Hidroxietil cel·lulosa (HEC).

La hidroxietil cel·lulosa (HEC) és un sòlid blanc o groguenc, inodor, no tòxic, fibrós o en pols preparat per eterificació de la cel·lulosa alcalina i l’òxid d’etilè (o cloroetanol), que pertany a èters de cel·lulosa soluble no iònic.

Detalls del producte

Cèl·lul hidroxietil (HEC)

image001

Xina hidroxietil cel·lulosa (HEC) de fàbrica, proveïdor, Manufacturerin Xina

Sinònims: èter d’hidroxietil cel·lulosa; Cèl·lul hidroxietilèter

Número CAS: 9004-62-0

Característiques: Pols de color blanc a groc clar. Inodor i soluble en aigua. Però no és soluble en dissolvent orgànic normal.

Fórmula molecular: C4H10O2S2

Fórmula d'estructura:

image002

Paquet: tambor de fibra de 25 kg / fibra

Paraules clau:

Cèl·lul hidroxietil (HEC)


Descripció:

La hidroxietil cel·lulosa (HEC) és un sòlid blanc o groguenc, inodor, no tòxic, fibrós o en pols preparat per eterificació de la cel·lulosa alcalina i l’òxid d’etilè (o cloroetanol), que pertany a èters de cel·lulosa soluble no iònic. La cel·lulosa hidroxietil (HEC) s'ha utilitzat àmpliament en l'explotació del petroli, recobriments, construcció, medicina i aliments, tèxtil, fabricació de paper i polimerització de polímers per les seves bones propietats d'espessiment, suspensió, dispersió, emulsificació, adhesió, film, protecció de l'aigua i protecció coloidal. Índex de detecció de 40 ulls (> 99%);

De primera qualitat, pols de cel·lulosa hidroxietil pura (HEC) en fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si busqueu la hidroxietil cel·lulosa (hec)., Si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: hidroxietil cel·lulosa (hec)., fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like