Carbonat de manganès MnCO3 44%, 45%, 46% CAS 598-62-9

Carbonat de manganès MnCO3 44%, 45%, 46% CAS 598-62-9 Nom del producte: Carbonat de manganès (MnCO3) Sinònims: Carbonat de manganès Número de CAS: 598-62-9 Característiques: Pols lleuger en color beix, inodor i sense sabor, que oxydise lentament en contacte amb l'aire. Aquesta oxidació s'accelera per la presència d'aigua i ...

Detalls del producte

Carbonat de manganès MnCO3 CAS 598-62-9

Manganese Carbonate MnCO3(001).jpg

Nom del producte: carbonat de manganès (MnCO3)

Sinònims: carbonat de manganès , carbonat de manganès (II), carbonat de manganès

Número CAS: 598-62-9

Característiques: Una pols lleugera de color beix, inodor i insípida que oxydise lentament en contacte amb l'aire. Aquesta oxidació s'accelera per la presència d'aigua i l'augment de la temperatura.

Assay (Manganese, Mn): 44%, 45%, 46%

Paraula clau: Carbonat de manganès, MnCO3

Carbonat de manganès MnCO3 44%, 45%, 46% CAS 598-62-9

Fórmula: MnCO3

Estructura:

Manganese Carbonate MnCO3 44%, 45%, 46% formula.jpg

Tipus de grau: grau industrial, grau d'alimentació, etc.

Paquet: 25 kg / bossa; 1 Mt / palet

El nostre carbonat de manganès (MnCO3) és estàndard en bosses de paper de 25 kg amb pe-liner. Un altre embalatge també està disponible segons els requisits del client.

Temps de lliurament: En general, el termini de lliurament durarà de 2 a 3 dies hàbils, però això depèn del vostre ordre.

Enviament de mostres: per descomptat, podem oferir lliurament gratuït a totes les destinacions de tot el món.

 

Descripció:

El carbonat de manganès (MnCO3) es troba en nombrosos metalls; es produeix com a cristalls rosats. Solubilitat: El carbonat de manganès (MnCO3) és pràcticament insoluble en aigua, soluble en àcids. També conegut com carbonat de manganès , el carbonat de manganès (MnCO3) s'utilitza en la preparació d'altres sals de manganès i el grau farmacèutic de carbonat de manganès pur (MnCO3) s'utilitza en medicaments per al tractament de l'anèmia.

 

Olor: El carbonat de manganès (MnCO3) té un olor característic. Hiproscòpic. Incompatible amb forts agents oxidants i àcids forts.

 

 

Ús: El carbonat de manganès (MnCO3) és una font de manganès insoluble en aigua que es pot convertir fàcilment en altres compostos de manganès, com l'òxid per escalfament (calcinació). Els compostos carbonatats també donen diòxid de carboni quan es tracta amb àcids diluïts. El carbonat de manganès (MnCO3) generalment està immediatament disponible a la majoria dels volums. Les composicions d'alta puresa i puresa d'alta pures milloren tant la qualitat òptica com la seva utilitat com a estàndards científics.

El carbonat de manganès (MnCO3) té molts graus: reactiu i grau tècnic; Grau Alimentari, Agrícola i Farmacèutic; Grau òptic, USP i EP / BP Grade (Farmacopea Europea / Farmacopea britànica).

Altres usos diferents de l'ús farmacèutic: el carbonat de manganès (MnCO3) s'utilitza per al tractament de superfícies metàl·liques, per a la preparació d'altres sals de manganès i en la indústria de la soldadura.

El carbonat de manganès (II) (MnCO3) s'utilitza com a additiu per a fertilitzants vegetals, esmaltant colorant en ceràmica, pigment i secador per a vernissos. El carbonat de manganès (II) (MnCO3) també s'utilitza com a ingredient en la vareta de soldadura, additiu per a pinsos, així com per preparar altres sals de manganès i productes farmacèutics. El carbonat de manganès (II) (MnCO3) també s'utilitza en medicaments com a hematinic i en aliments saludables, en el flux i en les taques de formigó.

