Peróxido de calci en pols, grànuls de peróxido de calci, pastilla de peróxido de calci, diòxid de calci

Pols de peróxido de calci, granulado de peróxido de calci, pastilla de peróxido de calci, diòxid de calci. Paraules clau: pols de peróxido de calci, granulado de peróxido de calci, pastilla de peróxido de calci, diòxid de calci Paquet: 25 kg / bossa o 25 kg / fibra de tambor Descripció: pols de peróxido de calci, diòxid de calci ...

Detalls del producte

Peróxido de calci en pols, grànuls de peróxido de calci, pastilla de peróxido de calci, diòxid de calci image001.jpg

Nom del producte:

Peróxido de calci en pols

Granulat de peróxido de calci

Pastilla de peróxido de calci

Sinònims:

Compòsit d'alliberació d'oxigen de peróxido de calci, diòxid de calci, superòxid de calci

Característiques:

Pols blanc a groguenc

Granulado blanc o groguenc o granular

Pastilles blanques a grogues.

Número CAS:

1305-79-9

Fórmula:

CaO2, pes molecular: 72.08

Informació del transport: Número ONU: 1457 Classe: 5.1 Oxidant

Estructura:

Imatge

image002.jpg

image003.png

image004.png

Paraules clau:

Peróxido de calci en pols, grànuls de peróxido de calci, pastilla de peróxido de calci, diòxid de calci

Paquet: 25Kgs / Bag o 25Kgs / Fibre Tambor image006_ 副本 .jpgimage007.jpg

Descripció:

Peróxido de calci en pols, el diòxid de calci és un material granular blanc grisenc. S'utilitza en la cocció, en la medicina, en l'oli de blanqueig.

El peròxid d'calci o diòxid de calci és el compost inorgànic amb la fórmula CaO2. És la sal de peróxido (O22-) de Ca2 +. Les mostres comercials poden ser groguenques, però el compost pur és blanc. És gairebé insoluble en aigua


Propietats del peròxid d'calci

Punt de fusió:> 365 ° C (il·luminat)

Densitat 2.92

forma pols

Solubilitat en aigua Mol poc soluble en aigua. Soluble en àcids

Humitat sensible sensible

Trandicialment, el peróxido de calci és un peròxid sòlid blanc o groguenc que es descompta lentament per alliberar oxigen a una velocitat "controlada" quan està en contacte amb els mitjans hidròfils.

El producte químic químic basat en peróxido de calci és un dels compostos inorgànics d'alliberament d'oxigen més resistents a la temperatura. És pràcticament insoluble en aigua, i es dissol en àcids, formant peròxid d'hidrogen i hidròxid de calci.

A més de la forma tradicional de peróxido de calci, també hem desenvolupat formes de peróxido de calci per a la seva aplicació final (Granulado de peróxido de calci, pastilla de peróxido de calci, diòxid de calci).

Els avantatges d'aquesta forma única de peròxid d'calci:

Comparant amb material de pols fi que és difícil de manipular i flota a l'aigua. fa difícil o impossible manipular quan es desitja tractar grans cossos d'aigua o el sediment o la part inferior d'un cos d'aigua quan l'aigua està present sense esforç i cura especial, com ara escurçant l'aigua.

La nostra única forma sòlida de peróxido de calci (grànuls, briquetes, tableta, prill, escamas, pellets, etc.) no és pols i està dissenyada per tenir una major densitat massiva de manera que es pugui instal·lar fàcilment a la part inferior del cos d'aigua a tractar i, per tant, entra en contacte amb qualsevol residu, sediments, etc. ubicats a la part inferior d'aquest cos d'aigua. El grànul de peróxido de calci, la pastilla de peróxido de calci, el diòxid de calci s'uneixen fàcilment amb sòls o sediments per al tractament ex situ. A més, la forma de grànuls presenta un perfil d'alliberament d'oxigen més lent que la pols, que condueix a una activitat prolongada després d'una única aplicació. reduint així la freqüència de reaplicació.

Aquesta única forma de grànul s'enfonsa preferentment a l'aigua, té una superfície molt més baixa que la pols fina, això contribueix a una reducció de la taxa de dissolució dels ingredients actius incrustats en forma sòlida, fàcilment distribuïts o dispersos per àmplies zones d'aigua cos. Granulado de peróxido de calci, pastilla de peróxido de calci, el diòxid de calci no es desintegra ràpidament o fàcilment a causa d'un major grau de compactació.

