Sulfat de manganès MnSO4.H2O, Sulfat de manganès

Sulfat de manganès MnSO4.H2O, Sulfat de manganès Sulfat de manganès MnSO4.H2O, fàbrica de sulfat de manganès, proveïdor, fabricant a la Xina. Número CAS: 10034-96-5, 7785-87-7 Característiques: pols blanca. Puresa (assaig): Mn 31,8%, Mn 32% Fórmula molecular: MnSO4.H2O Fórmula d'estructura: ONU ...

Detalls del producte

Sulfat de manganès MnSO4.H2O, Sulfat de manganès

Manganese Sulfate MnSO4.H2O, Manganese Sulphate

Xina Sulfat de manganès MnSO4.H2O, fàbrica de sulfat de manganès, proveïdor, fabricant a la Xina.

Número CAS: 10034-96-5, 7785-87-7

Característiques: pols blanca.

Puresa (assaig): Mn 31,8%, Mn 32%

Fórmula molecular: MnSO4.H2O

Fórmula d'estructura:

Manganese Sulfate MnSO4.H2O, Manganese Sulphate structure formula

Número ONU: ONU 1760

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

Manganese Sulfate MnSO4.H2O, Manganese Sulphate cargo pic

En adherir-se a l'orientació estratègica, Fengchen Group Co, Ltd sempre està fent el sulfat de manganès MnSO4.H2O, el sulfat de manganès i altres productes químics com el nostre negoci principal. Per aconseguir la competència de diferenciació de mercaderies en el mercat. Hem rebut més atenció a la R + D. El nostre equip de R + D va començar successivament els 100 millors projectes de producció nacionals.

Aproximadament 65 tècniques s'han utilitzat en la fabricació. Les nostres principals patents i creativitat ens mantenen. Participem contínuament en la recerca i la producció de productes. El sulfat de manganès MnSO4.H2O, el sulfat de manganès ens guanya reputació per a la nostra empresa.

El nostre producte Sulfat de Manganès MnSO4.H2O, el Sulfat de Manganès es ven a Amèrica, Vietnam, Uzbekistan, Lituània, Cambodja, Corea, Japó. Això ha permès l'accés a una xarxa global de màrqueting única i diversificada que abasta més de 110 països i regions a tota Àsia, Europa, Amèrica, etc.

Fengchen està implementant vigorosament l'estratègia de marca famosa. Marca comercial & ldquo; Fengchen & rdquo; és la nostra propietat més valorada.

Màxima qualitat, sulfat de manganès pur MnSO4.H2O, pols de sulfat de manganès / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Productes relacionats:

Hot Tags: sulfat de manganès mnso4.h2o, sulfat de manganès, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like