L-Serine Powder API Raw Material CAS 56-45-1

Nom del producte: AP-Serine Powder API Raw Material CAS 56-45-1 Característiques: Cristalls blancs o pols cristal·lí Assay: 99.0% a 101.0% Fórmula L-Serina: Fórmula d'estructura C3H7NO3: Paraules clau: L-serina, paquet Serine: 25Kgs / Tambor estàndard: USP, AJI92 Descripció: La L-serina és un aminoàcid no essencial. És...

Detalls del producte

L-Serine Powder API Raw Material CAS 56-45-1

L-Serine Powder API Raw Material.jpg

Nom del producte: L-Serine

Número CAS: 56-45-1

Característiques: Cristalls blancs o pols cristal·lí

Assay: 99,0% a 101,0% L-serina

Fórmula: C3H7NO3

Fórmula d'estructura:

L-Serine Powder API Raw Material formula.jpg

Paraules clau: L-Serine, Serine Powder API Raw Material USP, AJI92

Paquet: 25Kgs / Tambor

Estàndard: USP, AJI92

Descripció:

La serina és un aminoàcid no essencial. Es troba en ous, peixos, soja. El cos humà també pot sintetitzar la pròpia L-Serine. Es sintetitza a partir de glicina o treonina. Està involucrat en la biosíntesi de PURINS; PYRIMIDINES; i altres aminoàcids.

L-Serine és present i funcionalment important en moltes proteïnes. Amb un grup d'alcohol, la L-serina és necessària per al metabolisme de greixos, àcids grassos i membranes cel·lulars; creixement muscular; i un sistema immunitari saludable. També té un paper important en les rutes biosintètiques de pirimidina, purina, creatina i porfirina.

-----------------------------------

L-Serina, serina Pols API Raw Material USP, AJI92 es considera un aminoàcid no essencial. En realitat, es forma a partir d'un altre aminoàcid anomenat Glicina. Tant mentalment com físicament, L-Serine, Serine La matèria primera API en pols USP, AJI92 és crucial. Té un paper clau a l'hora de fer que el sistema nerviós central i la funció cerebral funcionin correctament i normalment.

 

L-Serina, serina Powder API Raw Material USP, AJI92 també participa en la formació de fosfolípids necessaris per a la producció cel·lular. L-Serina, serina Pols API Raw Material USP, AJI92 ajuda a mantenir les funcions normals de l'ADN i l'ARN, la formació muscular i el metabolisme dels greixos i àcids grassos.

Per cert, els anticossos i les immunoglobulines també requereixen L-Serina, Serina Pols API Raw Material USP, AJI92 per donar suport a un sistema immune saludable.

----------------------------------------

L-Serina, serina Pols API Raw Material USP, AJI92 s'utilitza en la biosíntesi de proteïnes. Conté un grup α-amino (que es troba en forma protonada sota condicions biològiques), un grup carboxilo (que es troba en forma desprotonada en condicions fisiològiques) i una cadena lateral formada per un grup hidroximetil (vegeu hidroxil) classificant L-Serine, Serine Pols API Raw Material USP, AJI92 com un aminoàcid polar. Tècnicament, L-Serine, Serine Powder API Raw Material USP, AJI92I es pot sintetitzar en el sistema humà en circumstàncies fisiològiques normals, convertint-lo en un aminoàcid no essencial.

------------------------------------------

L-Serina, serina Powder API Raw Material USP, AJI92 és un α-aminoàcid que és comú en moltes proteïnes, de vegades en concentracions substancials a les regions exteriors de proteïnes solubles per la seva naturalesa hidrofílica. L-Serina, serina Powder API Raw Material USP, AJI92 és un component important dels fosfolípids i participa en la biosíntesi de purines i pirimidines, així com d'aminoàcids com la cisteïna i la glicina. Amb un hidrogen fàcilment retirat a la cadena lateral hidroxil, L-Serina, Serina Powder API Raw Material USP, AJI92 és un donant d'hidrogen en enzims, com la tripsina i la quimotripsina, que funcionen com a catalitzadors.

En humans, l'isòmer L, que és l'única forma que participa en la síntesi de proteïnes, és un dels 20 aminoàcids estàndard requerits per al funcionament normal. No obstant això, L-Serine, Serine L'API en pols Raw Material USP, AJI92 es considera un aminoàcid "no essencial" perquè no s'ha d'aplicar a la dieta, però pot ser sintetitzat pel cos humà a partir d'altres compostos a través de reaccions químiques.

