Trifosfat de dihidrogen d'alumini, Tripolifosfat d'alumini CAS 13939-25-8

L'aparició del dihidrogen fosfat de l'alumini, el trifosfat d'alumini CAS 13939-25-8 és una pols blanca.

Detalls del producte

Trifosfat de dihidrogen d'alumini, Tripolifosfat d'alumini CAS 13939-25-8

image001

Xina Dihidrogen Trifosfat d 'Alumini, fàbrica d' alumini Tripolyphosphate CAS 13939-25-8, proveïdor, fabricant a la Xina.

Nom del producte:

Número CAS: 13939-25-8

Característiques: Pols blanca.

Fórmula molecular: AlH2O10P3

Fórmula de l'estructura:

image002

image003

Paquet: tambor de 25 kg / fibra

image004


Paraules clau:

Trifosfat de dihidrogen d'alumini, Tripolifosfat d'alumini CAS 13939-25-8


Descripció:

Tripolifosfat d'alumini

1.Contents: p2o5% 35-40

2. Ús: Aquest producte s'utilitza com a pigment antioxidant en producte de recobriment anticorrosiu.

Tripolifosfat d'alumini modificat

1.Contenció: p2o5 (%) 42-46

2.Utilitzeu: per pintar aigua

3.Reutilitzar el tamís (45um)% <>

4.Color: blanc


Aluminium dihidrogen tripolifosfat

1.Contenció: p2o5% 60-70

2. Ús: s'utilitza per a pintures a l'aigua

3.Colo: blanc

4. Perdona: no tòxica


Característiques:

L'aparició del dihidrogen fosfat de l'alumini, el trifosfat d'alumini CAS 13939-25-8 és una pols blanca.

Solubilitat: Soluble en aigua.

Densitat: 2,6 3 g / cm,

El trifosfat de dihidrogen d'alumini, el trifosfat d'alumini CAS 13939-25-8 no és tòxic, no té cap estímul a l'efecte de la pell sense metalls pesants nocius com el Pb, el crom;

Estabilitat tèrmica: bona.

Modificats amb diversos ions metàl·lics poden generar tres quelats, formats a les superfícies revestides d'excel·lència de la pel·lícula de passivació, de corrosió de l'acer i metall lleuger amb una forta inhibició; Utilitzeu menys en la pintura, el cost unitari és baix, una gran adaptabilitat, el producte és blanc, el color de la pintura és lliure de distribuir.


Ús:

El trifosfat de dihidrogen d'alumini, el tripolifosfat d'alumini CAS 13939-25-8, podria substituir de manera efectiva pigments tòxics tradicionals antioxidants com el vermell de plom, el groc de crom de zinc. S'utilitza àmpliament en molts tipus de primers i combinacions de revestiment de sòls, amb una bona afinitat en vernís. Les bones notícies són que el trifosfat de dihidrogen d'alumini, el Tripolifosfat d'alumini CAS 13939-25-8, es podria utilitzar amb tot tipus de pigments, farcits i també podia compartir amb tot tipus de pigments antioxidants, la preparació de diversos recobriments anticorrosius d'alt rendiment. El trifosfat de dihidrogen d'alumini, el Tripolifosfat d'alumini CAS 13939-25-8 és adequat per a la resina fenòlica, la resina alquídica, la resina epoxídica i la pintura dissolvent de resines acríliques i diversos tipus de recobriment de resina soluble en aigua (com: alta adaptabilitat de l'epoxi portat a l'aigua pintura per ester de lixiviació, etc.); A més, el dihidrogen fosfat d'alumini, el trifosfat d'alumini CAS 13939-25-8 podria aplicar-se a un recobriment d'alta construcció, recobriment en pols, recobriments anticorrosius de titani orgànic, recobriment oxidat i vernís d'asfalt, primers rics en zinc, recobriments ignífugs, revestiments resistents a la calor , etc.

Notes:

El trifosfat de dihidrogen d'alumini, el Tripolifosfat d'alumini CAS 13939-25-8, es pot aplicar per a la pintura a base d'aigua.

Com el proveïdor més famós de la Xina a la Xina, el trifosfat de dihidrogen hidrogenat d'alumini del grup Fengchen, Tripolyphosphate Aluminum CAS 13939-25-8 en pols està ben embalat amb el paquet més recent i el més segur.


