Bronopol (2-Bromo-2-nitro-1,3-propanodiol) BP, Bronopolum

Bronopol (2-Bromo-2-nitro-1,3-propanodiol) BP, Bronopolum Nom del producte: Bronopol (2-Bromo-2-nitro-1,3-propanodiol) BP Sinònims: 2-Bromo-2-nitropropan-1 , 3-diol beta-Bromo-beta-nitrotrimetileneglicol Bronopolu Bronopolum Número CAS: 52-51-7 Característiques: Puresa cristalina en blanc Puresa ...

Detalls del producte

Bronopol (2-Bromo-2-nitro-1,3-propanodiol) BP, Bronopolum

image001.jpg

Nom del producte: Bronopol (2-Bromo-2-nitro-1,3-propanodiol) BP

Sinònims: 2-Bromo-2-nitropropan-1,3-diol

beta-bromo-beta-nitrotrimetilenglicol

Bronopolu

Bronopolum

Número CAS: 52-51-7

Característiques: Pols cristal·lí blanc

image002.png

Puresa (assaig): 99% mín

Fórmula molecular:

C3H6BrNO4, OCC (Br) (CO) [N +] ([O -]) = O

Pes molecular: 200.0


Fórmula d'estructura:

image003.png

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

Embalat per 25 kg de tambor de paper o 25 kg de paper

Punt de fusió: 123-130 ° C
Humitat: 0,5% màx


PARAULES CLAU:

Bronopol (2-Bromo-2-nitro-1,3-propanodiol) BP, Bronopolum

image004.jpg


Solubilitat:

Bronopol (2-Bromo-2-nitro-1,3-propanodiol) BP és fàcilment soluble en aigua; el procés de dissolució és endotèrmic. Les solucions que contenen fins a un 28% p / v són possibles a temperatura ambient.

Bronopol (2-Bromo-2-nitro-1,3-propanodiol) BP és poc soluble en dissolvents no polars, però mostra una gran afinitat pels dissolvents orgànics polars.

Com el proveïdor de pols de la Xina Bronopol (2-Bromo-2-nitro-1,3-propanodiol) més famós a la Xina, el pols de Bronpol (2-Bromo-2-nitro-1,3-propanodiol) del Fengchen Group està ben envasat amb el paquet més nou i més segur.

Descripció:

Bronopol (2-Bromo-2-nitro-1,3-propanodiol) BP és un compost orgànic que s'utilitza com a antimicrobiano. És un sòlid blanc, tot i que les mostres comercials semblen grogues.

La primera síntesi citada de 2-Bromo-2-nitro-1,3-propanodiol.

Les primeres aplicacions van ser com a conservant de productes farmacèutics. Gràcies a la seva baixa toxicitat dels mamífers (als nivells d'ús) i l'alta activitat contra els bacteris (especialment les espècies problemàtiques Gram-negatives), Bronopol (2-Bromo-2-nitro-1,3-propanodiol) es va fer popular com a conservant en molts productes de consum com ara xampús i cosmètics. Posteriorment, es va adoptar com a antimicrobiano en altres entorns industrials com ara fàbriques de paper, instal·lacions de producció i exploració de petroli, així com plantes de desinfecció d'aigua de refrigeració.

Producció:

Bronopol (2-Bromo-2-nitro-1,3-propanodiol) BP està elaborat per la bromació de di (hidroximetil) nitrometano, que es deriva del nitrometano per una reacció de nitroaldol. La producció mundial va augmentar recentment a causa de la seva àmplia zona d'ús. Es produeix principalment a la Xina continental.

Enviament i lliurament: Fengchen Group és un dels fabricants de pols de broncop (2-Bromo-2-nitro-1,3-propanodiol) més coneguts a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.

Ús farmacèutic:

Bronopol (2-Bromo-2-nitro-1,3-propanodiol) BP està indicat per utilitzar-lo com a agent antibacterià comercial, comercial o comercial.


Altres usos i aplicacions:

Bronopol (2-Bromo-2-nitro-1,3-propanodiol) BP s'utilitza en productes de consum com un agent conservador efectiu, així com una àmplia varietat d'aplicacions industrials (gairebé qualsevol sistema d'aigua industrial és un entorn potencial per al creixement bacterià , donant lloc a problemes de fang i corrosió, en molts d'aquests sistemes, Bronopol pot ser un tractament altament eficaç).

L'ús de bronopol en productes per a la cura personal (cosmètica, articles de tocador) ha disminuït des de finals de la dècada de 1980 a causa de la possible formació de nitrosamines.

Si bé Bronopol (2-Bromo-2-nitro-1,3-propanodiol) BP no és en si mateix un agent de nitrosat, en condicions en què es descompon (solució alcalina i / o temperatures elevades), pot alliberar nitrits i baixos nivells de formaldehid i aquests productes de descomposició poden reaccionar amb amines secundàries contaminants o amides en una formulació d'assistència personal per produir nivells significatius de nitrosamines (a causa de la toxicitat d'aquestes substàncies, el terme "significatiu" significa nivells tan baixos com 10 parts de milers de milions).

Els fabricants de productes per a la cura personal s'encarreguen, per tant, a les autoritats reguladores per evitar la formació de nitrosamines, que pot significar l'eliminació d'amines o amides a partir de la formulació, eliminant a Bronopol d'una formulació o l'ús d'inhibidors de la nitrosamina.

