Oxigen de magnesio oxigen, diòxid de magnesi en pols, grànul, tauletes

Peróxido de magnesi, oxigen, diòxid de magnesi en pols, grau, comprimits (MgO2) és un peròxid d'ona fina inodor amb un blanc per ...

Detalls del producte

Oxigen de magnesio oxigen, diòxid de magnesi en pols, grànul, tauletes

image001.jpg

Nom del producte:

Pols de peróxido de magnesi

Granulat de peróxido de magnesi

Comprimits de peróxido de magnesi

Sinònims:

Superòxid de magnesi

Granulat de peróxido de magnesi

Tablet de peróxido de magnesi

Característiques:

Pols blanca.

Granulat o grànul blanc.

Pastilles blanques.

Número CAS:

14452-57-4 1335-26-8

Puresa:

30% mín

Fórmula:

MgO2

Pes molecular:

56.3

Altres noms:

Diòxid de calci de magnesi

Magnesi dixidandiida

Magnesi perxid

Perossido de magnesi

Estructura:

image002.jpg

Paquet:

Borsa de polipropilè teixit de 25 kg amb revestiment intern de polietilè o bidó de fibra de 25 kg

image003.jpg


PARAULES CLAU:

Oxigen de magnesio oxigen, diòxid de magnesi en pols, grànul, tauletes

Descripció:

Peróxido de magnesi El oxigen, el diòxid de magnesi en pols, el grànul, les tauletes (MgO2) és un peròxid d'ona fina inodor amb un color blanc a blanc. És similar al peròxid d'calci, perquè el peróxido de magnesi també allibera oxigen trencant a una velocitat controlada amb aigua. Comercialment, el peròxido de magnesi, oxigen, pols de diòxid de magnesi, grànul, comprimits (MgO2) sovint existeix com un compost de peròxid d'magnesi i hidròxid de magnesi.

A més d'això, es pot utilitzar en blanqueig, desinfecció i desodorització.

Com a proveïdor de diòxid de magnesio en greixos, granuló, tauletes (MgO2) a Xina, l'oxigen de peróxido de magnesi del grup Fengchen, el diòxid de magnesi en pols, el grànul, les tauletes (MgO2) està ben equipat amb el paquet més nou i més segur.

Aquest producte proporciona molts beneficis addicionals de magnesi, que s'atribueixen progressivament a la seva capacitat per alliberar oxigen quan s'utilitza com es va indicar. El magnesi és un transportista ideal per a l'oxigen, ja que és antiácido i alcalina el fluid intestinal, permetent que l'oxigen es dissolgui. El peróxid de magnesi allibera progressivament l'oxigen després del contacte amb els àcids a l'aigua i també transmet una reacció alcalina alta beneficiosa a l'aigua a la qual s'afegeix. El magnesi oxigenat té avantatges addicionals sobre altres formes, com ara una ionització mineral significativament major.

image004.jpg


Propietats de peróxido de magnesi (MgO2)

Aspecte: pols blanc o blanc

Densitat: 3 g / cm3

Punt de fusió: 223 ° C

Punt d'ebullició: 350 ° C (descompte)

Solubilitat en aigua: insoluble

Enviament i lliurament: Fengchen Group és un dels més coneguts fabricants de diòxid de magnesio en pols, granulats, tauletes (MgO2) a Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.

 

Ús i aplicació:

El peròxido de magnesi, oxigen, pols de diòxid de magnesi, grànuls, comprimits (MgO2) és benigne amb el medi ambient i la seva liberació estable d'oxigen s'utilitza àmpliament en les indústries cosmètiques, agrícoles, farmacèutiques i ambientals. S'utilitza per reduir els nivells de contaminants en aigües subterrànies. El peròxido de magnesi, l'oxigen, el diòxid de magnesi en pols, el grànul, les pastilles (MgO2) s'utilitza en la biorremediació del sòl contaminat i pot millorar la qualitat del sòl pel creixement i l'etabolisme vegetal. Aquest producte té una solubilitat molt baixa en aigua que permet que el producte continuï alliberant el seu contingut d'oxigen actiu durant molts mesos. La durada de l'alliberament d'oxigen depèn de molts factors, inclosos el tipus de sòl, el seu pH i capacitat de tamponament, els tipus de contaminants i la seva concentració, la presència d'altres orgànics o metalls al sòl, etc. També s'utilitza en la indústria de l'aqüicultura per a la biorremediació.

