Carbonat d'alumini de magnesi, carbonat de magnesi d'alumini

Carbonat d'alumini de magnesi, carbonat de magnesi d'alumini Xina Carbonato d'alumini de magnesi, carbonat de magnesi, fàbrica d'alumini, proveïdor, fabricant a la Xina. Sinònims: carbonat d'alumini de magnesi carbonat d'alumini d'alumini carbonat de magnesi CAS: 12304-65-3 Molecular ...

Detalls del producte

Carbonat d'alumini de magnesi, carbonat de magnesi d'alumini

image001

Xina Carbonat d'alumini de magnesi, carbonat de magnesi, fàbrica d'alumini, proveïdor, fabricant a la Xina.

Sinònims:

Carbonat d'alumini de magnesi

Carbonat d'alumini de magnesi

Carbonat d'alumini de magnesi

Número CAS: 12304-65-3

Fórmula molecular: Mg6Al2 (CO3) (OH) 16 · 4H2O, CH24Al2g6O23, CH30Al2Mg6O23

Fórmula d'estructura:

image002

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

HSCODE: 2842909090

PARAULES CLAU:

Carbonat d'alumini de magnesi, carbonat de magnesi d'alumini, carbonat d'alumini i magnesi

Fengchen Group Co, Ltd posseeix 11 sèries de productes API línia de producció amb prop de 12 classes. Entre tots els productes, el carbonat d'alumini de magnesi, l'alumini carbonat de magnesi, el carbonat d'alumini i magnesi és un producte especialment desenvolupat. Som la primera empresa que obté l'aprovació del Carbonat d'Alumini de Magnesi, Carbonat de Magnesi, Aluminum, Magnesium Carbonate GMP a la nostra província.

Fengchen Group Co, Ltd ha avançat equips de fabricació. La nostra capacitat de producció sempre satisfarà les necessitats dels nostres usuaris finals i la demanda anual del comerciant. Cada any, obtenim ordres regulars grans per al carbonat d'alumini magnèsic, el carbonat de magnesi d'alumini, el carbonat d'alumini i magnesi de tant en tant.

Fengchen fa èmfasi en el propi desenvolupament i la protecció del medi ambient. Mantindrem sempre la nostra convicció sobre el desenvolupament sostenible. Invertim uns 500.000 en la producció neta. Fengchen sempre ens esforcem per aconseguir el verd.

Vam guanyar ja diversos títols honrats.

L'educació del personal, el socors de desastres, el benestar social són la nostra contribució als nostres treballadors i la nostra societat.

Anem a treballar junts per "Fer la vida més valuosa".

Màxima qualitat, carbonat d'alumini pur de l'alumini, carbonat de magnesi d'alumini, pols de carbonat d'alumini de magnesi / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Productes relacionats:

Hot Tags: carbonat d'alumini de magnesi, carbonat d'alumini de magnesi, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like