Avui en dia, Bronopol (2-Bromo-2-nitro-1,3-propanodiol) BP ha estat restringit per al seu ús en cosmètica


Farmacodinàmica:

A concentracions de 12,5 a 50 μg / ml, Bronpop (2-Bromo-2-nitro-1,3-propanodiol) va mediar una activitat inhibitora contra diverses soques de bacteris Gram negatius i positius. Es considera que l'activitat bactericida és més gran contra bacteris Gram-negatives que contra cocci Gram-positius. També es va demostrar que Bronpop (2-Bromo-2-nitro-1,3-propanodiol) era efectiu contra diverses espècies de fongs, però l'acció inhibitòria era mínima en comparació amb la d'espècies bacterianes. L'activitat inhibitòria de Bronopol (2-Bromo-2-nitro-1,3-propanodiol) BP disminueix amb l'augment del pH dels mitjans de comunicació. Aquesta substància també provoca una activitat antiprotozoal, com demostra Ichthyophthirius multifiliis. Es proposa que bronopol afecta la supervivència de totes les etapes de vida lliure de I. multifiliis.

Bronopol (2-Bromo-2-nitro-1,3-propanodiol) BP s'utilitza àmpliament en aigua circulant industrial, biocida, germicida, pasta de paper, plàstic, refrigerant de fusta, aigua circulant i altres indústries. A més, es pot utilitzar per evitar que els productes cosmètics utilitzats diàriament siguin modelats i corrosius

Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder en pols de la Xina Bronopol (2-Bromo-2-nitro-1,3-propanodiol). Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el fabricant i proveïdor de pols de BP de Xina Bronopol (2-Bromo-2-nitro-1,3-propanodiol) quan ho necessitin.


Mecanisme d'acció:

Es creu que Bronpop (2-Bromo-2-nitro-1,3-propanodiol) BP és capaç de generar bacteriostàcies induïdes per biocida, seguit d'un creixement a una taxa inhibida en bacteris, a través de 2 reaccions diferents entre el broncop i els thiols essencials dins la cèl·lula bacteriana. En condicions aeròbiques, Bronopol (2-Bromo-2-nitro-1,3-propanodiol) BP catalitza l'oxidació dels grups tiol, com la cisteïna, als disulfurs. Aquesta reacció s'acompanya d'un ràpid consum d'oxigen, on l'oxigen actua com l'oxidant final. Durant la conversió de cisteïna a cistina, els intermedis d'anions radicals com el superóxido i el peròxid es formen a partir de Bronopol (2-Bromo-2-nitro-1,3-propanodiol) BP per exercir una activitat bactericida directa. L'oxidació dels tiòols en excés altera l'estat redox per a crear condicions anòxiques, donant lloc a una segona reacció que implica l'oxidació de tioles intracel·lulars com el glutatió al seu disulfur. Els efectes resultants són la inhibició de la funció enzimàtica i la taxa de creixement reduïda després del període bacteriostàtic. Sota les condicions anòxiques, la reacció entre thiol i bronopol es desaccelera sense la participació d'oxigen i el consum de bronopol predomina. Bronopol (2-Bromo-2-nitro-1,3-propanodiol) BP es retira en última instància de la reacció a través del consum i es reprèn el creixement bacterià.

Toxicitat:

Si es prenen Bronopol (2-Bromo-2-nitro-1,3-propanodiol) BP Oral LD50, dermal LD50 i inhalació LD50 a la rata són 180 mg / kg [MSDS], 64-160 mg / kg [6], i > 5000 mg / m ^ 3 [MSDS], respectivament. En un estudi de toxicitat dermal de 90 dies en conills, el NOEL per toxicitat sistèmica va ser de 2 mg / kg / dia. En un estudi de toxicitat oral de 90 dies, Bronopol (2-Bromo-2-nitro-1,3-propanodiol) BP es va associar amb una irritació gastrointestinal severa. Un estudi crònic d'alimentació o carcinogenicitat amb rates va provocar una elevada mortalitat, lesions estomacals i una severa reducció de l'augment del pes corporal. També es va observar una reducció de l'augment de pes en un estudi crònic dèrmic o carcinogenic de ratolins. Bronopol (2-Bromo-2-nitro-1,3-propanodiol) BP no va ser mutagènic en quatre estudis de mutagenicitat.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS)

Nom del producte

Bronopol (2-Bromo-2-nitro-1,3-propanodiol) BP

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Bronopol

Cristalls blancs o gairebé blancs o pols cristal·lins

Compleix

Identificació

Heu de complir.

Compleix

Punt de fusió

Bronopol

123 ° C ~ 131 ° C

130.1 ° C ~ 130.7 ° C

Acidesa o alcalinitat

pH 5.0 ~ 7.0 (1% p / v)

5.3

2-metil-2-nitropropan-1,3-diol

≤ 0,5%

0,01%

Tris (hidroximetil) nitrometan

≤ 0,5%

0,03%

NaBr

≤ 0,5%

0,03%

Qualsevol altra impuresa

≤ 0,1%

0,01%

Aigua (KF)

≤ 0,5%

0.11%

Cendres sulfatades

≤ 0,1%

0,02%

Puresa (assaig)

99.0% - 101.0% Bronopol

99,56%

Comentaris: Totes les especificacions compleixen els estàndards de la versió anglesa de la farmacopea BP98.

Altres noms

2-Bromo-2-nitropropan-1,3-diol

2-Nitro-2-bromo-1,3-propanodiol

beta-bromo-beta-nitrotrimetilenglicol

Bronopolu

Bronopolum

Top quality, Bronopol pur (2-Bromo-2-nitro-1,3-propanodiol) BP pols / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Productes relacionats:


Si esteu buscant el bronopol (2-bromo-2-nitro-1,3-propanodiol) bp, bronopolum, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: bronopol (2-bromo-2-nitro-1,3-propanodiol) bp, bronpònic, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like