Alantoïna Glyoxyldiureide CAS 97-59-6

Alantoïna Glyoxyldiureide CAS 97-59-6 El diureide glioxílic és un compost orgànic que es produeix de forma natural per diversos organismes, comptant plantes, animals i bacteris.

Detalls del producte

Alantoïna Glyoxyldiureide CAS 97-59-6

image001

Xina Alantoïna Glyoxyldiureide CAS 97-59-6 fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Número CAS: 97-59-6

Característiques: Pols cristalina blanca

Puresa (Assaig): 99%

Altres noms sinònims: 5-Ureidohydantoin;

Glyoxyldiureide;

Diureide glioxílic;

Cordianina;

Glyoxyldiureid;

(2,5-Dioxo-4-imidazolidinil) urea.

Fórmula molecular: C4H6N4O3

Fórmula de l'estructura:


image002

image003

Nom del producte: Allantoïna

Paquet: tambor de 25 kg / fibra


Paraules clau:

Alureïna Glyoxyldiureide CAS 97-59-6 Diureide glioxílic


Descripció:

Alantoïna Glyoxyldiureide CAS 97-59-6 El diureide glioxílic és un compost orgànic que es produeix de forma natural per diversos organismes, comptant plantes, animals i bacteris. En efecte, es va descobrir en primer lloc en forma d’element natural en el líquid allantoic fetal, arrels consoldadas, poliment d’arròs, germen de blat, en orina de gossos i en l'orina de dones embarassades. A més, aquest compost químic està present al cuc de terra i també en forma de component natural en diversos tipus de sòls.

Alantoïna Glyoxyldiureide CAS 97-59-6 El diureide glioxílic deriva el seu nom d’allantois, que és un òrgan excretor dels embrions que es troben a la majoria dels mamífers, llevat dels humans i dels simis superiors, on el compost s’acumula. En efecte, l'alantois és un subproducte alliberat pels animals durant el catabolisme de purina, en què l'àcid úric del producte residual és oxidat i desintegrat. A més de la majoria dels mamífers, l'alantois també es troba en diverses plantes, com la remolatxa sucrera, la consolda, la camamilla, la llavor del tabac i fins i tot els brots de blat. Una font popular de Glyoxyldiureide alantoïna CAS 97-59-6 Diureide glioxílic és l'extracte herbari de la consuelda. A més de ser un compost orgànic, es podria produir artificialment o sintetitzar mitjançant urea animal.

Alantoïna Glyoxyldiureide CAS 97-59-6 El diureide glioxílic és un metabolit purí a través de la via de l'àcid úric. L'àcid úric també reacciona amb els radicals lliures per produir l'alentina Glyoxyldiureide Diureide glioxílic CAS 97-59-6, de manera que l'alantoïna pot ser un biomarcador útil per a l'estrès oxidatiu.


Funcions principals d'aquest producte:

1. Aquesta substància s’utilitza per tractar úlceres de la pell, ferides, escaldats, cremades i acne, etc;

2. La pols de diureide glioxílic CAS 97-59-6 de l'Alantoïna Glyoxyldiureide s'aplica sovint per curar la gastritis i la malaltia de l'úlcera del duodè;

3. El diureide glioxílic CAS 97-59-6 de l'Alantoïna Glyoxyldiureide pot promoure la regeneració de les cèl·lules de la pell i fer que la pell rugosa i esquerdat sigui suau i flexible;

4. Aquest producte té els efectes d'evitar la llum, esterilitzar i antisèptic, acesodina i antioxidant;

5. La substància té l'efecte de l'hormona de creixement de la plantació, per augmentar la producció de blat, taronja, arròs, hortalisses i etc.


Aplicacions del diureide glioxílic CAS 97-59-6 de l'Allantoïna Glyoxyldiureide:

1.Aplicat a la farmàcia, l'alantoïna s'utilitza per augmentar el creixement de les cèl·lules i la cicatrització de la ferida;

2. Aquest producte troba la seva aplicació en l'agricultura. S'utilitza com a regulador del creixement de plantes de blat, arròs, verdures i te;

3. Alantoïna Glyoxyldiureide CAS 97-59-6 Diureide glioxílic també és aplicat a la indústria cosmètica. Podria funcionar també com a additiu en crema de ximpanzés, xampú, sabó, pasta de dents, etc.

Emmagatzematge: Conservar en llocs frescos i secs. Mantingui allunyat de la llum forta.


