Clorit sòdic líquid, clorit sòdic solució líquida 25%, 31% CAS 7758-19-2

Clorit de sodi líquid, clorit de sodi, solució líquida 25%, 31% CAS 7758-19-2 Nom del producte: Clorit de sodi líquid, solució de clorur de sodi, solució Número de CAS: 7758-19-2 Característiques: solució de color groc clar i verd. Assay: 25% de mínim, 31% de solució líquida de clorur sòdic mínim Paraules clau: líquid ...

Detalls del producte

Clorit sòdic líquid, clorit sòdic solució líquida 25%, 31% CAS 7758-19-2

Liquid Sodium Chlorite, Sodium Chlorite Liquid Solution 25%, 31%.jpg


Nom del producte: Clorit de sodi líquid, solució líquida de clorit de sodi

Número CAS: 7758-19-2

Característiques: solució de color groc clar i verd.

Assay: 25% Min, 31% Solució líquida de clorur sòdic mínim

Paraules clau: clorit de sodi líquid, solució líquida de clorur de sodi

Paquet: 20L / tambor de plàstic; 200L / tambor de plàstic; 1250 / Tambor IBC

Liquid Sodium Chlorite, Sodium Chlorite Liquid Solution 25%, 31% package-1.jpg

Liquid Sodium Chlorite, Sodium Chlorite Liquid Solution 25%, 31% package-2.jpg

Liquid Sodium Chlorite, Sodium Chlorite Liquid Solution 25%, 31% package -3.jpg

Descripció del clorit de sodi líquid:

La solució de clorur sòdic líquid és una solució lleugerament verdosa groga. En condicions normals, la solució de líquid clorat de sodi és estable. Però s'ha de mantenir allunyat de l'àcid i altres productes químics reduïbles per evitar el perill.

La solució de clorur de sodi és un excel lent agent de blanqueig que es podria transportar de forma segura i reaccionar fàcilment per formar diòxid de clor al lloc de blanqueig. El poder oxidant és més gran que el del peròxid d'hidrogen i proporciona un blanqueig excel·lent a una blancor determinada que es manté després de la resina.

-----------------------------

25% 31% de solució líquida de clorur sòdic

És una solució lleugerament groguenca, absorbeix lleugerament la humitat, és fàcilment soluble en aigua i alcohol. El clorit de sodi és estable en condicions normals, donarà lloc al diòxid de clor quan es troba amb àcid. Si el contacte amb restes de fusta, compostos orgànics, substàncies reductores, o si es trontupa o es frega, el 25% del 31% de solució líquida de clorur de sodi és fàcil d'explotar o cremar. Per tant, cal tenir una atenció especial quan ho fem. El 25% del 31% de la solució líquida de clorur de sodi s'utilitza en la producció de diòxid de clor o en el blanqueig de teixits, paper, fibra, sucre de sorra, cera, farina, fruita, etc., o determinats tractaments de superfícies metàl·liques, aigua de beguda i purificació d'aigües residuals, etc.

-------------------------------

Ús convencional de clorur de sodi:

El clorit de sodi acidificat s'aplica en molts països com a tractament antimicrobiano en la indústria alimentària, per a la purificació de l'aigua i per esterilitzar sales i equipaments hospitalaris i clínics. Als hospitals, el 25% del 31% de la solució líquida de clorur sòdic s'ha aplicat com a desinfectant durant més de 100 anys i en la indústria càrnia de molts països durant uns 50 anys. Els països i els municipis conscients de la salut reemplacen cada cop més el clor perjudicial per la salut del diòxid de clor inofensiu en el tractament dels subministraments públics d'aigua.

En la solució, el clorit de sodi (NaClO2) és molt alcalí i estable, però quan s'activa generarà el diòxid de clor de gas (ClO2) que fa olor del mateix que el clor i probablement és el remei antimicrobiano i paràsit més fort. Mentre destrossa tots els microbis i paràsits anaeròbics, no danya les lactobacterias beneficioses de la flora intestinal. L'únic residu que queda a l'aigua, aliments o al cos després del tractament amb MMS és una petita quantitat de sal de taula o clorur de sodi (NaCl), que és inofensiu.

-------------------------------

Ús i aplicacions:

La solució líquida de clorur de sodi té una varietat d'aplicacions. Amb les seves propietats especials, la solució de clorur de sodi líquid és l'únic agent de blanqueig efectiu que proporciona una blancor permanent sense cap degradació a la fibra artificial, el cotó, les mescles de fibra, els teixits barrejats, els olis, els greixos, la neteja de la carn, la purificació de l'aigua i el blanqueig de la pasta.

Fengchen Group és un proveïdor líder de clorit de sodi líquid, solució de pols de sodi clorit en pols de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat de clorur de sodi líquid, solució de clorur de sodi en pols quan ho necessitin. Quan vostè va a comprar o comprar clorur de sodi líquid, solució de clorur de sodi, dirigiu-vos al grup Fengchen.

