Acetilacetonato de calci, Ca acetilacetonat CAS 19372-44-2

Acetilacetonato de calci, Ca Acetylacetonate CAS 19372-44-2 Nom del producte: Acetilacetonato de calci Sinònims: 2,4-pentanedionato de calci dihidrat, Calcio (III) Acetilacetonato; CA-ACAC; ACETILACETONAT DE CALCIO; CALCIUM ACEYLACETONNATE; Bisacetylacetonatocalcium; CALCIUM 2,4-PENTANEDIONATE; ...

Detalls del producte

Acetilacetonato de calci, Ca acetilacetonat CAS 19372-44-2

Calcium Acetylacetonate, Ca Acetylacetonate.jpg

Nom del producte: Acetilacetonato de calci

Sinònims: 2,4-pentanedionato de calci deshidratat, acetilacetonato de calci (III); CA-ACAC; ACETILACETONAT DE CALCIO; CALCIUM ACEYLACETONNATE; Bisacetylacetonatocalcium; CALCIUM 2,4-PENTANEDIONAT; Bis (acetilacetonil) calci; ACETILACETONAT DE CALC (II); Calci bis (acetilacetonat); Calci acetilacetonat, 98%

Número CAS: 19372-44-2

Característiques: pols blanca amb propietats estables i olor especial

Punt de fusió: 277-284 ° C

Granularitat: passar el tamís 350-400mesh

Fórmula: Ca (C5H7O2) 2; C10H14CaO4; Ca (CH3COCHCOCH3) 2 • xH2O

Pes molecular: 238,29

Estructura:

Calcium Acetylacetonate, Ca Acetylacetonate formula.jpg

Paquet: 25kg / bag o com a instrucció d'embalatge del client

Paraules clau: acetilacetonato de calci, acetilacetonato de Ca

Descripció:

L'acetilacetonat de calci és pols blanc amb olor lleuger; poc soluble en aigua i dissolvent orgànic; fàcilment soluble en alcohol metílic.

L'hidratació d'acetilacetonat de calci és una font de calci que és soluble en dissolvents orgànics com a compost organometàl·lic. L'acetilacetonato de calci s'utilitza habitualment en diversos catalitzadors i reactius catalítics per a la síntesi orgànica.

Fengchen Group és un proveïdor líder de calci acetilacetonat de la Xina. Ens especialitzem en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor correcte d'acetilacetonato de calci quan ho necessitin. Quan compreu o compra Acetilacetonato de calci, dirigiu-vos al Grup Fengchen.

Ús i aplicacions:

L'acetilacetonato de calci s'utilitza comunament en polímers halogenats i PVC com a estabilitzador de calor. L'acetilacetonato de calci també es pot utilitzar com a catalizador de resina, agent de reticulació, resina o additiu de goma. Com a additiu, s'utilitza àmpliament el estabilitzador de calor del polímer halogenat.

Calci acetylacetonate MSDS i TDS (Full de dades tècniques), poseu-vos en contacte amb nosaltres per obtenir els detalls.

----------------------------

Calci acetilacetonat Ca (C5H7O2) 2 CAS NO. 19372-44-2:

L'acetilacetonat de calci és pols blanc, amb poca olor. És difícil de resoldre en aigua, etanol ni benceno, dissolvent orgànic, fàcilment resoldre en metanol. L'acetilacetonat de calci és l'estabilitzador de calor més habitual en la formulació del polímer halogenat, especialment en PVC. També es pot utilitzar com a agent de reticulació, accelerant de resina, additius de goma de resina, antic agent en pel·lícula superconductora, film de vidre reflector de calor i film conductor transparent etc. El acetilacetonat de calci Ca (C5H7O2) 2 és un ecòbic el producte substitueix els agents de plom.

 

Especificacions i índexs de Calci acetilacetonat Ca (C5H7O2) 2:

Aspecte: pols blanca

Contingut de Ca: 16,6% -17,5%

Assay de Ca-AA (Calci acetilacetonat Ca (C5H7O2) 2): 98,5% Min

pH (20, 1% de dissolvent de metanol): 10.5-11.0

Pèrdua en l'assecat: 1,5% màx

Mida de partícules: 400-600mesh

Punt de descomposició: 277-284 graus

Metalls pesants: 20 ppm Màx

------------------------------

Sinònims:

Calci acetilacetonat Ca (C5H7O2) 2, Ca-AcAc, Calcium 2,4-pentanedionato, CAA

 

Aspecte i descripció:

Pols de cristall blanc. És pols blanc amb olor característic; estable, pot reaccionar fàcilment amb els oxidants. El valor de PH és 10,5 (20 ° C, 10g / l), mp 270,4 ° C, punt de descomposició 277-284 ° C; fàcilment soluble en aigua àcida, poc soluble en metanol i aigua

 

Indicacions i ús:

L'acetilacetonat de calci s'utilitza principalment com a estabilitzador de calor que podria generar efectes sinèrgics amb estearoil benzoil metà i dibenzoilmetano (β-dicetona) per a polímers halogenats com el PVC rígid. L'acetilacetonato de calci també es pot utilitzar com a agent catalitzador, reticulante, acelerador de resina, resina i additiu de goma, antic agent de pel·lícula superconductora, film de vidre reflector de calor, film conductor transparent, etc. El acetilacetonato de calci és un producte ecològic, que s'utilitza per substituir els agents que contenen plom.

-----------------------

Principals índexs d'acetilacetonat de calci:

Prova d'element

Requisit d'assaig

Aparença
Acetilacetonat de calci

pols blanca

El contingut de calci,%

16,6 ~ 17,5

Pèrdua en l'assecat, %

≤1.5

Finesa, um

≤ 40

Punt de fusió, ° C

277 ~ 284

metall pesat,%

≤0.0020


Especificacions tècniques

Elements de prova

Normes de prova

Aparença

Pols blanca

Tamany de partícula

99% ≤ 40u

Punt de descomposició

276-286 ο C

Pèrdua a l'assecat (105 ο C, 2h)

≤ 1,2%

Contingut de calci (w / w%)

16.6-17.5%

Acetilacetonato de calci (w / w%)

≥95%

 

Proveïdors de matèria primera de calci d'acetilacetonat de qualitat superior a la Xina. Fabricants de calci d'acetilacetonat de calci.

Si esteu buscant el acetilacetonat de calci, ca acetylacetonate cas 19372-44-2, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: acetilacetonato de calci, ca acetilacetonat cas 19372-44-2, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like