Pols de caolí calcinada en pols, caolí calcinat

Nom del producte: argila de pols de caolina calcinada, calcinada amb calcinació
Sinònims (noms alternatius): Cal Kaolin, Meta Kaolin, Kaoline
Número CAS: 1332-58-7
Característiques: bona finesa, alta blancor, alt poder amagatall, alta brillantor
Puresa (assaig): 93%, 92%

Detalls del producte

Pols de caolí calcinat en pols, caolí C alçat

Calcined Kaolin Clay Powder, Kaolin Calcined.jpg

Nom del producte: argila de pols de caolina calcinada, calcinada amb calcinació

Sinònims (noms alternatius): Cal Kaolin, Meta Kaolin, Kaoline

Número CAS: 1332-58-7

Característiques: bona finesa, alta blancor, alt poder amagatall, alta brillantor

Puresa (assaig): 93%, 92%

Fórmula molecular: Al2O3.2SiO2;

Estructura:

Calcined Kaolin Clay Powder, Kaolin Calcined Structure.jpg

Paquet:

25kg / paper compost de plàstic,

O oferiu una bossa de plàstic teixit gran de 500 kg / 1000 kg (Borsa Jumbo).


PARAULES CLAU:

Caolí, caolí calcinat, pols de caol calcinat, argila de caolí, caolí calcinat

Calcined Kaolin Clay Powder, Kaolin Calcined Package.jpg

Descripció:

L'argila de pols de caolina calcinada, el caolí calcinat és un material blanc i no plàstic en pols. Es tracta de caolí cru que s'ha disparat (en un forn rotatiu de calcinació) prou elevat per eliminar l'aigua cristalina del 12% (aproximadament). L'argila de pols de caolina calcinada, el caolí calcinat és un bon exemple de com podem alterar la mineralogia d'un material per afectar les seves propietats de treball mantenint la química per mantenir propietats despatxades.


L'argila de pols de caolina calcinada, el caolí calcinat sovint no s'utilitza en ceràmica tradicional. Rarament ens adonem del seu veritable valor. El caolí és un mineral de argila pura, que té una química de 1 part Al2O3 i 2 parts SiO2. Però els cristalls en fang cuits de Kaolin estan hidrats, amb aigua de cristall al 12%. Aquest és el secret de la seva plasticitat. Al2O3 és essencial per a la química de la gran majoria dels esmaltats i el caolí és un material d'origen ideal (ja que tots els esmaltats també necessiten el SiO2 que subministra i es descompon fàcilment en la massa fosa). L'altre proveïdor principiant i fàcilment deslizable d'Al2O3 és feldspats, però també subministren molts KNaO (i, en molts casos, l'excés d'oferta per aconseguir el necessari Al2O3). El caolí cru també subministra suspensió a l'esmalt i es endureix la capa d'esmaltat sec. No obstant això, una vegada que els percentatges de caolí en brut passen el 20% en una recepta, les contraccions poden ser alts (provocant el rastreig). En aquests casos, la substitució de part del caolí brut per a la matèria calcinada soluciona el problema, mantenint la química de l'esmalt però reduint la contracció i el craqueo. En altres paraules, substituint alguns dels caolins bruts per calcinats, es poden controlar les propietats físiques del glop esmaltat sense impactar la química de la massa fosa. Per descomptat, la barreja de matèries primeres i calcinades ha de tenir en compte el LOI de la matèria primera (cal un 12% menys calcinat).


L'argila de pols de caolina calcinada, calcinada de caolí es pot utilitzar en ceràmica. La propietat principal és que és refractària. Se suavitza al voltant del con 35 i, per tant, és útil en casquets refractaris i mobles, cossos d'aïllament tèrmic, cossos d'escassa expansió, composicions de ceràmica permeables i fosa d'inversió (vegeu Moloxita).


L'argila de pols de caolí calcinada, el caolí calcinat també és molt útil per ajustar la contracció i la plasticitat dels lliscaments (engobes) que s'apliquen a estris humits, de cuir dur o secs. Els engobes contenen percentatges de fang més elevats que els esmaltats i és més important controlar la seva contracció de l'assecat. Igual que amb els esmaltats, es pot substituir per una part del caolí regular per sintonitzar l'assecat mentre es mantenen propietats disparades.


L'argila de pols de caolina calcinada, el caolí calcinat és bàsicament un mineral blanc utilitzat amb força freqüència en la creació de porcellana i certs tipus de ceràmica.


El caolí que es produeix naturalment es coneix com "caolí hidratat", ja que conté aigua dins de la seva xarxa cristal·lina. Aquesta aigua no es pot treure simplement per assecar el caolí.

Calcinar un mineral és escalfar-lo a una temperatura on es produeix una transició de fase, generalment la pèrdua d'un component volàtil. En el cas del caolí, perd les seves aigües de cristal·lització. Es dirà Calcined Kaolin Powder Clay, Kaolin Calcined.

Quan s'escalfa a 800ºC, es perd aigua en forma de grups hidroxil (-OH) per formar Metakaolin:

2 Al2Si2O5 (OH) 4 = 2 Al2Si2O7 + 4H2O

El metakaolin és un material interessant. Quan l'afegiu al formigó, actua com un pozzolan. Això significa que millora la força del formigó, una propietat útil en l'enginyeria civil i la consolidació del petroli.


