Sulfat de bari, sulfat de bari (BaSO4)

Nom del producte: sulfat de bari, sulfat de bari (BaSO4)
Número CAS: 7727-43-7
Característiques: pols blanca.
Puresa (assaig): 98% mín., 99% mín
Fórmula molecular: BaSO4

Detalls del producte

Sulfat de bari, sulfat de bari (BaSO4)

Barium Sulfate, Barium Sulphate (BaSO4).jpg

Nom del producte: sulfat de bari, sulfat de bari (BaSO4)

Número CAS: 7727-43-7

Característiques: pols blanca.

Puresa (assaig): 98% mín., 99% mín

Fórmula molecular: BaSO4

Estructura:

Barium Sulfate, Barium Sulphate (BaSO4) Structure.jpg

Paquet:

25kg de bossa de paper i plàstic, o quan les comandes dels clients ofereixen una bossa de plàstic teixit gran de 500 kg / 1000 kg.


PARAULES CLAU:

Sulfat de bari, sulfat de bari (BaSO4)


Descripció:

El nostre sulfat de bari, el sulfat de bari (BaSO4) es fabrica en mètodes avançats de precipitació química en bones propietats físiques, baixa impuresa mecànica, fins i tot finesa; És pols o pasta blanca, no tòxic, insoluble a l'aigua, que té propietats químiques estables; pot absorbir la radiografia i dotar els materials d'alta densitat i acabat superficial.


El sulfat de bari, el sulfat de bari (BaSO4) es considera un pigment blanc obtingut naturalment a partir de la mineralita barita. Es va desenvolupar com a pigment artístic a finals del segle XVIII com una alternativa no pròpia del plom blanc. El sulfat de bari, el sulfat de bari (BaSO4) és un pigment inert i transparent que s'utilitza sovint com a farciment o com a base per a pigments del llac. Fins els últims anys, també s'ha utilitzat com a farciment i extensió en paper, paper pintat, linòleum, oli, goma, plàstic, franel·la i tela de mala qualitat. El sulfat de bari, el sulfat de bari (BaSO4) també es pot fabricar artificialment mitjançant un procés descobert a finals del segle XIX. El sulfat de bari preparat artificialment, el sulfat de bari (BaSO4) es diu blanc fixe. Per augmentar la seva opacitat, es barreja amb sulfur de zinc, per formar litofon. Permalba és una versió opaca del sulfat de bari sulfat de bari (BaSO4) que es ven com a pigment d'artista permanent.


El sulfat de bari, el sulfat de bari (BaSO4) és el compost inorgànic. És un sòlid blanc cristal·lí inodor i insoluble en aigua. Es presenta com la barita mineral, que és la principal font comercial de bari i materials preparats a partir d'ella. L'aspecte opac blanc i la seva alta densitat són explotats en les seves principals aplicacions.


El sulfat de bari, el sulfat de bari (BaSO4) és un compost que s'utilitza com una substància de contrast de raigs X que es produeix a la natura com la barita mineral. També s'utilitza en diverses aplicacions de fabricació i es barreja en formigó pesat per servir d'escut de radiació.

El sulfat de bari, el sulfat de bari (BaSO4) és un agent de contrast radiogràfic. El mecanisme d'acció del sulfat de bari és com una activitat de contrast de rajos X.

El sulfat de bari, el sulfat de bari (BaSO4) és la sal de sulfat del bari, un metall alcalí i divalent. És força insoluble en l'aigua, i s'utilitza com agent radiopaque per diagnosticar les afeccions gastrointestinals. Es pot prendre per via oral o administrada rectalmente.


El sulfat de bari, el sulfat de bari (BaSO4) es troba en un grup de fàrmacs anomenats agents de contrast. Actua recobrint l'interior del teu esòfag, estómac o intestins que els permet veure's més clarament en una tomografia computarizada o en un altre examen radiològic (radiografia).

El sulfat de bari, sulfat de bari (BaSO4) s'utilitza per ajudar a diagnosticar certs trastorns de l'esòfag, l'estómac o els intestins.


Normalment, és un compost inesgotable, insoluble en aigua, que no permet que els rajos X passin per ella. Presa abans o durant un examen, fa que el trànsit intestinal es destaqui en silueta quan es veu a través d'un fluoroscopi o que es veu en una pel·lícula de raigs X.


Es realitzen dos tipus principals de proves amb l'ús del bari: l'aliment de bari o l'empara de bari, per a l'examen radiològic del tracte gastrointestinal superior i l'enema de bari per a l'examen del tracte gastrointestinal inferior.


Aplicacions:

El sulfat de bari, el sulfat de bari (BaSO4) es pot utilitzar àmpliament en pintura, tintes d'impressió, plàstics, recobriment, esmalt, vidre, indústries electròniques, etc.


