Heavy MgO USP BP EP Pharma Grade Heavy Oxidate of Magnesium

Nom del producte: óxido d'magnesi pesat pesat MgO USP BP
Sinònims: Magnesii oxidum
Grau: Grau Farmacèutic, Grau Pharma, Grau de Medicina, Grau Mèdic.
Número CAS: 1309-48-4
Característiques: pols blanca fina

Detalls del producte

Heavy MgO USP BP EP Pharma Grade Heavy Oxidate of Magnesium

Heavy MgO USP BP EP Pharma Grade (001) .jpg

Nom del producte: óxido d'magnesi pesat pesat MgO USP BP

Sinònims: Magnesii oxidum

Grau: Grau Farmacèutic, Grau Pharma, Grau de Medicina, Grau Mèdic.

Número CAS: 1309-48-4

Característiques: pols blanca fina

Puresa (assaig): 98,0% -100,5%

Fórmula molecular: MgO

Paquet: 25 kg / bossa, 25 kg / fibra de tambor


PARAULES CLAU:

Òxid d'magnesi pesat, òxid de magnesi pesat, USP BP, EP


Descripció:

Hi ha dos tipus d'òxid de magnesi, òxid de magnesi lleuger i òxid de magnesi pesat. L'òxid de magnesi es refereix generalment a l'òxid de magnesi pesat.


Rutina de producció d'òxid pesant de magnesi pesat MgO:

image002.jpg

L'òxid de magnesi pesat (MgO) és un òxid de magnesi extremadament pur i dens amb excel·lents propietats de compressió.

D'origen marí, garanteix un contingut d'òxid de magnesi mínim del 98%.

L'òxid de magnesi pesat (MgO) es pot aplicar en suplements dietètics com una font densa de magnesi i com a farciment. La seva densitat molt alta i la seva forma de partícules la fan ideal per a la compressió directa i l'ompliment de la càpsula.


Característiques:

El nostre óxid de magnesi pesat (MgO) té una densitat massiva extremadament alta, molt superior a la d'altres òxids de magnesi pesats, la qual cosa la converteix en un excel·lent farciment.

El nostre óxid de magnesi pesat (MgO) té una densitat màxima d'al voltant d'1 g / mL quan els òxids de magnesi pesats estàndard són prop de 0,25 g / l.


La seva forma de grànul fa que sigui molt fàcil de manejar: els grànuls són resistents a la fricció provocats pel transport i no es descomponen en pols.


Descripció

L'òxid de magnesi pesat (MgO) ofereix diversos avantatges per a la formulació de suplements, especialment les pastilles i les càpsules. També es pot utilitzar en pals.


-Moltes dosis diàries:

Gràcies al seu contingut d'alta densitat i magnesi, les pastilles i càpsules elaborades amb òxid de magnesi pesat (MgO) poden aportar quantitats substancials de magnesi en una dosi menor.

-Marina d'origen:

Atès que el magnesi de l'òxid de magnesi pesat (MgO) és d'origen marí, està ben adaptat per respondre a la demanda actual d'etiquetes amigables per als consumidors.

-Compliant amb número E:

L'òxid de magnesi pesat (MgO) compleix els criteris de puresa actuals E530 aplicables a les aplicacions alimentàries, inclosos els suplements alimentaris.

L'òxid de magnesi pesat (MgO) també és compatible amb BP EP USP.

-Fàcil de formular i processar:

La compressió amb òxid de magnesi pesat (MgO) es pot fer amb una força de compressió baixa, mantenint una bona duresa de la pastilla, que frena el desgast de les màquines de comprimits, especialment amb partícules abrasives com l'òxid de magnesi. Les dades de comparació amb altres òxids de magnesi mostren la superioritat en els processos de tabulació.

La seva bona capacitat de flux i una gran densitat fan que sigui una excel·lent opció per omplir càpsules.

L'homogeneïtat de les formulacions també es millora a causa de les seves partícules específiques.


L'òxid pesat de magnesi és un mineral natural. És important per a molts sistemes del cos, especialment els músculs i els nervis. L'òxid de magnesi pesat s'utilitza com a suplement per mantenir un MgO adequat en el cos. També s'utilitza com un antiàcid per tractar la indigestió o com a laxant per alleujar el restrenyiment ocasional.


Ús i aplicació

L'òxid de magnesi pesat (MgO) també s'anomena pols de magnesi, pols de magnesia lleugera cremada, pols de brucita calcinada o òxid de magnesi pesat. Amb una densitat màxima de 2,94 g / cm3, punt de fusió 2852 C i punt d'ebullició de 3600 C, l'òxid de magnesi pesat és soluble en sal d'àcid i d'amoni, però amb prou feines soluble en aigua i etanol. L'àrea de superfície és de 180 m2 / g quan la temperatura de calcinació és de 400 C, 3 m2 / g quan la temperatura és de 1300 C. Es pot delicar fàcilment a l'aire. L'òxid de magnesi pesat és un material rígid de ciment de gas.


