Flocs de soda càustica de 99%, 98% (hidròxid de sodi pur NaOH)

Flocs de soda càustica 99%, 98% (hidròxid de sodi pur) NaOH Nom del producte: flocs de sosa càustica 99%, 98% (hidròxid de sodi puro NaOH) Número CAS: 1310-73-2 Característiques: flocs blancs. Puresa (assaig): el 99% com a la imatge. Embalatge: 25kg / bag, 50kg / bag o com a sol·licitud del comprador 25 metric ...

Detalls del producte

Flocs de sosa càustica 99%, 98% (hidròxid de sodi pur NaOH)

image001.jpg


Nom del producte: flocs de sosa càustica 99%, 98% (hidròxid de sodi pur NaOH)

image002.jpg

Número CAS: 1310-73-2

Característiques: flocs blancs.

Puresa (assaig): el 99% com a la imatge.

image003.jpg

Embalatge:

25kg / bag, 50kg / bag o com a sol·licitud del comprador

25 tones mètriques / 20'FCL

image004.jpg

TRANSPORT I EMMAGATZEMATGE:

Els flocs de soda càustica del 99%, 98% (hidròxid de sodi puro NaOH) han de ser transportats per tots els mitjans de transport cobert de conformitat amb les normes de transport de càrregues perilloses efectives per a aquest mitjà de transport. Els flocs de soda càustica del 99%, 98% (hidròxid de sodi puro NaOH) s'han d'emmagatzemar en magatzems cobertes excloent la ingrés d'humitat.

La vida útil garantida és d'un any (12 mesos) a partir de la data de fabricació.

PARAULES CLAU:

Flocs de sosa càustica, floc de sosa càustica, flocs d'hidròxid de sodi, floc d'hidròxid de sodi

Productivitat: 12.000 tones mètriques / tones mètriques per any

Transport: Oceà

Lloc d'origen: Xina

Habilitat de subministrament: 1000 tones mètriques / tones mètriques per mes

Descripció:

Els flocs de sosa càustica del 99%, 98% (hidròxid de sodi pur) és un compost químic inorgànic que pertany als alcalins més forts. En forma sòlida, és una substància blanca amb aspecte cristal·lí (flocs). Els flocs de sosa càustica del 99%, 98% (hidròxid de sodi pur NaOH) tenen propietats higroscòpiques. És perfectament soluble en aigua, formant lyos de sodi corrosiu, que s'acompanya de l'alliberament de quantitats significatives de calor.

Els flocs de sosa càustica 99%, 98% (hidròxid de sodi pur) són flocs de color blanc que són higroscòpics i solubles en aigua. Els flocs de sosa càustica s'obtenen mitjançant l'evaporació de la sosa càustica líquida qualificada que es produeix amb tecnologia de membrana.

Com els flocs de soda càustica més famosos del 99% de Xina, el 98% (NaOH d'hidròxid de sodi pur) a la Xina, els flocs de sosa càustica del grup Fengchen 99%, el 98% (hidròxid de sodi pur NaOH)   està ben equipat amb el paquet més nou i més segur.

Enviament i lliurament: Fengchen Group és un dels més coneguts flocs de Soda càustica del 99%, 98% (Hidròxid de Sodi Pure a NaOH) fabricant a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.


Ús i aplicació

1, els flocs de soda càustica del 99%, 98% (hidròxid de sodi pur NaOH) s'utilitza àmpliament per a la fabricació de paper, producció de cel·lulosa.

2, També s'utilitza en sabó, detergent sintètic, producció d'àcids grassos sintètics i refinació d'olis vegetals o greixos animals.

3, flocs de sosa càustica de 99%, 98% (hidròxid de sodi pur NaOH) s'utilitza per a la impressió tèxtil de cotó i el agent de desixellatge de la indústria de tintura, agent de fregar i.

4, indústria química, flocs de sosa càustica, 99%, 98% (hidròxid de sodi pur NaOH) s'utilitza per a la fabricació de bòrax, cianur de sodi, àcid oxàlic, fenol, etc.

5, Aquest producte també s'utilitza en la producció d'alúmina, tractament de superfícies metàl·liques de zinc i coure i vidre, esmalt, cuir i pesticides, medicaments, tint.

6, els flocs de sosa càustica del 99%, el 98% (hidròxid de sodi pur, NaOH) també s'utilitza habitualment com a neutralizador d'àcids, poden fer escorredor de cítrics, préssecs, etc. També es poden utilitzar com a ampolles de detergent, llaunes i altres recipients, i agent decolorant, agent edulcorant.

