Carbonat de magnesi, Mg carbonat MgCO3 en pols

Nom del producte: Carbonat de magnesi, Mg Carbonat MgCO3
Número CAS:
5145-48-2 (carbonat de magnesi MgCO3 dihidrat)
14457-83-1 (trihidratat de magnesi carbonat MgCO3)
61042-72-6 (carbonat de magnesi MgCO3 pentahidrat)

Detalls del producte

Carbonat de magnesi, Mg carbonat MgCO3 en pols

Magnesium Carbonate, Mg Carbonate MgCO3 Powder.jpg

Nom del producte: Carbonat de magnesi, Mg Carbonat MgCO3

Número CAS:

5145-48-2 (carbonat de magnesi MgCO3 dihidrat)

14457-83-1 (trihidratat de magnesi carbonat MgCO3)

61042-72-6 (carbonat de magnesi MgCO3 pentahidrat)

Característiques: pols blanca.

Puresa (assaig): 99% mín

Fórmula molecular: MgCO3


Paquet:

Borsa de compost de plàstic de 25 kg / paper o Borsa Jumbo, 1 Mt.


PARAULES CLAU:

Carbonat de magnesi, Mg carbonat MgCO3


Descripció:

El carbonat de magnesi, el carbonat Mg MgCO3 (nom arcaic magnesia alba), és una sal inorgànica que és un sòlid blanc. També existeixen diverses formes hidratades i bàsiques de carbonat de magnesi com a minerals.

Carbonat de magnesi, Mg Carbonate MgCO3 és una pols blanca monoclínica cristal·lina o amorf, no tòxica, inodora, insoluble a l'aigua. La densitat relativa és de 2,16, lleugerament soluble en aigua. La solució aquosa és alcaléscencia. La solubilitat a l'aigua és del 0,02% (15 graus). Soluble en la solució d'àcid i sal d'amoni, allibera CO2 gas quan reacciona amb àcid diluït, produeix aigua, diòxid de carboni i òxid de magnesi quan escalfa més de 300 graus.


Aplicacions:

Carbonat de magnesi, Mg Carbonate MgCO3 és un excel·lent farcit de productes de cautxú i farcit actiu. Es pot utilitzar com a aïllant tèrmic, material ignífug d'aïllament tèrmic. El carbonat de magnesi lleuger d'amiant és un excel·lent material aïllant. El carbonat de magnesi, el carbonat Mg MgCO3 també s'aplica àmpliament en el departament de construcció naval i fabricació de calderes, etc. També es pot utilitzar per fabricar productes de vidre d'alta qualitat, sal de magnesi, pigments, pintures i productes químics diaris, etc. En medicina, carbonat de magnesi , Mg Carbonate MgCO3 es pot utilitzar com a dessecant, agent de protecció del color, portador, agent anti-torsió


Informació bàsica addicional:

Nom:

Carbonat de magnesi (MgCO3)

CAS NO:

12125-28-9

Aparença:

Pols blanca

Gravetat específica:

2.16g / cm 3


Ús i aplicació:

Generalment considerat com a FDA segur, el carbonat de magnesi, Mg Carbonate MgCO3 es permet utilitzar tant en aliments com en medicaments. És una forma de magnesi, que es necessita en petites quantitats per a una bona salut. Els adults haurien de consumir entre 310 i 420 mil·límetres diaris d'aquest mineral essencial, depenent de la seva edat i sexe, ja que és important per a la formació de proteïnes, la regulació de la pressió sanguínia i el sucre en la sang i la funció nerviosa i muscular.


1. Carbonat de magnesi, Mg Carbonat MgCO3 es pot utilitzar un suplement:

Mentre que el clorur de magnesi, l'òxid i el citrat poden ser les formes més visibles de suplements de magnesi a les prestatgeries de les botigues, també podeu adquirir suplements que continguin magnesi carbonat, Mg Carbonate MgCO3 per ajudar a augmentar els nivells de magnesi. Aquest compost també s'utilitza per augmentar el contingut de magnesi en certs aliments.

2. El carbonat de magnesi, Mg Carbonate MgCO3 pot utilitzar-se com a additiu alimentari:

S'utilitza com additius alimentaris. Ajudarà a mantenir els aliments en pols o granulat de formar grups, regular l'acidesa en els aliments i ajudar els aliments a mantenir els seus colors. Els aliments que poden contenir carbonat de magnesi, Mg Carbonate MgCO3 inclouen sal, sucres en pols, llet en pols, productes lactis, fruites i verdures processades, carns i mariscs processats, sopes, salses, condiments, productes de fleca, dolços, aliments preparats, begudes alcohòliques, esports. i begudes energètiques i cereals.


Altres usos primaris del carbonat de magnesi, Mg Carbonate MgCO3 inclou la producció d'òxid de magnesi mitjançant calcinació. Els minerals de magnesita i dolomita s'utilitzen per produir maons refractaris. El carbonat de magnesi, el carbonat de Mg MgCO3 també s'utilitza en pisos, ignífugos, composicions d'extinció d'incendis, cosmètics, pols en pols i pasta de dents. Altres aplicacions són com a material de farciment, supresor de fums en plàstics, un agent de reforç en goma de neoprè, un agent d'assecat, un laxant per afluixar els intestins i retenció de color en aliments. A més, s'utilitza carbonat de magnesi d'alta puresa com antiácido i com a additiu a la sal de taula per mantenir-lo lliure. El carbonat de magnesi pot fer-ho perquè no es dissol en l'aigua, només àcid, on es eficaç (bombolla).

