Sulfat de cobalt, heptahidrat, sulfat de cobalt

Sulfat de cobalt heptahidrat, sulfat de cobalt Xina sulfat de cobalt heptahidratat, fàbrica de sulfat de cobalt, proveïdor, fabricant a la Xina. Número CAS: 10124-43-3, 10026-24-1 Característiques: cristall taronja, soluble en aigua i alcohol. Cristalls prismàtics de color rosa a vermell monoclínic o granulado vermell ...

Detalls del producte

Sulfat de cobalt, heptahidrat, sulfat de cobalt
image001


Xina, sulfat de cobalt, heptahidrat, fàbrica de sulfat de cobalt, proveïdor, fabricant a la Xina.
Número CAS: 10124-43-3, 10026-24-1
Característiques: cristall taronja, soluble en aigua i alcohol.
Cristalls prismàtics monoclinals de color rosa a vermell o sòlids granulars vermells. Inodor. Es converteix en anhidre a 788 ° F.
Contingut de cobalt: 20,5% mín
Fórmula molecular: CoSO4 7H2O, CoSO4 • 7H2O
Fórmula d'estructura:

image002


Paquet: 25Kgs / F iber Tambor

image003


image004


Descripció:
El sulfat de cobalt El heptahidrat, el sulfat de cobalt és qualsevol dels productes químics inorgànics amb la fórmula CoSO4 (H2O) x. En general, el sulfat de cobalt es refereix a l'hidratat CoSO4.7H2O, que és una de les sals de cobalt més comunament disponibles.
El sulfat de cobalt El heptahidrat, el sulfat de cobalt apareix com a cristalls monoclínics vermells que es liquifiquen al voltant de 100 ° C i es tornen anhidres a 250 ° C.
Solubilitat: és soluble en aigua, lleugerament soluble en etanol, i especialment soluble en metanol.
Les sals són paramagnètiques.
-----------------
Aplicació: el sulfat de cobalt, l'heptahidrat, el sulfat de cobalt s'aplica com a additiu per a pinsos. També pot funcionar com agent de dessecatge de pintura, pigmentació i esmalts de producció de porcellana i indústria de galvanoplàstia.

Com el més famós proveïdor de pols de sulfat de cobalt a la Xina, el pols de sulfat de cobalt a la Xina, el nom del producte del pols de Fengchen Group està ple de paquets més nous i més segurs.

image005


Ús i aplicació:
El sulfat de cobalt El heptahidrat, el sulfat de cobalt s'utilitza en la preparació de pigments, així com en la producció d'altres sals de cobalt, com CoCO3.
El cobalt que conté pigments com el sulfat de cobalt, l'heptahidrat, el sulfat de cobalt s'utilitza en porcellanes i vidre. Aquesta química s'aplica a les bateries d'emmagatzematge i als banys d'electroimatge, a les tintes simpàtiques i com a additiu als sòls i aliments per a animals.
Tenint en compte tot el que s'ha dit anteriorment, el sulfat de cobalt heptahidratat, el sulfat de cobalt es fa tractant l'òxid de cobalt amb àcid sulfúric.

image006


Fengchen Group Co., Ltd subministra no només Cobalt Sulfate Heptahydrate, Cobalt Sulphate suport tècnic, sinó també l'altre control de la informació. La nostra empresa compta amb un gran nombre de personal capacitat.


Fengchen Group Co, Ltd sempre pren el principi de la cooperació, els beneficis mútues i el desenvolupament honestos per provar proporcionar productes bàsics per als compradors nacionals i estrangers.
Benvinguts a clients nouvinguts i vells de casa ia l'estranger per guiar i crear amistat i resplendor.


Màxima qualitat, pur sulfat de cobalt, heptahidrat, sulfat de cobalt en pols / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Productes relacionats:

Si esteu buscant el sulfat de cobalt heptahidratat, sulfat de cobalt, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: sulfat de cobalt heptahidratat, sulfat de cobalt, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like