Perles de sosa càustica 99%, 98% (perles d'hidròxid de sodi, NaOH) Beadlets

Perles de soda càustica 99%, 98% (perles d'hidròxid de sodi, NaOH) Beadlets Nom del producte: Perles de soda càustica 99%, 98% Beadlets Sinònims: Hidròxid de sodi Pearl Número de CAS: 1310-73-2 Característiques: Puresa blanca Puresa (assaig): Fórmula molecular mínima de 99%: MASS MOLECULAR HNaO de NaOH: 40,0 Estructura: ...

Detalls del producte

Perles de sosa càustica 99%, 98% (perles d'hidròxid de sodi, NaOH) Beadlets

image001.jpg


Nom del producte: Perles de sosa càustica 99%, 98% Beadlets

image002.jpgimage003.jpg

Sinònims: peró d'hidròxid de sodi

Número CAS: 1310-73-2

Característiques: perla blanca

Puresa (assaig): 99% mín

Fórmula molecular: NaOH HNaO

MASS MOLECULAR: 40,0


Estructura:

image004.jpg

Paquet: bosses 25kg / bosses jumbo 1000kg

25kg / bag, 25MT / 20'FCL


image005.jpgimage006.jpg

Aplicació: Perles de sodi càustica 99%, 98% (perles d'hidròxid de sodi, NaOH) Beadlet s'utilitza en fabricació de paper, fibra sintètica, tèxtil, matèria de colorants, mercaderies, petroli i petroquímica, compost orgànic, farmàcia, fertilitzants químics, plàstic i eliminació d'aigua. indústries.

PARAULES CLAU:

Perles de soda càustica, Perles de sosa càustica, Perles d'hidròxid de sodi, Peró d'hidròxid de sodi

HS: 2815120000, 2815110000


Descripció:

Perles de sosa càustica 99%, 98% (perles d'hidròxid de sodi, NaOH) Beadlets també anomenades hidròxid de sodi. Per a la forma Pura, aquest producte és majorment escamós blanc o perla. Perles de sosa càustica 99%, 98% (perles d'hidròxid de sodi, NaOH) Les beadlet són higroscòpiques. És soluble en aigua. Generarà calor quan es dissol en aigua. La solució aquosa alcalina té una sensació de greix;

Perles de sosa càustica 99%, 98% (perles d'hidròxid de sodi, NaOH) Les beadlets són solubles en etanol i glicerol; insoluble en acetona, éter.

Aquesta substància és molt necessària en la producció de tantes substàncies químiques, paper, sabó i detergent, seda artificial i celofan, que processa el sistema de bauxita-alúmina, però també per a teixits merceritzats. Per eliminar el sulfur d'hidrogen i el sulfur de mercaptans en la indústria de refinació d'oli. De vegades, les perles de soda càustica 99%, 98% (perles d'hidròxid de sodi, NaOH) Beadlets s'apliquen en processament d'aliments (fruites i verdures pelades) i oli vegetal refinat.

També podria substituir una mica de cendra de sosa per fer vidre. Altres aplicacions inclouen processament de cautxú recuperat, tractament d'aigües residuals i la regeneració de resina d'intercanvi d'anions àcids.

Com les perles de soda càustica més famoses de la Xina 99%, el 98% (perles d'hidròxid de sodi, NaOH) proveïdor de beadlets a la Xina, perles de sodi càustica del grup Fengchen 99%, 98% (perles d'hidròxid de sodi, NaOH) Beadlets està ben equipat amb el paquet més nou i més segur.


Altres noms:

Sosa càustica

Lye, càustic

hidrat de sodi, lixada de sosa

Caustic blanc, flocs de sosa càustica

escamas càustic

Soda càustica sòlida, perles de sosa càustica

Sosa càustica sòlida, Soda càustica líquida

Additius alimentaris Hidròxid de sodi

Escata de sosa càustica

Hidròxid sòdic sòdic

Perles de sosa càustica - Propietats fisicoquímiques

Fórmula molecular: NaOH

Massa Molar: 41.0045 g / mol

Punt de fusió: 318 ° C

Punt de boling: 100 ° C a 760 mmHg

Solubilitat: SOLUBLE

Presa de vapor: 24,5 mmHg a 25 ° C

Enviament i lliurament: Fengchen Group és una de les perles de sosa càustica 99%, 98% (perles d'hidròxid de sodi, NaOH) Beadlets Powder Manufacturer a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.


Ús i aplicació:

Perles de sosa càustica 99%, 98% (perles d'hidròxid de sodi, NaOH) Beadlets són les principals matèries primeres per a la producció de sabó;

En la indústria de fabricació de paper, es dissoldrà la impuresa de la polpa de fusta, de manera que la fibra pura podria estar disponible per a la fabricació de paper;

En la indústria tèxtil, les perles de soda càustica del 99%, el 98% (perles d'hidròxid de sodi, NaOH) es poden utilitzar beadlets en la producció del teixit;

En la indústria de refinació de petroli, les perles de soda càustica 99%, 98% (perles d'hidròxid de sodi, NaOH) Beadlets s'utilitzen per eliminar els àcids de l'oli i millorar l'olor i el color de les propietats del petroli i del petroli.

