Clorur de cobalt, dihidratat, clorur de cobalt deshidratat

Clorur de cobalt, dihidratat, clorur de cobalt deshidratat, clorur de cobalt de Xina, dihidratat, clorur de cobalt dihidratat, proveïdor, fabricant a la Xina. Número CAS: 16544-92-6 Característiques: pols blau clar. Fàcilment soluble en aigua i capaç de ser soluble en alcohol Cobalt Assay: 34% Min, 36% ...

Detalls del producte

Clorur de cobalt, dihidratat, clorur de cobalt deshidratat

image001


Xina Clorur de cobalt, dihidratat, clorur de clorur dihidratat, proveïdor, fabricant a la Xina.
Número CAS: 16544-92-6
Característiques: pols blau clar. Fàcilment soluble en aigua i capaç de ser soluble en alcohol
Assaig de cobalt: 34% mínim, 36% mín
Fórmula molecular: CoCl2 2H2O

image002


Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

image003


Fengchen Goup Co., Ltd. és el principal fabricant professional de clorur de cobalt, dihidratat, productes de sèrie de clorur de cobalt dihidratat a la Xina. La nostra capacitat de producció és d'unes 1000 tones anuals; A més, sempre estem fent tot el possible per millorar els nostres procediments de producció. Tenim moltes patents pròpies relacionades amb cobalt.
Els productes de la nostra clorur de cobalt, dihidratats i dihidrats, no només es venen principalment a Rússia, Uzbekistan, Tailàndia, etc. A més, hem comprat diversos magatzems a Lituània per fer un enviament més ràpid als clients europeus.
Sempre valorem productes d'alta qualitat, complint sinceritat com la nostra consideració.

De qualitat superior, clorur de cobalt pur Dihidratat, clorur de cobalt dihidratat sèrie pols / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Productes relacionats:

Si esteu buscant el dihidrat de clorur de cobalt, el clorur de cobalt dihidratat, podeu contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: clorur de cobalt, dihidratat, clorur de cobalt dihidratat, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like