Carbonat de coure bàsic o coure (II) Carbonat bàsic CAS 12069-69-1

Proveïdors bàsics de carbonat de coure de la Xina o de coure (II), fabricants CAS 12069-69-1 Nom del producte: carbonat de coure bàsic, carbonat cupric bàsic Sinònims: carbonat de coure, carbonat cúcric, carbonat de coure bàsic, carbonat cúbic bàsic Número CAS: 12069- 69-1 Característiques: A ...

Detalls del producte

Proveïdors bàsics de carbonat de coure bàsic de la Xina o de coure (II), fabricants CAS 12069-69-1

Basic Copper Carbonate Or Copper(II) Carbonate Basic.png

Nom del producte: carbonat de coure bàsic , carbonat cúbric bàsic , carbonat de coure (II)

Sinònims: carbonat de coure, carbonat cúcric, carbonat de coure bàsic, carbonat cúbic bàsic
Número CAS: 12069-69-1
Característiques: Una fina pols densa verda
Assay: Cu ≥ 54,5%
Fórmula: CuCO3 · Cu (OH) 2 · XH2O, CH2Cu2O5

Informació del paquet: 25Kg / Bag.
Paraules clau: carbonat de coure pesat, carbonat cúpric, carbonat de coure bàsic, carbonat cúbric bàsic; Carbonat de coure Basic, Carbonate Cupric Basic

Descripció:
El carbonat de coure pesat també s'anomena carbonat cúbric, carbonat de coure bàsic, carbonat cúbric bàsic.
En la indústria de la sal ecològica, el carbonat de coure pesat (carbonat cúric, carbonat de coure bàsic) s'utilitza per a la preparació de diversos compostos de coure; en la indústria orgànica, el carbonat de coure pesat (carbonat cúric, carbonat de coure bàsic) s'utilitza com a catalitzador de la síntesi orgànica; En la indústria de galvanització, s'utilitza com a additiu de coure el carbonat de coure pesat (carbonat cúbric, carbonat de coure bàsic). En els últims anys, el carbonat de coure pesat (carbonat cúric, carbonat de coure bàsic) s'ha aplicat àmpliament en el camp de la preservació de la fusta.
El carbonat de coure bàsic és un compost químic, més adequadament anomenat hidròxid de carbonat de coure (II). Es tracta d'un compost iònic que consisteix en els ions coure (II) Cu2 +, carbonat CO2-3 i hidròxid HO-.

------------

El carbonat de coure (II) sol referir-se al compost inorgànic amb la fórmula química Cu2CO3 (OH) 2 (sovint escrita equivocadament CuCO3), el carbonat més comú de coure i anàleg al malacit mineral. Tècnicament, i més correctament, cal anomenar carbonat de coure bàsic, carbonat bàsic de coure, carbonat cúbric bàsic, carbonat de coure (II). És de color verd pàl·lid a pols de color verd blau quan està sec, encara que les mostres bàsiques són de color blau clar. El carbonat de coure bàsic, el carbonat cúbric bàsic, el carbonat de coure (II) és un compost estable que és insoluble en aigua i fàcilment es descompon a l'escalfament.

 

Propietat física:

El carbonat de coure bàsic, el carbonat cúbric bàsic, el carbonat de coure (II) és un compost blau-verdós en pols que és insoluble en l'aigua. El seu color pot ser de diferents tons de blau o verd depenent de la puresa i la presència d'altres carbonats de coure bàsics, que solen estar presents en qualsevol mostra de grau tècnic.

Propietat química:

El carbonat de coure bàsic, el carbonat cúbric bàsic, el carbonat de coure (II), com l'hidròxid de coure (II), s'utilitza com a font d'ions de coure (II). La majoria de les sals de coure es poden fabricar reaccionant aquesta substància química amb l'àcid desitjat.

 

Com a professional de Carbonat de coure bàsic de la Xina, el proveïdor i proveïdor bàsic de matèria primera de carbonat cúbric a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant bàsic Carbonate of Cobre, Basic Cupric Carbonate API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.


Seguretat:

Encara que els compostos de coure són generalment considerats com tòxics, el carbonat de coure bàsic, el carbonat cúbric bàsic, el carbonat de coure (II) és la forma preferent per a l'eliminació de les sals de coure, ja que és insoluble. El carbonat de coure bàsic, el carbonat cúbric bàsic, el carbonat de coure (II) es poden fabricar mitjançant l'addició de bicarbonat de sodi a la solució de sal de coure i, posteriorment, es disposen en forma sòlida. El carbonat de coure bàsic, el carbonat cúbric bàsic, el carbonat de coure (II) també es poden dissoldre en àcid clorhídric i es converteixen en coure metall amb l'addició d'alumini.

-----------

Altres noms:

Carboni d'hidròxid de coure (II)
Carbonat cúcric, bàsic
Carbonat de coure (II), bàsic
Carbonat cúbic bàsic
Carboni de coure (II)
Coppercarbonatebasicbluegreenpowder
carbonat de coure (II) -hidròxid de copi (II) (1: 1)
Cobrehidroxidecarbonat
Carbonat cúcric


Índexs principals del carbonat de coure pesat:

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
Carbonat de coure pesat

Una fina pols densa verda

Compleix

Identificació del coure
Carbonat de coure pesat

Heu de complir.

Compleix

Identificació de carbonat

Heu de complir.

Compleix

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,2%

<>

Fe

≤ 300 ppm

16.8ppm

Pb

≤ 80 ppm

8.4ppm

Ca

≤ 200 ppm

7.2ppm

Assaig (Cu)
Carbonat de coure pesat

≥ 54,5%

55,5%

Alta qualitat, Xina Pura capa de carbonat pesat / fàbrica de substàncies a la Xina; Proveïdors de matèria primera de carbonat de coure pesat de la Xina a la Xina. Fabricants de la Xina API de carbonat de coure pesats a la Xina.

Si esteu buscant el carbonat de coure bàsic o el coure (II) Carbonat Basic CAS 12069-69-1, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Proveïdors bàsics de carbonat de coure bàsic de la Xina o de coure (II), fabricants CAS 12069-69-1 fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like