Clorur de cobalt anhidre

Clorur de cobalt clorur de cobalt anhidre de la Xina fàbrica anhidra, proveïdor, fabricant a la Xina. Número CAS: 7646-79-9 Característiques: pols de color blau fosc. Fàcilment soluble en aigua i capaç de ser soluble en alcohol. Contingut de cobalto: 42% Fórmula molecular mínima: Fórmula d'estructura CoCl2: Paquet: 25Kgs / ...

Detalls del producte

Clorur de cobalt anhidre

image001


Xina, clorur de cobalt, fàbrica anhidra, proveïdor, fabricant a la Xina.
Número CAS: 7646-79-9
Característiques: pols de color blau fosc. Fàcilment soluble en aigua i capaç de ser soluble en alcohol.
Contingut de cobalt: 42% mín
Fórmula molecular: CoCl2
Fórmula d'estructura:

image002


Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

image003


Descripció:
El clorur de cobalt anhidre és lliurement soluble en aigua i metanol. I és soluble en alcohol, acetona, èter, glicerol i piridina.
El clorur de cobalt El cobalt anhidre (II) s'utilitza en indicador d'humitat en instruments meteorològics.
Quan és anhidre, troba l'ús en galvanoplàstia de cobalt, en química orgànica i és precursor del cobaltocè (bis (ciclopentadienil) cobalt (II), que és un bon agent reductor. El clorur de cobalt anhidre també funciona com un àcid de Lewis El clorur de cobalt anhidre és un indicador d'aigua en els dessecants, degut a la hidratació / deshidratació reversible acoblada a un canvi de color diferent. Aquest producte és molt útil per fabricar tinta invisible perquè es torna blau quan s'escalfa i es torna invisible quan es refreda. L'anhidre catalitza l'acoblament creuat dels halurs d'aril o dels halurs de vinil amb reactius d'aril grignard en excel·lents rendiments.

image004


Com a proveïdor de pols anhidre de clorur de cobalt de la Xina més famós a la Xina, el clorur de cobalt anhídric en pols del grup Fengchen està ben equipat amb el paquet més nou i més segur.

image005


image006


Enviament i lliurament: Fengchen Group és un dels més coneguts fabricants de pols de cobalt clorur d'anhidra a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.

image007


Fengchen Group Co., Ltd és un productor d'API i intermedis farmacèutics i productes químics fins com el carbonat de cobalt, el sulfat de cobalt, etc.
Fengchen Group Co., Ltd té el seu propi centre de recerca. També tenim el nostre lloc de producció i la nostra xarxa de vendes. La nostra fàbrica té una gran superfície.
Molts dels nostres productes com el clorur de cobalt anhidre compleixen amb el requisit dels requisits ISO i GMP.


Tindrem un pla de protecció mediambiental. Els nostres equips avançats es van assegurar que el nostre clorur de cobalt anhidre no només complirà amb els requisits de qualitat, sinó que també és eco-friendly. Les màquines inclouen sistema de purificació d'aire condicionat.


Productes Principals:
Clorur de cobalt anhidre, Capacitat: 800 ton / any
Sulfat de cobalt, capacitat: 1200 ton / any

Top quality, pure Cobalt Chloride powder anhydrous / factory substance, Supplier, Manufacturer in China.

Productes relacionats:

Si esteu buscant el clorur de cobalt anhidre, podeu contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: clorur de cobalt anhidre, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like