Aplicacions del carbonat de manganès (II) (MnCO3):

-Mainament utilitzat per produir materials magnètics

- Diòxid de manganès sintètic

- Fabricació de sals orgàniques de manganès

- Assecador de pintura

-Col·lis o desulfurats catalitzadors

- Esmalts ceràmics i elèctrics

 

-

Producció i usos:

El tractament de solucions aquoses de sals de manganès (II) amb carbonats de metalls alcalins condueix a la precipitació d'aquest sòlid lleugerament rosat. El carbonat de manganès (II) (MnCO3) és insoluble a l'aigua, però, com la majoria dels carbonats, hidrolitza després del tractament amb àcids per donar sals solubles en aigua.

 

El carbonat de manganès (II) (MnCO3) es descompondrà, alliberant CO2 a 200 ° C per donar òxid de manganès (II):

Aquí teniu la fórmula de la reacció:

MnCO3 → MnO + CO2

Aquest mètode s'utilitza de vegades en la producció de diòxid de manganès per a bateries de cèl·lules seques i ferritas.

El carbonat de manganès (II) (MnCO3) s'aplica extensament com a additiu als fertilitzants vegetals per a la curació de cultius deficients de manganès. El carbonat de manganès (II) (MnCO3) també s'utilitza en aliments saludables, en ceràmica com a colorant i flux d'esmalt, i en taques de formigó.

Farmacèuticament, el carbonat de manganès (II) (MnCO3) s'utilitza en medicaments com hematinic.

 

Carbonat de manganès (MnCO3) Toxicitat:

Enverinament per manganès, també conegut com a intoxicació per manganisme. Pot ser causada per exposició a llarg termini a pols de carbonat de manganès (MnCO3) o fums.

NOTES:

L'exposició excessiva al pols de carbonat de manganès (MnCO3) pot provocar irritacions; La inhalació prolongada i repetida de pols i vapors de carbonat de manganès (MnCO3) pot causar inflamació al sistema nerviós. La inhalació o ingestió del carbonat de manganès (MnCO3) pot provocar un trastorn del sistema nerviós.

 

Solubilitat:

El carbonat de manganès no és pràcticament soluble en aigua, però soluble en àcids.

El carbonat de manganès (II) és insoluble en aigua, però es dissol fàcilment en molts àcids per formar sales de manganès (II).


COA típic: carbonat de manganès (MnCO3)

Nom del producte

Carbonat de manganès

Fórmula: MnCO 3

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Una pols lleugera de color beix, inodor i insípida que oxydise lentament en contacte amb l'aire. Aquesta oxidació s'accelera per la presència d'aigua i l'augment de la temperatura ( carbonat de manganès )

Compleix

Solubilitat

Pràcticament insoluble en aigua

Compleix

Identificació A

Complir amb l'assaig de carbonat - Carbonat de manganès

Compleix

Identificació B

Complir amb la prova de manganès - Carbonat de manganès

Compleix

Clorur

≤ 0,01%

0.008%

Sulfats

≤ 0,02%

0,014%

Pb

≤ 5 ppm

1.5 ppm

Fe (ferro)

≤ 5 ppm

1.1 ppm

Hg (Mercuri)

≤ 0,5 ppm

0,3 ppm

Heavy Metall

≤ 20 ppm

<>

Pèrdua en l'assecat

≤ 8,0%

5,8%

Assaig (Mn)

42,0% ~ 46,0%

44,1%

Top Quality, Xina Pure Manganese Carbonate MnCO3 Powder factory in China; Proveïdors de matèria primera de manganès de carbonat de MnCO3 a la Xina. Fabricants de la Xina de manganès carbonat MnCO3 API a la Xina.


Productes relacionats que us poden interessar:

Pharma Grade Carbonate de manganès MnCO3

Grau farmacèutic de manganès carbonat MnCO3

Si busqueu el Carbonat de Manganès MnCO3 44%, 45%, 46% CAS 598-62-9, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like