Lenta arrencada dels corresponents metalls iònics en aigua, per exemple, a partir de peròxid d'calci (reacció amb anions com el nitrat, el carbonat, el carboniide, el sulfat, el fosfat, etc.) que condueixen a sals insolubles que redueixen l'acidesa, condueixen a la immobilització de fosfats i redueixen la fotosíntesi a causa de la reducció del CO2 , i pot conduir a una reducció de la conductivitat de l'aigua; proporcionar una font de calci que és adsorbida pels organismes vius per mantenir la vida).

Fengchen Group és un granulador de peróxido de calci de la Xina, tablet de peróxido de calci, proveïdor i fabricant de diòxid de calci. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el fabricant i proveïdor adequat de pols de peróxido de la Xina quan ho necessitin. Quan vostè va a comprar o comprar granulat de peróxido de calci, pastilla de peróxido de calci, diòxid de calci de la Xina, si us plau, dirigiu-vos al grup Fengchen.

Ús i aplicacions:

El pols de peróxido de calci, el grànul de peróxido de calci, la pastilla de peróxido de calci, el diòxid de calci s'utilitza principalment com a oxidant per millorar l'extracció de metalls preciosos des dels seus minerals. En la seva segona aplicació principal és que es pot aplicar com a additiu alimentari sota el número E930, que s'utilitza com agent de blanqueig de farines i agent de millora.

A l'agricultura, el pols de peróxido de calci, el grànul de peróxido de calci, la pastilla de peróxido de calci, el diòxid de calci s'utilitza en els tractaments de sembra d'arròs. A més, el peròxid d'calci ha trobat un ús en l'aqüicultura per oxigenar i desinfectar l'aigua. En la indústria de la restauració ecològica s'utilitza en el tractament dels sòls. El pols de peróxido de calci, el grànul de peróxido de calci, la pastilla de peróxido de calci, el diòxid de calci s'utilitza de manera similar al peròxid d'magnesi per als programes de restauració ambiental. S'utilitza per restaurar el sòl i les aigües subterrànies contaminades amb petroli pel procés de bioremediació in situ.

Alguns usos i beneficis preferits inclouen:

El pols de peróxido de calci, el grànul de peróxido de calci, el diòxid de peróxido de calci, el diòxid de calci té un paper important en el manteniment d'un bon nivell d'oxigen dissolt en els cossos d'aigua, especialment en els sediments, tot i les temperatures d'estiu que redueixen la solubilitat de l'oxigen a l'aigua i les temperatures hivernals molt baixes que condueixen a la conversió de gel en cossos d'aigua que evita l'adsorció d'oxigen de l'atmosfera.

Alta qualitat general de l'aigua que fomenta una diversitat de vida vegetal i animal. Ajudarà a millorar el valor recreativo del cos d'aigua i evitarà la mort de peixos.

Una població de peix més sana que es nodreix d'aigua de millor qualitat, especialment criatures d'habitatges inferiors com el bagre i la gambeta, amb un augment de la taxa d'alimentació que condueix a grans peixos.

L'activitat reduïda per reacció amb àcids com ara àcids orgànics, especialment en aigües de l'aqüicultura, millora la qualitat de l'aigua dels peixos.

El pols de peróxido de calci, el grànul de peróxido de calci, la pastilla de peróxido de calci, el diòxid de calci millorarà la degradació microbiana aeròbica de la matèria orgànica que condueixi a una reducció de la demanda biològica d'oxigen (AOD) en aigua, sediments, fems, aigües residuals, etc.

El pols de peróxido de calci, el grànul de peróxido de calci, la pastilla de peróxido de calci, el diòxid de calci ajudaran a augmentar el creixement dels bacteris nitrificants que converteixen l'amoníac al nitrit, donant lloc a una menor olor a l'amoníac.

Oxidació millorada de matèria orgànica que condueix a la reducció de la Demanda Química d'Oxigen (COD) i la toxicitat.

Claredat d'aigua millorada.

El pols de peróxido de calci, el grànul de peróxido de calci, la pastilla de peróxido de calci, el diòxid de calci també ajudaran a reduir els bacteris anaeròbics. Per tant, evitarà la degradació anaeròbia de la matèria orgànica i evitarà la purificació.