Emmagatzematge i transport:
La solució líquida de clorur de sodi és càrrega perillosa. Ha de seguir estrictament les instruccions. Fora de l'àcid i altres substàncies reactives.

Els dipòsits d'emmagatzematge o qualsevol contenidor que s'utilitzi per emmagatzemar solucions de clorur de sodi s'ha de fer d'un dels següents materials:

1. Polièster reforçat amb fibra de vidre amb resina Hetron 922 o equivalent, de color natural, amb protecció UV i sense aïllament intern.

2. Polietilè d'alta densitat (HDPE)

3. Titani

La solució líquida de clorur de sodi s'emmagatzema més freqüentment en tancs construïts amb plàstic reforçat amb fibra de vidre (FRP). Un dipòsit FRP es construeix en capes de fibra de vidre i cada capa es barreja amb resina. La selecció de la resina és extremadament important, i el fabricant ha d'especificar com es construiran cada capa i s'especifica el tipus correcte de resina per a l'aplicació específica.

Certificat d'anàlisi de solució líquida de clorur de sodi

Article

Solució líquida de clorur sòdic 25%

Solució líquida de clorur sòdic 31%

Clorit de sodi
NaClO2

≥ 25%

≥ 31%

Clorat de sodi
NaClO3

≤ 0,6%

≤ 0,8%

Hidròxid de sodi
NaOH

≤ 0,4%

≤ 0,4%

Carbonat de sodi
Na2CO3

≤ 0,3%

≤ 0,4%

Clorur de sodi
NaCl

≤ 1,5%

≤ 2.0%

Sulfat de sodi
Na2SO4

≤ 0,1%

≤ 0,1%

Nitrat de sodi
NaNO3

<>

<>

Arsènic (com)

≤ 0,0003%

≤ 0,0003%

Mercuri (Hg)

≤0.00001%

≤0.00001%

Plom (Pb)

≤0.0001%

≤0.0001%

Clorit de sodi Perills:
Clorita sódica La solució líquida és tòxica per als peixos i els organismes aquàtics. No descarregueu l'efluent que contingui aquest producte en llacs, rierols, estanys, estuaris, oceans o altres aigües a menys que d'acord amb els requisits d'un permís de Sistemes Nacionals d'eliminació de descàrregues contaminants (NPDES) i l'autoritat de permís hagi estat notificada per escrit abans de la descàrrega . No descarregueu l'efluent que contingui aquest producte als sistemes de clavegueram sense avisar prèviament a l'autoritat local de la depuradora. Els residus d'abocament poden ser un residu perillós tal com es defineix en 40 CFR 261.

De qualitat superior, clorur de sodi líquid, fàbrica de solucions líquides de clorur de sodi a la Xina; Xina, clorit de sodi líquid, proveïdors de solucions líquides de clorit de sodi a la Xina. Xina, clorit de sodi líquid, fabricants de solucions líquides de clorit de sodi a la Xina.

Solució de líquid de clorur de sodi Procés de vessament i fuga:
En cas d'abocament o alliberament de la solució líquida de clorur de sodi, aïlleu l'àrea d'abocament i neguin l'entrada a personal innecessari o no protegit. Traieu totes les fonts d'ignició, com ara flames, superfícies brillants o arcs elèctrics. Atureu la font d'abocament al més aviat possible i notifiqueu el personal adequat. El personal de neteja ha d'utilitzar equips de protecció adequats. Notifica a tots els usuaris de l'aigua a la part posterior de la possible contaminació.

Mètode d'assaig de solució líquida de clorur de sodi
Dibuixa una mostra del contenidor. Pesa 1 g de solució de clorur de sodi per sobre de la mostra i aboca-la al matràs cònic. Diluïu-lo a 500 cc en aigua de destil·lació amb el segell del recipient de pesatge de mostra.
Ara, prengui 25cc des de la solució anterior en un matràs cònic i afegiu 10cc de solució KI al 10% + 5 cc de solució H2SO4 al 5%. El resultat és el color groc verdós obtingut. Poseu aquest matrà immediatament a la foscor durant 5 minuts. Ara, posa a punt el iode alliberat contra la solució esterilitzada de Thiosulfat de Sodi de 0,1 N fins que el volum es converteixi en incolor.
Tingueu en compte la lectura de Thio afegida de la bureta. Ara calculeu el percentatge de sota:% de clorur de sodi per wt = lectura de bureta X 4.52

Si busqueu el clorit sòdic líquid, la solució líquida de clorita sòdica 25%, 31% cas 7758-19-2, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: clorita de sodi líquid, solució líquida de clorita sòdica 25%, 31% cas 7758-19-2, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like