7, a més, els flocs de soda càustica del 99%, el 98% (hidròxid de sodi puro de NaOH) es pot utilitzar per fer un dessecant bàsic, produir tints, plàstics, productes intermedis farmacèutics i orgànics, regeneració del cautxú antic, sodi metàl·lic, electròlisi de aigua i sal inorgànica, produint bòrax, sal de crom, sal d'àcid de manganès, fosfat, etc.

Fengchen Group és un proveïdor i fabricant de flocs de sosa càustica del 99%, 98% (Pure Sodium Hydroxide NaOH). Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el dret de fabricar i proveïdor quan ho necessitin, el 99% de flocs de sodi càustico de Xina, el 98% (NaOH d'hidròxid de sodi pur). Quan compreu o compra flocs de soda càustica al 99%, 98% (hidròxid de sodi puro NaOH) de la Xina, dirigiu-vos al grup Fengchen.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS)

Comparació d'especificacions amb altres puresa.

Nom del producte: flocs de sosa càustica 99%, 98% (hidròxid de sodi pur NaOH)

Article

Soda càustica escuma

NaOH

99% mín

96% mín

Na2CO3

0,7% màx

1,4% màx

NaCl

0,1% màx

2.8% màx

Fe2O3

0,01% màx

0,01% màx


Perills i advertències:

Efectes aguts per a la salut: els flocs de sosa càustica El 99%, 98% (hidròxid de sodi pur) és molt perillós en cas de contacte amb la pell (corrosiu, irritant, permeable), de contacte visual (irritant, corrosiu), d'ingestió, d'inhalació. La quantitat de danys del teixit depèn de la durada del contacte. El contacte amb els ulls pot provocar danys a la còrnia o ceguesa. El contacte amb la pell amb flocs de soda càustica del 99%, 98% (hidròxid de sodi pur, NaOH) podria causar inflamació i ampolla. La inhalació de flocs de sosa càustica El 98% (98% de NaOH d'hidròxid de sodi pur) produirà irritació al tracte gastrointestinal o respiratori, que es caracteritza per cremar, esternudar i tossir. La sobreexposació severa als flocs de sosa càustica del 99%, 98% (hidròxid de sodi puro NaOH) podria produir danys pulmonars, sufocacions, inconsciència o mort. La inflamació de l'ull es caracteritza per enrogiment, reg i picor. La inflamació de la pell també es pot relacionar amb flocs de soda càustica del 99%, 98% (hidròxid de sodi puro NaOH), caracteritzada per picor, escalat, envermelliment o, de tant en tant, inflor.

Protecció personal: Es recomana utilitzar vestit complet, ulleres de chapoteo, respirador de pols, botes i guants. Consulteu un especialista abans de manipular els flocs de soda càustica al 99%, 98% (hidròxid de sodi puro NaOH). En cas d'contacte amb els ulls, enriquiu immediatament els ulls amb molta aigua durant almenys 15 minuts. Es pot utilitzar aigua freda. I rep atenció mèdica immediatament. En cas de contacte amb flocs de sosa càustica el 99%, 98% (hidròxid de sodi pur), immediatament elimina la pell amb molta aigua durant almenys quinze minuts mentre elimina la roba i les sabates contaminades. Cobreixi la pell irritada amb un emolient. Es pot utilitzar aigua freda. Rentar la roba abans de la seva reutilització. Neteja bé les sabates abans de tornar a utilitzar. Obtenir atenció mèdica immediatament.

El nostre servei

1. Lliurament: 10-15 dies després de la confirmació de la comanda de compra

2. Empaquetatge:

a. 25kg PP / PE, paper kraft compost, bossa PE pura

b. segons el client sol·licitat

3. L'enviament millor és el que trieu per a tu d'acord amb això

4. Repetiu-vos en 24 hores, si és urgent, us podem respondre el més aviat possible.

De qualitat superior, flocs de soda càustica pur del 99%, 98% (hidròxid de sodi pur NaOH) fàbrica i proveïdor a la Xina; Xina Soda càustica Flocs 99%, 98% (Pure Sodium Hydroxide NaOH) Fabricant a la Xina.

Productes relacionats:


Si busqueu els flocs de sosa càustica el 99%, el 98% (hidròxid de sodi pur naoh), benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: flocs càustics de 99%, 98% (hidròxid de sodi pur naoh), fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like