Reducció de bacteris filamentoses, provocant així el debulking.

Població zooplàncton millorada a causa d'una major assimilació dels productes obtinguts per degradació aeròbica.

Immobilització de metalls pesants com Fe, Mn, Cu i As.

Eliminació de l'olor desagradable.

El pols de peróxido de calci, el grànul de peróxido de calci, la pastilla de peróxido de calci, el diòxid de calci ajudarà a controlar el pH del cos d'aigua.

El peróxido de calci és un pols groc molt pàl·lid i inodor que consisteix principalment en peròxid d'calci, l'equilibri es compon d'hidròxid de calci. Comercialment, aquest producte s'aplica com a font de compost d'alliberament d'oxigen de velocitat lenta però "controlada" en diverses aplicacions, com ara la biorremediació aeròbica de sòls contaminats i l'aigua subterrània i l'aplicació agrícola. El nostre pols de peróxido de calci, el grànul de peróxido de calci, la pastilla de peróxido de calci, el diòxid de calci és un emmagatzematge estable sota la temperatura normal del magatzem i es pot garantir que el contingut de l'assaig sigui del 75%, equivalent al oxigen actiu del 16,7% els primers 300 dies des que estem utilitzant matèries primeres d'alta puresa (algun tipus de grau alimentari) per assegurar un producte d'alta puresa sense metalls pesants. Només quan el peròxid d'calci està hidratat, es descompondrà i alliberarà l'oxigen actiu segons desitgi. El peròxid d'calci és fàcil d'obtenir a un cost més baix amb altres materials disponibles de biodegradació d'hidrocarburs.

Nota: La biorremediació aeròbica és la pràctica d'afegir oxigen a les aigües subterrànies i / o sòls per augmentar el nombre i la vitalitat dels microorganismes indígenes que realitzen biodegradació, peróxido de calci i peróxido de magnesi s'aplica sovint com a material d'injecció.

El pols de peróxido de calci, el grànul de peróxido de calci, la pastilla de peróxido de calci, el diòxid de calci es formulen especialment per a la granja de camarón / l'aqüicultura, millora la productivitat de les granges de camarón a través d'una millor gestió de l'aigua i la qualitat del sòl. Hem desenvolupat un producte de tipus ràpid d'enfonsament que és una forma de granulació per a la seva aplicació final, es refereix al peróxido de calci Granlue

El pols de peróxido de calci del grup FENGCHEN, el grànul de peróxido de calci, la pastilla de peróxido de calci, el diòxid de calci permet millorar l'abastament d'oxigen a les llavors d'arròs. Consulteu l'article prement el recobriment de llavors d'arròs

Certificat d'anàlisi (COA, TDS)

Especificacions del pols de peróxido de calci:

Article

Especificació

Aparença

Pols groc pàl·lid

Oxigen disponible,%

16 .0Min. / 13.0Min. / 11.0Min

Assay CaO2,%

75 Min ./60 Min ./50 Min.

Humitat, %

2.0 màx.

Valor del pH

11 ~ 13

Densitat a granel, g / L

500 ~ 800

Mida de partícules: a través de 100Mesh

100%

Mida de partícules: a través de 200Mesh

50% màx

Especificacions del Granulat de peróxido de calci, granular

Article

Especificació

Aparença

Granulat groc pàl·lid

Assay CaO2,%

70 Min ./60 Min ./50 Min.

pH (suspensió del 1%)

11 ~ 13

Densitat a granel, g / L

500 ~ 1200

Mida de partícules: en 2,8 mm

≤1.0

Mida de partícules: a través de 0,425 mm

≤3.0


image008.jpg

Estructura i estabilitat:

Com a sòlid, el pols de peróxido de calci, el grànul de peróxido de calci, la pastilla de peróxido de calci, el diòxid de calci és relativament estable contra la descomposició. En contacte amb l'aigua, però, hidrolitza amb l'alliberament d'oxigen. Després del tractament amb àcid, forma peròxid d'hidrogen.

Pèrdua de peróxido de calci superior, peróxido de calci, peróxido de calci, fàbrica de diòxid de calci, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si esteu buscant el pols de peróxido de calci, granulat de peróxido de calci, tableta de peròxid d'calci, diòxid de calci, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: pols de peróxido de calci, granulado de peróxido de calci, pastilla de peròxid d'calci, diòxid de calci, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

Potser també t'agrada