Informació bàsica:

Nom:

Sulfat de bari (BaSO4)

CAS NO:

7727-43-7

Aparença:

Pols blanca

Gravetat específica:

4,4 g / cm 3


Fengchen Group és un proveïdor líder de sulfat de bari, sulfat de bari (BaSO4) en pols de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor correcte de sulfat de bari, pols de sulfat de bari (BaSO4) quan ho necessitin. Quan compreu o compra sulfat de bari, pols de sulfat de bari (BaSO4), dirigiu-vos al grup Fengchen.


Propietats químiques:

El sulfat de bari, el sulfat de bari (BaSO4) és de color blau o cristalls orthorhombic blanc amb una massa molecular relativa de 233,4, la densitat relativa de 4,5 (15 ° C), el punt de fusió de 1580 ° C i l'índex de refracció de 1,637. Al ser escalfat fins a 1149 C, es convertirà en monoclinica cristal·lina quan l'índex de refracció sigui d'1.649. El sulfat de bari, el sulfat de bari (BaSO4) és gairebé insoluble en aigua, amb una solubilitat de 0,00022 a 18 ° C i 0,0041 a 100 ° C. Sòlidament soluble en àcid sulfúric concentrat i soluble en una solució de metall alcalí de carbonat en què es converteix en carbonat de bari ; és insoluble en altres tipus d'àcid o base. En la naturalesa, existeix en la forma mineral barita. Al coescalfament amb carboni (carbó polvoritzat) a 800 C, es redueix a sulfur de bari soluble i monòxid de carboni. El sulfat de bari, el sulfat de bari (BaSO4) té una forta capacitat d'absorció de raigs X amb una radiografia impermeable. Per tant, es fa servir mèdicament com agent (farina de bari) per a raigs X a l'intestí i l'estómac. El sulfat de bari, el sulfat de bari (BaSO4) són les úniques sals de bari no tòxiques. Es pot utilitzar en reactius d'anàlisi, electrònica, instrumentació, metal·lúrgia i altres indústries. També es pot utilitzar com a pigment blanc i un agent administrat a l'angiografia de raigs X de l'estómac; El sulfat de bari, el sulfat de bari (BaSO4) també es pot utilitzar com a flux de coure, perforant l'agent d'augment de pes del fang i l'agent d'ompliment de cautxú, paper i plàstic. Es produeix a partir de la reacció entre àcid sulfúric i clorur de bari.

Sulfat de bari tipus I: és de pols blanc i solt i inodor i insípido.

Sulfat de bari tipus II: es refina a partir de minerals tipus sulfato de barita: sulfat de bari. Calculat a partir dels productes secs, el contingut de sulfat de bari no ha de ser inferior al 97%. El sulfat de bari, el sulfat de bari (BaSO4) és pols blanc i solt, i inodor i insípido. El sulfat de bari (tipus I i tipus II) són a la vegada insolubles en aigua, dissolvents orgànics, àcid o i hidròxid de sodi. Conté un 58,85% de bari.


Ús i aplicació del sulfat de bari, sulfat de bari (BaSO4):

- Fluids d'enlairament

-Radiocontrast agent

-Pigment

-Plantia blanca

-Plastics filler

-Nicis usos

En colorimetria, el sulfat de bari, el sulfat de bari (BaSO4) s'aplica com un difusor gairebé perfecte quan es mesuren les fonts de llum.

En la fosa metàl·lica, els motlles usats sovint estan recoberts amb sulfat de bari per tal d'evitar que el metall fos s'uneixi amb el motlle.

El sulfat de bari, el sulfat de bari (BaSO4) també s'utilitza en revestiments de frens, espumes anacústics, recobriments en pols i recobriment de canal radicular.

-Mètode radioelèctric

El sulfat de bari, el sulfat de bari (BaSO4) s'utilitza de vegades per revestir l'interior de les esferes integradoras a causa de la gran reflectància del material i les característiques properes a Lambertian.


Certificat d'anàlisi

Especificacions tècniques: (estàndard: Q / SNBJ1-2012)


NO.

Article

Unitat

Índex

Superfine BaSO4

BaSO4 precipitat

1

Contingut de sulfat de bari

%

≥98

≥98

2

105 C matèria volàtil

%

≤ 0,3

≤ 0,3

3

Contenidors solubles en aigua

%

≤0.3

≤0.2

4

Contingut d'aigua

%

≤0,15

≤0,15

5

Valor de pH de la suspensió aquosa


6.5-8.0

6.5-8.0

6

Absorció d'oli (depenen de diferent finor)

% g / 100 g

10-30

10-30

7

Contingut de Fe

%

≤0.003

≤0.002

8

Blancor

%

92-96

95-98

finesa: 325 malles, 1250 malles, 3000 malles, 6000 malles (la fiabilitat es pot fer a mida a petició del client)


Sulfat de bari puro, sulfat de bari (BaSO4) Pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina Sulfat de bari, Sulfat de bari (BaSO4) Proveïdors de matèries primeres en pols a la Xina. Xina, sulfat de bari, sulfat de bari (BaSO4), fabricants de pols a la Xina.


Productes relacionats:


Si esteu buscant el sulfat de bari, el sulfat de bari (baso4), podeu contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: sulfat de bari, sulfat de bari (baso4), fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like