Sulfat de coure Pentahidrat, Sulfat de coure CuSO4 5H2O

Sulfat de coure Pentahidrat, Sulfat de coure CuSO4 5H2O Xina Sulfat de coure Pentahidrat, Sulfat de coure CuSO4 5H2O fàbrica, Proveïdor, fabricant a la Xina. Sinònims: pentahidrat de sulfat de coure (II) CAS Número: 7758-99-8 Característiques: pols cristal·lina blava. Tipus i puresa (assaig): ...

Detalls del producte

Sulfat de coure Pentahidrat, Sulfat de coure CuSO4 5H2O

Copper Sulfate Pentahydrate, Copper Sulphate CuSO4 5H2O

Xina Sulfat de coure Pentahidrat, Sulfat de coure CuSO4 5H2O fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Sinònims: pentahidrat de sulfat de coure (II)

Número CAS: 7758-99-8

Característiques: Pols cristal·lina blava.

Tipus i puresa (assaig): Contingut de coure (Cu) 23%, 24.5%, 25%, 25.1%

Fórmula molecular: CuH10O9S, CuSO4.5H2O

Fórmula d'estructura:

Copper Sulfate Pentahydrate, Copper Sulphate CuSO4 5H2O structure formula

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

Classe perillosa: 9.2

Marca de Transport: UN 3288 6.1 / PG 3

Copper Sulfate Pentahydrate, Copper Sulphate CuSO4 5H2O 21.5% cargo pic

Ús i aplicació:

El sulfat de coure Pentahidrat, el sulfat de coure CuSO4 5H2O pot ser àmpliament utilitzat com a additiu per a pinsos, fertilitzants d'elements micro, fungicides, galvanoplàsties, catalitzadors, reactius de flotació, etc.

Es necessita en gran mesura al mercat.

Fengchen Group Co., Ltd. (d'ara endavant, FENGCHEN & rdquo;) és una empresa pública la principal empresa està desenvolupant, produint i comercialitzant una sèrie de sals químiques com el sulfat de coure Pentahidrat, el sulfat de coure CuSO4 5H2O.

L'actiu de Fengchen creix un 15% anual de mitjana. Pensem que amb l'ajuda del nostre sulfat de coure Pentahidratat, Sulfat de coure CuSO4 5H2O i altres productes, el creixement pot ser encara més ràpid.

Amb les nostres dues dècades de desenvolupament ràpid, ara estem considerats com un dels Sulfat de Coure Pentahidratat, Sulfat de Coure CuSO4 5H2O a la Xina.

Estem sempre centrats en el desenvolupament de la nostra tecnologia i capacitat de producció. Es van establir diverses cadenes de productes d'alta tecnologia. Som capaços de fabricar productes químics de més de 18 sèries com el sulfat de coure Pentahidrat, el sulfat de coure CuSO4 5H2O en les qualitats electròniques, mèdiques, alimentàries (addictius), industrials i de fertilitzants per separat que cobreixen molts productes necessaris relacionats necessaris pels nostres clients estrangers.

Sulfat de coure pur de qualitat superior, pentahidrat, sulfat de coure CuSO4 5H2O pols / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Productes relacionats:

Hot Tags: pentahidrat de sulfat de coure, sulfur de coure Cuso4 5h2o, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like