Els productes basats en alantoïna poden beneficiar la pell humana:

Hi ha nombrosos compostos químics que són bons per a la pell i un dels més versàtils en Diureide glioxílic CAS 97-59-6 de Allantoin Glyoxyldiureide. Aquest compost existeix de manera natural en la majoria d’animals i plantes, i també es sintetitza en laboratoris quan s’utilitza amb finalitats comercials. Alantoïna Glyoxyldiureide CAS 97-59-6 Diureide glicílic amb moltes aplicacions de cura de la pell, i es creu que tenen efectes hidratants i propietats que ajuden a crear una pell suau i suau. Tot i que el nom de l’ingredient pot ser difícil de pronunciar, aquest compost es considera una substància química relativament segura en productes bàsics de cura de la pell, ja que té pocs efectes secundaris. Alureïna Glyoxyldiureide CAS 97-59-6 Diureide glioxílic es troba diversos tipus de productes, com ara tractaments contra les cicatrius de l'acne i cremes hidratants, i normalment és segur per a tots els tipus de pell.

Com a proveïdor més famós de la Xina alantoïna Glyoxyldiureide CAS 97-59-6 Diureide glicílic proveïdor de pols a la Xina, el producte del grup Fengchen està ben embalat amb el més nou i el paquet més segur.

La pols del diureide glioxílic CAS 97-59-6 Alantoïna Glyoxyldiureide és un cristall blanc no tòxic, insípid, no irritant, no al·lèrgic, cristalls d’aigua per al prisma únic o pols cristal·lí incolor. Es dissol en aigua calenta, alcohol calent i una solució diluïda d’hidròxid de sodi. I és lleugerament soluble en aigua i alcohol a temperatura ambient, insoluble en èter i cloroform i altres dissolvents orgànics; la seva solució aquosa saturada (concentració de 0,6 per cent) és lleugerament àcida; pH 5,5. Estable en solució aquosa amb un pH de 4-9. En dissolvents no aquosos i aire sec, l'alideïna Glyoxyldiureide CAS 97-59-6 és també estable; en una solució alcalina forta per bullir i exposar-se al sol, podria descompondre's. Per tant, presteu atenció a l’emmagatzematge d’aquest producte si voleu una vida útil més llarga.


Àrea d’ús i aplicació:

Matèries primeres cosmètiques, productes per a la cura del cabell, productes químics per a la cura oral

Funcions:

Cicatrius de l'acne:

Si la pell és dura o sagnant amb cicatrius d’acne greu o crònic, els productes que contenen Diureide glioxílic Allantoin Glyoxyldiureide CAS 97-59-6 poden ser una bona opció quan es tracta de suavitzar i curar les imperfeccions. Aquesta substància també és capaç de calmar la pell sense causar irritació, cosa que és un factor important si utilitzeu un medicament per a l'acne amb àcid salicílic o peróxido de benzoilo. El diureide glioxílic CAS 97-59-6 de l'Allantoï Glyoxyldiureide també proporciona una protecció natural per a la pell de curació i es creu que promou la regeneració cel·lular. Mitjançant l’estimació del procés de rejoveniment natural, aquesta substància podria ajudar a eliminar les cicatrius de l’acne i crear un to de pell més equilibrat.


Pell suau i hidratada:

Al mercat hi ha molts productes que ajuden a hidratar i suavitzar la pell escamosa a la cara i a les mans, però moltes d'elles contenen ingredients potencialment perillosos o irritants que poden perjudicar la pell sensible. Aquests poden causar efectes secundaris. Amb l'Allantoin Glyoxyldiureide CAS 97-59-6, l’ajut de les dioxides, les locions, les cremes clarificadores i els hidratants poden ser una bona opció per a aquells que en el passat havien experimentat reaccions negatives amb altres productes per a la cura de la pell.

No només l'Allantoin Glyoxyldiureide CAS 97-59-6 Diureide glioxílic ajuda a la pell a bloquejar-se la humitat, el producte químic també anima a la pell a alliberar cèl·lules mortes i a fer créixer-ne de noves, cosa que afavoreix el desenvolupament saludable de les cèl·lules i impedeix la pell sosa i blanca. Si teniu pell sensible, seca o escamosa, utilitzeu Diureide glioxílic Allantoin Glyoxyldiureide CAS 97-59-6, pot alliberar-lo hidratant, protegint i curant tots al mateix temps sense causar cap efecte advers. Fins i tot en la seva forma sintetitzada, el diureur glioxílic Allantoin Glyoxyldiureide CAS 97-59-6 no és irritant i es pot utilitzar a la pell diàriament, tot i que es recomana a les persones amb pell sensible provar l'ús d'aquest producte de manera gradual.

