Òxid de cobalt, monòxid de cobalt, òxid de cobalt (II)

Òxid de cobalt, monòxid de cobalt, òxid de cobalt (II) Xina Óxido de cobalt, monòxid de cobalt, òxid de cobalt (II), proveïdor, fabricant a la Xina. Número CAS: 1307-96-6 Característiques: pols negre, sense olor. Contingut de cobalt: 72% Fórmula molecular mínima: Fórmula d'estructura CoO: Paquet: 25Kgs / fibra ...

Detalls del producte

Òxid de cobalt, monòxid de cobalt, òxid de cobalt (II)

image001


Xina òxid de cobalt, monòxid de cobalt, òxid de cobalt (II) fàbrica d'òxid, proveïdor, fabricant a la Xina.
Número CAS: 1307-96-6
Característiques: pols negre, sense olor.
Contingut de cobalt: 72% mín

image002


Fórmula molecular: CoO
Fórmula d'estructura:

image003


Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

image004


Descripció:
Sempre estem produint l'aposta d'òxid de cobalt, monòxid de cobalt, òxid de cobalt (II). El nostre producte es formula sota condicions controlades de laboratori. Aquest producte químic és insoluble en aigua i és soluble en àcid inorgànic calent.
--------------
L'òxid de cobalt, el monòxid de cobalt, l'òxid de cobalt (II) (CAS NO.1307-96-6) es pot utilitzar en pigments per a ceràmica, colorant i decoloració de vidre, etc. També s'ha aplicat com a agent de coloració en la ceràmica per a forns gairebé mig segle. L'òxid de cobalt, el monòxid de cobalt, l'òxid de cobalt (II) funciona com a additiu, oferint una ombra profunda de blau anomenada cobalt blau.

Com el més famós óxid de cobalt de Xina, el monòxid de cobalt, el proveïdor d'òxid de cobalt (II) a la Xina, el nom del producte del grup Fengchen és en pols amb el paquet més nou i més segur.

image005


Propietats:

image006


image007

Ús i aplicació d'òxid de cobalt, monòxid de cobalt, òxid de cobalt (II):
Troba les seves aplicacions en indústria de vidre, ceràmica, carburs cimentats i indústria de materials magnètics.
L'òxid de cobalt, el monòxid de cobalt, l'òxid de cobalt (II) ha estat un agent de coloració en la terrisseria de forn durant molt de temps. Proporciona una ombra profunda de color blau cobalt anomenat blau.


Fengchen Group Co, Ltd és la modernització de l'empresa mèdica i química amb la investigació científica, producció, operació i importació i exportació. Insistim en un punt alt, d'alt nivell i alta qualitat, i realitza una estricta restricció i gestió per a la producció de medicaments. El nostre òxid de cobalt, monòxid de cobalt, òxid de cobalt (II) es fa d'acord amb el corresponent estàndard de qualitat. L'empresa té la capacitat de producció anual de vuit-cents tones de productes químics.
Guiats per la nostra creença de la indústria de la medicina orientada a les persones, la ciència i la tecnologia, el gran poder tècnic.


Alta qualitat, òxid de cobalt pur, monòxid de cobalt, òxid de cobalt (II) en pols / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Productes relacionats:

Si esteu buscant l'òxid de cobalt, el monòxid de cobalt, el òxid de cobalt (ii), podeu contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: òxid de cobalt, monòxid de cobalt, cobalt (ii) òxid, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like