L'òxid de magnesi pesat s'utilitza àmpliament com a materials resistents a altes temperatures. Es tracta de matèries primeres perfectes per als gresols ceràmics, el substrat, etc., amb una bona permeabilitat de la llum en camp translúcid. L'òxid de magnesi pesat es pot utilitzar com a farciment per a dispositius magnètics i varietat de portadors en materials electrònics i camps elèctrics. Quan s'utilitzen com a gresols ceràmics, la conductivitat tèrmica de l'òxid de magnesi pesat és dues vegades més gran que l'òxid d'alumini, i la pèrdua d'electròlit és només d'1/10 d'òxid d'alumini. L'òxid de magnesi pesat també es pot utilitzar com a recobriment per a un recobriment resistent a la calor.


Ús del producte d'òxid de magnesi pesat (MgO):

(1) Indústria

L'òxid de magnesi calci calcinat s'utilitza àmpliament en la planta d'acer, la desulfuració en la central elèctrica. L'òxid de magnesi pesat es pot utilitzar per produir maó de magnesita o un material de protecció de forns.

(2) Ramaderia

L'òxid de magnesi que amb poc contingut en metalls pesants es pot polvoritzar a la granja com a alimentació animal que pot augmentar la nutrició dels animals.

(3) Construcció

En la indústria dels materials de construcció, l'òxid de magnesi pesat (MgO) pot fabricar taulers de partícules, llocs de preservació de calor, carrils, marbre artificial, teixits d'asbest, rajoles, parets i sòls comuns.


Propietat:

L'òxid de magnesi pesat és pols blanc o groguenc, inodor, sense sabor. Absorbeu el diòxid de carboni lentament quan estigui exposat a l'aire. No és soluble en l'aigua, insoluble en aigua i etanol, soluble en àcid. L'òxid de magnesi pesat es transforma en cristalls després de cremar-se a alta temperatura per sobre de 1000 C, es transforma en òxid de magnesi cremat o òxid de magnesi sinteritzat. Absorció de diòxid de carboni a l'aire, alta puresa L'òxid pesat de magnesi (MgO) es transforma en sal doble de carbonat de magnesi.


Fengchen Group és un proveïdor líder de pols d'òxid pesat de magnesi (MgO) a la Xina. Ens especialitzem en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat de pols d'òxid de magnesi pesat (MgO) quan ho necessitin. Quan compreu o compra pols d'òxid pesat de magnesi (MgO), dirigiu-vos al grup Fengchen.


Certificat d'anàlisi USP:

Nom del producte

Òxid d'magnesi pesat USP

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Pols blanca fina

Compleix

Identificació

Òxid d'magnesi pesat (MgO)

Reacció del magnesi.

Compleix

Solubilitat

L'aigua és insoluble , es dissol en àcid diluït amb lleugera efervescència

Compleix

Substàncies solubles

(Sals solubles)

≤ 2.0%

0.26%

Substàncies àcides insolubles

≤ 0,1%

<>

Alcalinitat

≤ 10

2.4

Clorurs

≤ 0,1%

0,015%

Sulfats

≤ 0,5%

0,04%

Arsènic

≤ 2 ppm

1.2ppm

Calci

≤ 1,10%

0,02%

Ferro

≤ 0,05%

0.0025%

Dirigir

≤ 10 ppm

1 ppm

Heavy Metall

≤ 20 ppm

10 ppm

La densitat massiva va colpejar

0,40 g / ml ~ 0,60 g / ml

0,51 g / ml

Pèrdua en l'assecat

≤ 10.0%

0,2%

Residual a l'encès

≤ 2.0%

0.26%

Coli

Cap

Cap

Assaig

96,0% ~ 100,5%

99,39%


BP:

Nom del producte

Òxid d'magnesi pesat BP

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Pols blanca fina

Compleix

Identificació

Òxid d'magnesi pesat (MgO)

Reacció del magnesi.

Compleix

Solubilitat

Pràcticament insoluble en aigua. Es dissol en àcids diluïts amb la menor efervescència.

Compleix

Substàncies solubles

(Sals solubles)

≤ 2.0%

0.26%

Substàncies àcides insolubles

≤ 0,1%

<>

Alcalinitat

≤ 10

2.4

Clorurs

≤ 0,1%

0,015%

Sulfats

≤ 0,5% (BP: ≤1,0%)

0,04%

Arsènic

≤ 2ppm (BP ≤ 2ppm)

1.2ppm

Calci

≤ 1,10% (BP ≤ 1,5%)

0,02%

Ferro

≤ 0,05% (BP≤ 0,07%)

0.0025%

Dirigir

≤ 10 ppm

1 ppm

Heavy Metall

≤ 20 ppm (BP≤ 30 ppm)

10 ppm

La densitat massiva va colpejar

0,40 g / ml ~ 0,60 g / ml

0,51 g / ml

Residual a l'encès

≤ 2.0%

0.26%

Coli

Cap

Cap

Assaig

98,0% ~ 100,5%

99,39%


EP:

image003.jpg

Fàbrica de pols i substància d'òxid pesat de magnesi (MgO) de qualitat superior a la Xina; Pols d'òxid pesant de magnesio (MgO) a la Xina CAS 1137-42-4 Proveïdors de matèries primeres a la Xina. Fabricants de pols d'òxid pesant de magnesio (MgO) a la Xina.


Si busqueu l'óxido de magnesi pesat pesat mg usp bp ep pharma grade, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: òxid de magnesi pesat pesat mgo usp bp ep pharma grade, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like