L'hexametilenamina (Urotropina) és útil en la síntesi d'altres compostos químics com ara plàstics, productes farmacèutics, additius de goma. La metenamina (hexamina, hexametilenamina, urotropina) serà sublim al buit a 280 ° C (uns 505 ° F) amb certa descomposició.

 

Ús i aplicacions:

Additius en desodorització de pols. Agente anticorrosiu en acer. Absorció de gasos verinosos. Agente antiaglomerant de urea a la planxa. Explosius (RDX), (HMX), (HMTA).

(1) La metenamina (hexamina, hexametilenamina, urotropina) es pot utilitzar com a agent de curació, accelerador de vulcanització de goma i plàstic (agent de vulcanització, accelerador H), agent prescrit tèxtil. Com un fixador de colorants i en la conservació de les pells. Funciona com estabilitzador d'olis i resina sintètica.

(2) El rang farmacèutic de metenamina (hexamina, hexametilenamina, urotropina) també es pot utilitzar per a l'orina medicinal, interna i de la reacció, després de la descomposició del formaldehid i l'efecte d'esterilització, que s'utilitzen per a infeccions del tracte urinari suaus.

(3) El rang farmacèutic de metenamina (hexamina, hexametilenamina, urotropina) també es pot utilitzar per tractar la tinea, deixar de suar, tractar l'osmidrosi. Mixta amb hidrat de sodi i fenol, també s'utilitza àmpliament en la màscara de gas com a agent d'absorció.

(4) La metenamina (hexamina, hexametilenamina, urotropina) pot funcionar com a desinfectant, agent antibacterial.

  ------


L'ús més dominant de Methenamine (Hexamine, Hexamethylenamine, Urotropine) és en la producció de preparats en pols o líquids de resines fenòliques i compostos de modelat de resina fenòlica. La metenamina (hexamina, hexametilenamina, urotropina) s'afegirà com a component d'enduriment.

Es demostra que la metenamina (hexamina, hexametilenamina, urotropina) podria funcionar com un bloc de construcció molecular per a cristalls moleculars autoassemblants.

 

Usos i aplicacions mèdiques:

Com la sal d'àcid mandèlic, Methenamine (hexamina, hexametilenamina, urotropina) ajudarà a tractar infeccions del tracte urinari. Es descompon a un pH àcid per formar formaldehid i amoníac, i el formaldehid és bactericida. Aquest ús s'ha reduït temporalment a finals de la dècada de 1990, a causa dels seus efectes adversos, en particular, pot haver-hi cistitis hemorràgica induïda químicament per sobredosi. Ara, aquest ús de Methenamine (Hexamine, Hexamethylenamine, Urotropine) ha estat reaprovat a causa de la prevalença de resistència als antibiòtics als medicaments més utilitzats. La metenamina (hexamina, hexametilenamina, urotropina) és especialment adequada per al tractament de la infecció urinària profilàctica durant molt de temps, perquè els bacteris no desenvolupen resistència al formaldehid. Nota especial: La metenamina (hexamina) no s'ha d'utilitzar en presència d'insuficiència renal. La preparació de pinyó i esprai de metenamina (hexamina, hexametilenamina, urotropina) es confirma amb èxit per tractar la sudoració excessiva i l'olor concomitant.

 

NOTA:

La metenamina (hexamina, hexametilenamina, urotropina) es considera tòxica i pot ser perjudicial per la inhalació, ingestió o absorció de la pell. És un irritant de la pell, els ulls, les membranes mucoses i les vies respiratòries superiors.


COA típic-fenetilamina (hexamina, hexametilenamina, urotropina)

Nom del producte

Methenamina (hexamina)

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Solubilitat

Methenamina (hexamina)

Freqüentment soluble en aigua, soluble en alcohol i en clorur de metilè

Compleix

Identificació A

Spectrum IR: l'espectre compleix amb Methenamine estàndard

Compleix

Identificació B

Methenamina (hexamina)

Compleix amb BP

Compleix

Identificació C

Compleix amb BP Hexamethylenetetramine, Hexamethylenamine

Compleix

Identificació D

Methenamina (hexamina)

Compleix amb BP

Compleix

Aparença de la solució

La solució és clara i incolora

Compleix

Acidesa o alcalinitat

No més de 0,2 ml d'HCl 0,1 M o NaOH 0,1 M

Compleix

Formaldehid lliure

Compleix amb BP2007

Compleix

Clorurs

≤ 100 ppm

<>

Sulfats

≤ 100 ppm

<>

Assaig

(Methenamina (hexamina))

≥ 99,3% Hexametilentetramina, hexametilenamina

99,50%

Fàbrica de pols pures de metinamina (hexàmina) de la Xina, de primera qualitat, a la Xina; Proveïdors de matèria primera de Methenamina (hexàmina) a la Xina. Xina Methenamine (Hexamine) API Fabricants a la Xina.


Productes relacionats que us poden interessar:

Metenamina (hexamina, hexametilenamina, urotropina) de grau farmacèutic

Pure Methenamine (Hexamina, Hexametilenamina, Urotropina) Matèria primera, API


 

Si busqueu la metenamina o hexamina o hexametilenamina o urotropina 99.3% de grau industrial i farma grau cas 100-97-0, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like