En química, gas, metal·lúrgia, indústries petroquímiques. Per a la desgreixatge i el tractament d'envasos en la indústria alimentària (plantes lactis, plantes oleaginoses, empreses de licors, plantes de tabac, etc.). En indústries tèxtil, de vidre, cautxú i altres.

-Producció d'alumini

Perles de sosa càustica 99%, 98% (perles d'hidròxid de sodi, NaOH) Beadlets s'aplica per dissoldre el mineral de bauxita, la matèria primera per a la producció d'alumini.

-Supres i detergents

Sabons i detergents

Perles de soda càustica 99%, 98% (perles d'hidròxid de sodi, NaOH) Beadlets s'utilitza en saponificació, el procés químic que converteix els greixos, el sèu i els olis vegetals en sabó. També s'aplica per produir tensioactius aniònics, un component crucial en la majoria de detergents i productes de neteja.

-En els tèxtils

Perles de soda càustica 99%, 98% (perles d'hidròxid de sodi, NaOH) Beadlets s'aplica per processar fibres sintètiques de cotó i tela, com el niló i el polièster.

-en fabricació de Bleach

Perles de soda càustica 99%, 98% (perles d'hidròxid de sodi, NaOH) Beadlets s'utilitza per fer lleixiu, que té aplicacions industrials i de consum com el control de floridura i moho a la casa.

-en productes del petroli

Perles de sosa càustica 99%, 98% (perles d'hidròxid de sodi, NaOH) Beadlets també és important quan s'utilitza per explorar, produir i processar petroli i gas natural

-Pulp i paper

Aquesta és la major aplicació i demanda de perles de sosa càustica al 99%, 98% (perles d'hidròxid de sodi, NaOH) Beadlets a tot el món. Els usos inclouen els processos de decoloració i decoloració, l'eliminació de residus de paper i tractament d'aigües.

Fengchen Group és una de les principals perles de soda càustica de la Xina 99%, 98% (perles d'hidròxid de sodi, NaOH) proveïdor de beadlets i el fabricant. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el dret de perles de sodi càustica del 99%, 98% (perles d'hidròxid de sodi, NaOH), fabricant i proveïdor de beadlet quan ho necessitin. Quan vostè va a comprar o comprar perles de soda càustica 99%, 98% (perles d'hidròxid de sodi, NaOH) Beadlets de la Xina, si us plau, mireu a Fengchen Group.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS)

ESPECIFICACIÓ:

Nom del producte: Perles de soda càustica 99%, 98% (perles d'hidròxid de sodi, NaOH) Beadlets

ÍNDEX

NORM

TOP GRADUAT

PRIMER GRAU

Fracció de la massa total d'hidròxid de sodi (sosa càustica, hidrat de sodi) (NaOH),%, min

99,5

99,0

Fracció de carbonat de sodi (Na 2 CO 3 ) massa total,%, màx

0,5

1,0

Fracció de la massa total de clorur sòdic,%, màx

0,005

0,01

Fracció de sulfats (SO 4 ) massa total,%, màx

0,005

0,005

Fracció de ferro convertit en òxid de ferro (Fe 2 O 3 ) massa total,%, màx

0,002

0,004

Fracció de la massa total de mercuri,%, màx

0,0001

0,0001


Nom del producte

Perles de sosa càustica 99%, 98% (perles d'hidròxid de sodi, NaOH) Beadlets

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Perles blanques

Compleix

Identificació

Heu de complir.

Compleix

NaCO3

≤ 0,3%

0.17%

NaCl

≤ 0,03%

0.0012%

Fe2O3

≤ 0,004%

0.0002%

Puresa (assaig)

≥ 99,0%

99,5%

Fitxa tècnica: Comparació

Article

Soda càustica 99% min

Soda càustica 96% min

Aparença

Perles


NaOH

99% mín

96,0% Min

Na2CO3

0,7% màx.

1.3% màx

NaCl

0.1% màx

2.7% màx

Fe2O3

0.005% màx

0.008% màx


els nostres serveis

1. Proveïdors químics professionals amb una gran experiència en exportació

2. Petita comanda / comanda OEM acceptable

3. Seguiment a temps complet de les vostres comandes

4. Solucions puntuals per a vostè, visites de fàbrica o auditoria, subministrament, control de qualitat,

Servei d'emmagatzematge i logística, declaracions de duanes i seguiment del vostre ordre de manera contínua.

Perles de soda càustica de 99%, 98% (perles d'hidròxid de sodi, NaOH), fàbrica de substàncies de beadlet, proveïdor, fabricant a la Xina.

Productes relacionats:


Si busqueu perles de sosa càustica al 99%, 98% (perles d'hidròxid de sodi, naoh) beadlets, podeu contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: perles de sosa càustica 99%, 98% (perles d'hidròxid de sodi, naoh) beadlets, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like