A causa de la seva baixa solubilitat en aigua i propietats higroscòpiques, el carbonat de magnesi, Mg Carbonate MgCO3 es va afegir per primera vegada a la sal el 1911 per fer que flueixi més lliurement. La companyia Morton Salt va adoptar el lema "Quan plou es vessa" en referència al fet que el seu sal carbonat de Magnesio, Mg Carbonat MgCO3 no es mantingués en un clima humit. El carbonat de magnesi, més sovint anomenat "tiza", també s'utilitza com a agent d'assecatge a les palmeres dels atletes en escalada, gimnàstica i aixecament de peses.


Com a additiu alimentari, el carbonat de magnesi, Mg Carbonate MgCO3, es coneix com E504, per a això l'únic efecte secundari conegut és que pot funcionar com a laxant en altes concentracions.

També s'utilitza en taxidermia per blanquejar cranis. El carbonat de magnesi, Mg Carbonate MgCO3 es pot barrejar amb peròxid d'hidrogen per crear una pasta, que després es difon al crani per donar-li un acabat blanc. També es pot utilitzar com un recobriment blanc mat per a pantalles de projecció [15]


- Suplements

Carbonat de magnesi, Mg Carbonat MgCO3 s'utilitza com a suplement oral per a persones amb baix contingut de magnesi a la sang, que es produeix amb més freqüència quan algú usa diürètics o ha perdut fluids a través de diarrea o vòmits, per exemple.


-Antàcids

Carbonat de magnesi molt pur, Mg Carbonate MgCO3 és un antiácido comú, però en dosis grans també actua com a laxant. Els antiàcids sovint contenen hidròxid d'alumini per a l'equilibri, ja que té un efecte de restrenyiment.


-Jaig de guix

La major part de la tiza a mà que atletes com gimnastes, escaladors de roca i aixecadors de peses utilitzen per assecar les mans és el carbonat de magnesi, el carbonat Mg MgCO3. Aquest guix absorbeix l'aigua fàcilment i no és el mateix que el guix de pissarra, que és el carbonat de calci.


-Insulació

Les seves propietats aïllants, a més de ser una substància no tòxica, lleugera i no inflamable, fan que el carbonat de magnesi, Mg Carbonate MgCO3 sigui ideal per a l'aïllament resistent. Això inclou construcció naval, fabricació de calderes i aparells pesats com forns i rentavaixelles.


-Desiccant

A causa de les seves propietats absorbents d'aigua, alguns fabricants agreguen carbonat de magnesio, Mg Carbonate MgCO3 de qualitat alimentària a la sal i la farina com a agent antiplacta.


Fengchen Group és un proveïdor líder de carbonat de magnesi, Mg Carbonate MgCO3 en pols de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat de pols de magnesi carbonat, Mg Carbonat MgCO3 quan ho necessitin. Quan compreu o compreu Carbonat de magnesi, Mg Carbonate MgCO3 en pols, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Certificat d'anàlisi (TDS):Article
Carbonat de magnesi, Mg carbonat MgCO3

Índex


Grau superior

Grau de primer nivell

MgO contingut% ≥

45.0

41.0

CaO content /% ≤

0,43

0,7

Contingut insoluble en àcid clorhídric% ≤

2.0

3.0

Contingut SO4% ≤

0,10

0.15

Pèrdua d'ignició%

54-58

54-58

Fe contingut% ≤

0.02

0,05

Contingut Cl% ≤

0,10

0.15

Mn contingut% ≤

0.004

0.004

Residu sobre tamís (150um / 75um)% ≤

0.025 / 1.0

0,03 /

Densitat aparent / (g / ml) ≤

0.120

0.140

Contingut d'aigua% ≤

2.0

3.0

Aparença

Pols clara blanca


Efectes secundaris i interaccions:

El carbonat de magnesi, Mg Carbonate MgCO3 no és probable que produeixi efectes secundaris en les petites quantitats que s'utilitzen en els aliments, però pot causar efectes secundaris en algunes persones quan s'utilitza com a complement o medicació. Aquestes inclouen nàusees, diarrea i flatulència.

Els suplements de magnesi poden interactuar amb alguns medicaments, inclosos els inhibidors de la bomba de protons, els diürètics, els medicaments d'osteoporosi i els antibiòtics.


Màxima qualitat, carbonat de magnesi pur, Mg Carbonate MgCO3 pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Carbonat de magnesi de la Xina, proveïdors de matèria primera de Mg Carbonate MgCO3 a la Xina. Carbonat de magnesio Xina, fabricants de pols de Mg Carbonate MgCO3 a la Xina.


Productes relacionats:


Si esteu buscant el carbonat de magnesi, mg de carbonat mgco3 en pols, podeu contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: carbonat de magnesi, mg de carbonat mgco3 en pols, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like