Dimetil Adipat CAS 627-93-0 Hexanedioat de dimetil (DMA)

L'adipat de dimetil CAS 627-93-0 Hexanedioat de dimetil (DMA) no és un COV segons la seva pressió de vapor. És un dissolvent oxigenat de baixa olor, fàcilment biodegradable, de baixa olor que es podria utilitzar en diverses aplicacions, incloent productes agroquímics, intermedis de polímers, cremes i locions de cribratge.

Detalls del producte

Dimetil adipat CAS 627-93-0 Hexanedioat de dimetil (DMA)

image001

Xina Dimitil adipat CAS 627-93-0 Dimethyl Hexanedioate (DMA) fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Sinònims: dimetilhexaneo-lleonat; àcid hexadioic, dimetil éster; Dimetil-hexanodionat; DIMÈTIL ADIPAT, 99 +%; Dimetil Adipat-13C6; DIBASICADORS; Dimetiladipat; HEXANEDIOICACID, DIMETHYLEST; ACID ADIPIC BIS-METHYL ESTER

ÀCID ADIPIC DIMETHIL ESTER

Número CAS: 627-93-0

Característiques: Líquid oliós transparent incolor.

Fórmula molecular: C8H14O4

Pes molecular: 174,20

Fórmula de l'estructura:

image002

image003

Paquet: dipòsit de 200 kg de ferro / tambor de plàstic Tote Iso Tote

Paraules clau:

Dimetil adipat CAS 627-93-0 Hexanedioat de dimetil (DMA)

Descripció:

L'adipat de dimetil CAS 627-93-0 Hexanedioat de dimetil (DMA) no és un COV segons la seva pressió de vapor. És un dissolvent oxigenat de baixa olor, fàcilment biodegradable, de baixa olor que es podria utilitzar en diverses aplicacions, incloent productes agroquímics, intermedis de polímers, cremes i locions de cribratge.

L'adipat de dimetil CAS 627-93-0 Hexanedioat de dimetil (DMA) és un líquid oliós transparent incolor i es pot barrejar amb dissolvents orgànics suaus, la majoria dels que no es dissolen a l'aigua.

Aquest producte és capaç d’utilitzar-se com a dissolvents en recobriments, tintes i additius d’alta qualitat, assistent per a la fabricació de paper a la indústria del paper, plastificants a la zona de resina de fibra. L'adipat de dimetil CAS 627-93-0 Hexanedioat de dimetil (DMA) també funciona com a matèria primera utilitzada en la preparació de 1,6-hexanodiol, pesticides i medicaments intermedis.

image004

image005

Com a proveïdor més famós de la Xina Dimetil adipat CAS 627-93-0 Dimethyl Hexanedioate (DMA) a la Xina, el producte del Grup Fengchen està ben embalat amb el paquet més recent i el més segur.

------------------

image006


APLICACIONS:

El dimetil adipat CAS 627-93-0 dimetilexanedioat (DMA) té diverses aplicacions cosmètiques en emolients i condicionament de la pell, i també s'utilitza com a plastificant cosmètic.

També és molt útil en aplicacions i eliminacions de vernissos per ungles. L'adipat de dimetil CAS 627-93-0 Hexanedioat de dimetil (DMA) es podria utilitzar en productes agroquímics com a matèria primera per a la fabricació de diversos ingredients actius, com ara Lenacil, Metconazole, Ipconazole.

Aquest producte també es pot utilitzar com a dissolvent de neteja en mescles amb altres dissolvents de baixa pressió de vapor.


Informació de seguretat:

1. Mesures contra la incidència d’adipat de dimetil CAS 627-93-0 Hexanedioat de dimetil (DMA):

Informació general: Igual que en qualsevol incendi, porteu un aparell respiratori autònom en demanda de pressió, MSHA / NIOSH (aprovat o equivalent) i equip de protecció complet. Durant un incendi, es poden generar gasos irritants i altament tòxics per la descomposició o la combustió tèrmica.

Mitjans d'extinció: en cas d'incendi, utilitzeu aigua, productes químics secs, escumes químiques o escumes resistents a l'alcohol.

2. Manipulació i emmagatzematge:

Manipulació: Renteu-vos a fons després de manipular Dimetil adipat CAS 627-93-0 Hexanedioat de dimetil (DMA). Traieu la roba contaminada i netegeu-la abans de tornar-la a utilitzar. Eviteu el contacte amb els ulls, la pell i la roba. Eviteu la ingestió i la inhalació.

Emmagatzematge: Emmagatzemeu-lo en un lloc fresc i sec. Mantingui el contenidor tancat quan no estigui en ús.


Fengchen Group és el proveïdor i fabricant líder de la Xina Dimethyl adipate CAS 627-93-0 Dimethyl Hexanedioate (DMA). Estem especialitzats en quantitats a l'engròs i a granel, assegurant que tots els nostres clients tinguin el fabricant i proveïdor adequat de Dimethyl Adipate de la Xina CAS 627-93-0 Dimethyl Hexanedioate (DMA) quan ho necessitin. Quan vagi a comprar o comprar dimetil adipat CAS 627-93-0 Dimethyl Hexanedioate (DMA) de la Xina, si us plau, adreceu-vos al grup Fengchen.


Certificat d’anàlisi (COA, TDS) de DMA:

image007

Avantatges de l'adhesiu dimetil CAS 627-93-0 Dimethyl Hexanedioate (DMA) del grup Fengchen

1.Competitive i preu raonable.

2. Lliurament ràpid en 3 dies;

3. Aprovació de la qualitat;

4.Fabricació professional i serveis post-venda

Altres noms:

ACID ADIPIC BIS-METHYL ESTER

ÀCID ADIPIC DIMETHIL ESTER


Fàbrica d’adipat de dimetil d'alta qualitat CAS 627-93-0 Hexanedioat de dimetil (DMA), proveïdor, fabricant a la Xina.

Si busqueu dimitil adipat cas 627-93-0 dimetil hexanedioat (dma), poseu-vos en contacte amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: dimetil adipat cas 627-93-0 dimetil hexanedioat (dma), fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like