Hidroxicarbonat d'alumini de magnesi, carbonat d'hidroxi d'alumini i magnesi

Magnesi d'alumini, hidroxicarbonat, magnesio d'alumini, carbonat d'hidroxi Xina, magnesi d'alumini, hidroxicarbonat, magnesi d'alumini, fàbrica de carbonat d'hidroxi, proveïdor, fabricant a la Xina. Número de CAS: 12304-65-3 Fórmula Molecular: Mg6Al2 (CO3) (OH) 16 · 4H2O, CH24Al2Mg6O23, CH30Al2Mg6O23 ...

Detalls del producte

Hidroxicarbonat d'alumini de magnesi, carbonat d'hidroxi d'alumini i magnesi

image001

Xina, magnesi, alumini, hidroxicarbonat, alumini, magnesi, hidroxi, carbonat, fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Número CAS: 12304-65-3

Fórmula molecular: Mg6Al2 (CO3) (OH) 16 · 4H2O, CH24Al2g6O23, CH30Al2Mg6O23

Fórmula d'estructura:

image002

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

Fengchen Group Co, Ltd és una empresa química excepcional. Estem produint carbonat d'alumini de magnesi, carbonat d'alumini de magnesi, carbonat d'alumini i de magnesi i molts tipus de medicaments de matèria primera, intermedis. També tenim dissolvents orgànics i algunes substàncies químiques fines.

Tenim avantatge del transport per ferrocarril, maneres expresses i enviament.

Hem obtingut un crèdit "AAA" ja fa molt de temps. El carbonat d'alumini magnèsic, l'alumini carbonat de magnesi, el carbonat d'alumini i magnètic de la nostra empresa tenen una bona fama, generalment no triguen gaire a passar els costums de la Xina.

I ara hi ha 18 tipus de mercaderies dins de la nostra línia de productes, els principals productes inclouen: Piracetam, Analgin, Ibuprofen, Metamizole Sodium, Pracetamol, Magnesium Carbonate d'Alumini, Carbonate de Magnesi, Aluminum, Carbonate de Magnesi. Els productes anteriors es venen a la perfecció tant a la Xina com a l'estranger. Guanyar la confiança i la satisfacció del comprador és sempre la nostra última recerca. La realitat és que el nostre carbonat d'alumini magnèsic, carbonat d'alumini de magnesi, carbonat d'alumini i magnesi s'ho valoren molt entre els nostres clients.

Fengchen sempre perseguirà l'excel·lència de qualitat.

Màxima qualitat, carbonat d'alumini pur de l'alumini, carbonat de magnesi d'alumini, pols de carbonat d'alumini de magnesi / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Productes relacionats:

Hot Tags: hidrocarbonat d'alumini de magnesi, hidroxi carbonat d'alumini, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like