Avantatges:

El trifosfat de dihidrogen d'alumini, el trifosfat d'alumini CAS 13939-25-8 és un pigment antioxidant blanc sense contaminació respectuós del medi ambient. El component principal és el tripolifosfat d’alumini i les seves substàncies modificades, l’aparença és la pols de densitat, densitat de 2,0-3 g / cm, no tòxica, no contenen crom i altres metalls nocius, bona adherència i resistència als impactes, resistència a la calor forta (resistència a la calor 1000 graus) , punt de fusió 1500 graus més o menys), és el substitut ideal dels productes pigmentaris antioxidants de plom i crom tòxic. El rendiment antioxidant d’aquest producte és millor que el plom vermell, el molibdat de zinc, el cromat de plom, el cromat de zinc, el pigment antirust tòxic tradicional de color groc de zinc, també millor que el fosfat de zinc. L’ampli abast aplicable, amb una excel·lent eficàcia, és l’element important del sistema de pigment antioxidant ambiental.


Rendiment i aplicació del producte:

El radical tripolifosfat es pot generar quelat amb tot tipus d'ions metàl·lics, formats a les superfícies revestides de la purificació de la membrana, tenen un fort efecte inhibidor de la corrosió de l'acer i el metall lleuger, després del recobriment, el seu aïllament per corrosió té un efecte notable de passivació, La capacitat antioxidant es pot millorar 1-2 vegades de plom vermell i la seva sèrie i part del pigment antioxidant crom.

En la formulació de recobriment amb menys quantitat d’ús, baix cost unitari, comparació amb l’ús de plom vermell i groc de crom de zinc, la dosificació pot reduir més del 10-20%, si s’utilitza raonablement en el sistema de recobriment, pot substituir al voltant del 20-40% per El diòxid de titani, al voltant del 40-60% per a pols de zinc, redueix el cost de producció al voltant del 20-40%.

Lliurament i lliurament: Fengchen Group és un dels fabricants més coneguts de dihidrogen fosfat, alumini Tripolyphosphate CAS 13939-25-8 pols fabricant a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.


El trifosfat de dihidrogen d'alumini, el tripolifosfat d'alumini CAS 13939-25-8 pot millorar significativament el rendiment del recobriment, millorar la propietat al voltant del 20-40% de la tenacitat de la blancor, la condensació, la brillantor, la resistència a la intempèrie, la humitat, la resistència al sol, la resistència a la brutícia i la resistència a l'acidesa. .

La tonificació gratuïta, el trifosfat de dihidrogen d'alumini, el Tripolifosfat d'alumini CAS 13939-25-8 s'utilitza àmpliament en diversos primers i en la part inferior dels recobriments d'unitat. Aquest compost podria cooperar per utilitzar-lo amb altres pigments i farciments antioxidants, també pot barrejar-se amb diversos pigments resistents a l'oxidació, preparant recobriments anticorrosius d'alt rendiment. El trifosfat de dihidrogen d'alumini, el trifosfat d'alumini CAS 13939-25-8 és aplicable a la resina fenòlica, a la resina alquídica, a la resina epoxídica, al recobriment epoxi de polièster i a la resina acrílica ia diverses pintures a base de resina a base d'aigua. (per exemple, recobriment per dipòsit d'èxits epoxi a base d'aigua d'alta adaptabilitat); Per cert, el trifosfat de dihidrogen d'alumini, el tripolifosfat d'alumini CAS 13939-25-8 es pot aplicar en una pintura anticorrosiva d'alta viscositat, recobriment en pols, pintura anticorrosiva de titani orgànic, pintura d'òxid, pintura d'asfalt, imprimació rica en zinc, revestiment ignífug i recobriment resistent a la calor.

Un allotjament ampli, no només es pot utilitzar trifosfat de dihidrogen d'alumini, Tripolyphosphate d'alumini CAS 13939-25-8 en productes d'acer, sinó que també es pot utilitzar per a la placa d'alumini i la placa de zinc.


Fengchen Group és el principal proveïdor i fabricant líder de la Xina de dihidrogen hidrogenat en hidrogen, d'alumini Tripolyphosphate CAS 13939-25-8. Estem especialitzats en quantitats a l'engròs i a granel, assegurant que tots els nostres clients tinguin el fabricant i el proveïdor de pols de l'alumini de dihidrogen hidrogenat, fabricant i proveïdor de pols d'alumini Tripolyphosphate CAS 13939-25-8 quan ho necessitin. Quan vagi a comprar o comprar trifosfat de dihidrogen d'alumini, pols de aluminio Tripolyphosphate CAS 13939-25-8 de la Xina, si us plau, gireu al grup Fengchen.

Altres noms:

Dihidrogen trifosfat d'alumini

Àcid trifosforic, sal d'alumini (1: 1)

trifosfat d’alumini

Trifosforat d'alumini


Triphosphate d’alumini d’alumini de primera qualitat, Tripolyphosphate d’alumini CAS 13939-25-8, fàbrica de pols / substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si esteu buscant el trifosfat d'alumini dihidrogen, tripolifosfat d'alumini cas 13939-25-8, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: trifosfat d'alumini dihidrogen, tripolifosfat d'alumini cas 13939-25-8, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like