Els microbis es poden utilitzar en la neteja del sòl i el peróxido de magnesi s'utilitza per millorar la bioremediació aeròbica

En el camp de la indústria de líquid de perforació de petroli / gas, el peróxido de magnesi, l'oxigen, el pols de diòxid de magnesi, el grànul, les tauletes (MgO2) també s'utilitza com a disyuntor de polímers, quan es trenca la viscositat creada per polímers com la xantana, etc, aquest tipus de tipus nou s'ha de considerar el trencament de polímer, i té un efecte significatiu sobre la viscositat amb poc temps per a la des-polimerització.

Peróxido de magnesi El oxigen, el diòxid de magnesi en pols, el grànul, les tauletes (MgO2) és un compost liberador d'oxigen estable, que s'utilitza comunament en indústries agrícoles i ambientals. S'utilitza per reduir els nivells de contaminants en aigües subterrànies. El peròxid d'magnesi, l'oxigen, el diòxid de magnesi en pols, el grànul, les pastilles (MgO2) també s'utilitza en la biorremediació del sòl contaminat i pot millorar la qualitat del sòl pel creixement de les plantes i el metabolisme. També té un paper important en la indústria de l'aqüicultura per a la bioremediació.

Per a propòsits de sanejament, l'oxigen de peróxido de magnesi, el pols de diòxid de magnesi, el grànul, les pastilles (MgO2) s'utilitza sovint com una font d'oxigen per a organismes aeròbics en el tractament i eliminació de residus biològics. Atès que la ruptura dels hidrocarburs a terra sol ser més ràpida en condicions aeròbiques, oxigen de magnesio, oxigen, pols de diòxid de magnesi, grànuls, tauletes (MgO2) també es pot afegir a les piles de compost o al sòl per accelerar les activitats de microbis i reduir els olors produïts en el procés.

En certes circumstàncies, també s'ha demostrat que l'oxigen de magnesio oxigen, el pols de diòxid de magnesi, el grànul, les pastilles (MgO2) inhibeixen el creixement de bacteris. En particular, el creixement de bacteris que redueix sulfat pot inhibir-se en un ambient que conté peròxid d'magnesi. Mentre l'oxigen es dissocia lentament, es teoriza que pot actuar per desplaçar el sulfat que normalment actua com a receptor d'electrons terminals en la seva cadena de transport d'electrons.

Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder d'oxigen, magnesio, diòxid de magnesi, peróxido de magnesi, peróxido de magnesi, tauletes (MgO2). Ens especialitzem en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el fabricant i proveïdor adequat de peròxids de magnesio de peròxids de magnesi, granulats, tableta (MgO2) quan ho necessitin. Quan compreu o compra oxigen de magnesi per oxigen, pols de diòxid de magnesi, grànuls, tauletes (MgO2) de la Xina, dirigiu-vos al grup Fengchen.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS)

Especificacions del producte: Pols de peróxido de magnesi

Article

Especificació

Aparença

Pols fina blanca o groguenca

Oxigen disponible,%

10 .0Min.

Assay MgO2,%

35 min

Humitat, %

6.5Max.

Ferric,%

0.05Max.

pH (suspensió del 1%)

9.5-11.5

*Metalls pesants,%

0.02Max.

* Densitat a granel, g / L

400-800

 

Especificacions del producte: Granulado de peróxido de magnesi

Article

Especificació

Aparença

Granulat groc pàl·lid

Oxigen disponible,%

8,5 minuts.

Assay MgO2,%

30 min

pH (suspensió del 1%)

9.5-11.5

Densitat a granel, g / L

500-1200

Distribució de la mida de partícules,%

EN 2,8 mm

≤1.0

A través de 0,425 mm

≤3.0

 

Especificacions del producte: tableta de peróxido de magnesi

Article

Especificació

Aparença

Tauleta blanca o groguenca

(Φ10 × 5 ~ 6 mm)

Oxigen disponible,%

8,5 minuts.

Assay MgO2,%

30 min

pH (suspensió del 1%)

9.5-11.5

image005.jpg

Top quality, oxigen de peróxido de magnesi pur, diòxid de magnesi en pols, grànuls, tauletes (MgO2) fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Productes relacionats:


Si busqueu oxigen de magnesi, pols de diòxid de magnesi, grànuls, pastilles, benvinguts a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: peróxido de magnesi, oxigen, diòxid de magnesi en pols, grànuls, pastilles, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like