Per formar arc en pols de caolina calcinada, calcinada amb calcin, cal continuar escalfant fins a 1050 ºC. Hi ha dues reaccions diferents. En primer lloc, la formació d'espinela a 950C:

2 Al2Si2O7 = Si3Al4O12 + SiO2

A continuació, la fase del espinel es transforma al mullite mineral més la cristalobalita altament cristal·lina, SiO2:

3 Si3Al4O12 = 2 Si2Al6O13 + 5 SiO2

Però prou de les reaccions químiques! El que cal saber és que la calcinació fa que l'estructura de caolí es col·loqui i es torni més dens, la qual cosa millora la seva opacitat i la seva blancor. Les partícules es tornen nítides i dures, però també més poroses a causa dels buits formats on es trobaven els grups -OH. La calcinació en fred és un mètode en què el caolí s'escalfa molt ràpidament. Això augmenta el nombre de buits en comparació amb els mètodes convencionals de calcinació.


Fengchen Group és un proveïdor líder d'argila de pols de caolina calcinada, caolí calcinat de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat de pols de caolina calcinada d'argila, pols de caolí calcinat quan ho necessitin. Quan vulgueu comprar o comprar pols de caolina calcinada, pols de caolí calcinat, dirigiu-vos al grup Fengchen.


Ús i aplicació:

- Producció de cats:

La millor opacitat i blancor fan que l'argila de pols de caolina calcinada, el caolí calcinat sigui un gran extensor per al diòxid de titani. Les barres de pols de caolina calcinades i calcinades, les partícules calcinades de caolí ajuden a millorar la resistència estructural d'un recobriment i també a la resistència a la fricció de les pintures a base d'aigua i oli. També afegeixen propietats resistents a la corrosió i resistents al foc a la pintura.

El desavantatge és el cost. La calcinació i la posterior mòlta de les partícules calcinades dures requereixen molta energia. Això fa que el caolí calcinat sigui tres vegades més car que el caolí hidratat. No obstant això, encara és menys de la meitat del preu del diòxid de titani. Per tant, continua sent una bona opció com a extensor, especialment en pintures per sobre de CPVC (concentració de volum de pigments crítics).


- Indústria de la ceràmica:

La bona blancor de l'argila de pols de caolina calcinada, la caolí calcinada també és útil en ceràmica. No obstant això, la propietat més útil per al ceramista és el fet que el caolí calcinat ja està calcinat. Per tant, no tindrà plasticitat i no hi haurà expansió ni contracció d'aquest material. Proporciona força mecànica més i una fina textura de superfície blanca.

És fàcil dir l'argila de pols de calcinada calcinada, el caolí calcinat a partir de caolí hidratat observant els seus fulls de dades. Només cal que vegeu el valor LOI (Pèrdua al encès). Per a caolí rentat per aigua és del voltant del 13%, però per a caolí calcinat serà zero. La prova LOI bàsicament calcina el caolí. D'aquí el LOI és la massa percentual perduda a causa de la pèrdua de les aigües de la cristal·lització.


-Roba i indústria del plàstic:

L'argila de pols de caolina calcinada, el caolí calcinat s'utilitza àmpliament com a farciment de cautxú i plàstics. Ajudarà a impartir resistència a la tracció. Per tant, es tracta d'un farcit de reforç en comptes de no reforçar-se com el caolí hidratat. La propietat resistent al foc de la argila de pols de caolina calcinada, el caolí calcinat i el fet que es tracta d'un aïllant elèctric són especialment útils en la coberta plàstica de cables elèctrics. També imprimeix la resistència a l'uv, per la qual cosa sovint s'afegeix al cinema de l'hivernacle i al mobiliari de jardí.


-Pesticides:

L'argila de pols de caolí calcinada, el caolí calcinat té un ús inesperat, com un plaguicida. Quan s'aplica a la fruita, les partícules de caolí calcinades fines i aclarides eviten les plagues introduint-se en les seves articulacions i irritant-les. Al mateix temps, reflecteix el sol i actua com a protector solar.

L'argila de pols de caolina calcinada, el caolí calcinat té altres aplicacions importants com el seu ús en el revestiment de paper i en els catalitzadors petroquímics.

És un producte interessant.


Certificat d'anàlisi (TDS) d' argila de pols de caolina calcinada, caolí calcinat:

1. Propietats i característiques principals

Substàncies químiques Caolí / calcinat -coatings grau Aparença pols blanca Característiques principals Bona finesa, blancor elevat, alta potència d'amagatall, alta Glossiness Gamma d'aplicació S'utilitza en diversos recobriments de mitjana o alta qualitat.

2. Índex de qualitat

Índex de matèries Índex físic YJ-A YJ-B Blancesa% ≥93≥92325-malla Residu en tamís %% 0.004 ≤0.004 índex de refracció% 1.621.62 Contingut de l'aigua% 0.50.5pH-valor de suspensió aquosa 6.5-7.26¡ «8Oil absorció ( depenen de diferent finesa)% g / 100g45 ± 543 ± 52um contingut% 80 ± 278 ± 2

Índex químic

SiO2 (%) Al2O3 (%) Fe2O3 (%) TiO2 (%) CaO (%) MgO (%) K2O (%) Na2O (%) LOL (%) 50 ± 2 45 ± 2 0.5 1.1 0.3 0.2 0.06 0.2 0.5


Arròs en pols de caolina calcinada de qualitat superior, pols de caolí calcinat / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina calcinada argila de pols de caolí, proveïdor de matèries primeres en pols calcinat de caolí a la Xina. Xina Calcined Kaolin Powder Clay, Kaolin Calcined Powder Fabricants a la Xina.


Productes relacionats:


Si busqueu el pols de caolí calcinat en pols, el caolí calcinat, podeu contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: pols de caolí calcinat en pols, caolí calcinat, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like