Enviament i lliurament: Fengchen Group és un dels fabricants més coneguts de pols de Allantoïna Glyoxyldiureide CAS 97-59-6 Diureide glicílic a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.

Els que tinguin sensibilitat per als cosmètics poden beneficiar-se de l’ajut de Diuroide glioxílic CAS 97-59-6 de Allantoin Glyoxyldiureide. Molts productes cosmètics diferents contenen aquest compost no irritant, com ara corrector, fonament i llapis de llavis, entre d'altres. Si la vostra pell té tendència a presentar erupcions cutànies i altres irritacions quan utilitzeu fins i tot el millor material farmacèutic, és possible que vulgueu considerar la compra de cosmètics amb Diureide glioxílic CAS 97-59-6 de Alantoïna Glyoxyldiureide per minimitzar el risc de ruptures i altres reaccions. Aquest químic no només és menys irritant que altres compostos sovint presents en cosmètics, sinó que, a més, aquest producte hidrata la pell, el diureur glioxílic Allantoin Glyoxyldiureide CAS 97-59-6 pot mitigar els efectes d'altres ingredients nocius.

Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder a la Xina de Allantoïna Glyoxyldiureide CAS 97-59-6. Estem especialitzats en quantitats a l'engròs i a granel, assegurant que tots els nostres clients tinguin el fabricant i el proveïdor adequat de pols de glicil·liide CAS 97-59-6 de la Allantoïna Glyoxyldiureide de la Xina quan ho necessitin. Quan vagi a comprar o comprar Allantoin Glyoxyldiureide CAS 97-59-6 pols diurídic glioxílic de la Xina, si us plau, dirigiu-vos a Fengchen Group.


1, en farmàcia:

Aquest producte és capaç d’impulsar el creixement de les cèl·lules i la cicatrització de la ferida; El diureide glioxílic CAS 97-59-6 de l'Alantoïna Glyoxyldiureide també és eficaç per a la xerodermia, l'osteomielitis i l'hepatocirrosi, etc.

2, In The Cosmetics:

Atès que aquest compost és una substància anfotèrica, el diureur glioxílic Alantoïna Glyoxyldiureide CAS 97-59-6 podria combinar la formació de múltiples substàncies complexes de sal, amb fosca, esterilització, antiinflamatòria, antioxidant, que pot mantenir la humitat de la pell, la humitat i el suau Els salons de bellesa i altres additius per a efectes especials de cosmètics també necessiten aquest producte com un ingredient important. Sovint s'utilitza en crema de pigues, líquid per a l'acne, xampú, sabó, pasta de dents, loció per afaitar-se, condicionador capil·lar, loció desodorant anti-suor i altres additius. Existeix àmpliament en tot tipus de cosmètics a causa de les seves excel·lents actuacions.

3, a l'agricultura:

Alantoïna Glyoxyldiureide CAS 97-59-6 El diureide glioxílic és un regulador perfecte del creixement de les plantes. Ajuda a estimular el creixement de plantes, blat, cítrics, arròs, verdures, soja i altres efectes significatius de la producció, i la fruita, efecte precoç.

En general, el diureur glioxílic Alantoïna Glyoxyldiureide CAS 97-59-6 és una substància important que s'utilitza majoritàriament en farmàcia, indústria lleugera, agricultura, productes químics diaris i enginyeria biològica.


Certificat d’anàlisi (COA, TDS) del diureide glioxílic CAS 97-59-6 alantoïna Glyoxyldiureide:

image004


Altres noms:

(2,5-Dioxo-4-imidazolidinil) urea

2,5-Dioxo-4-imidazolidinil-urea

4-ureido-2,5-imidazolidinedione

5-Ureido-2,4-imidazolidindione

5-Ureidohidantoïna

Alantoina

Alantoïna

glyoxyldiureide

N- (2,5-Dioxo-4-imidazolidinil) urea


Qualitat superior, pur alantoïna Glyoxyldiureide CAS 97-59-6 poliamida glúoxílic / fàrmac de substàncies diureïdes, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si busqueu la glantoxididaureide alantoïna cas 97-59-6, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: glantilidiuroide alantoïna cas 97-59-6, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like