-------------------------------------------

Com a proveïdor i proveïdor professional de la Xina L-serina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant L-Serine, Serine Pols API Raw Material USP, AJI92 de la Xina durant gairebé 10 anys.


Com tots els blocs de proteïnes i pèptids d'aminoàcids, la serina L pot esdevenir essencial en determinades condicions i, per tant, és important per mantenir la salut i prevenir malalties. La concentració baixa de la serina en comparació amb altres aminoàcids es troba en el múscul. L-Serine està molt concentrada en totes les membranes cel·lulars.

-----------------------

Síntesi i producció industrial:

L-Serina, serina Pols API Raw Material USP, AJI92 es produeix per fermentació, amb una estimació de 100-1000 tones anuals produïdes.

 

 

Funció biològica:

-Metabolic:

L-Serina, serina Pols API Raw Material USP, AJI92 és important en el metabolisme perquè participa en la biosíntesi de purins i pirimidines. És el precursor de molts aminoàcids com la glicina i la cisteïna, així com el triptòfan en bacteris. L-Serina, serina Powder API Raw Material USP, AJI92 també és el precursor de molts altres metabòlits, com els esfingolípids i el folat, que és el principal donant de fragments d'un carboni en la biosíntesi.

 

-Restructura estructural:

L-Serina, serina Powder API Raw Material USP, AJI92 és crucial en la funció catalítica de diversos enzims. L-Serina, serina S'ha comprovat que l'API en pols de matèria primera USP, AJI92 existeix en els llocs actius de la quimiotripsina, la tripsina i molts altres enzims. S'ha demostrat que els anomenats gasos nerviosos i moltes substàncies utilitzades en insecticides actuen combinant-se amb un residu de serina en el lloc actiu de l'acetilcolina esterasa, inhibint l'enzim per complet.

 

L-Serina, serina Pols API Raw Material Les cadenes laterals USP, AJI92 sovint estan unides a l'hidrogen; Els motius petits més comuns que es formen són els girs ST, els motius ST (sovint al començament de les hèlixs alfa) i les grapes ST (generalment al centre de les hèlixs alfa).

Com a component de les proteïnes, la seva cadena lateral pot patir una glucosilació enllaçada amb O, que pot estar relacionada funcionalment amb la diabetis.

L-Serina, serina Powder API Raw Material USP, AJI92 és un dels 3 residus d'aminoàcids que normalment són fosforilats per quinasas durant la senyalització cel·lular en eucariotes. Els residus de serina fosforilados sovint es denominen fosfoserina. Les serines proteases són un tipus comú de proteasa.

 

-Cliència clínica:

L-Serina, serina Pols API Raw Material USP, els trastorns de deficiència AJI92 són defectes rars en la biosíntesis de l'aminoàcid L-serina. Ara, s'han reportat 3 trastorns: deficiència de 3-fosfoglicerat deshidrogenasa, deficiència de fosfoserina fosfatasa i fosfoserina aminotransferasa. Aquests defectes enzimàtics provocaran símptomes neurològics severs com la microcefalia congènita i el retard psicomotor greu i, a més, en pacients amb deficiència de 3-fosfoglicerat deshidrogenasa cap a convulsions intractables. Els problemes anteriors responen a un grau variable en el tractament amb L-Serine, Serine Pols API Raw Material USP, AJI92, de vegades juntament amb glicina. La resposta al tractament és variable i es desconeix el resultat a llarg termini i funcional. Per proporcionar una base per millorar la comprensió de l'epidemiologia, la correlació de genotip / fenotip i els resultats d'aquestes malalties, el seu impacte en la qualitat de vida dels pacients, així com per avaluar estratègies diagnòstiques i terapèutiques, es va establir un registre de pacients per part de l'empresa no comercial Internacional Grup sobre trastorns relacionats amb neurotransmissors.

--------------------------

Biosíntesi

L-Serina, serina Powder API Raw Material USP, AJI92 no és essencial per a la dieta humana, ja que es pot sintetitzar en el cos. La síntesi de L-Serine, Serine Powder API Raw Material USP, AJI92 comença amb l'oxidació de 3-fosfoglicerat formant 3-fosfohidroxipiruvat i NADH. L'aminació reductora d'aquesta cetona seguida de la hidròlisi produeix serina.

 

L-Serina, serina La matèria primera API en pols USP, AJI92 també dóna lloc a l'aminoàcid glicina, per la qual cosa la glicina no està classificada com un aminoàcid essencial. L'enzim serina hidroximetil transferasa catalitza aquestes conversions reversibles, simultànies de L-serina a glicina (escletxa retro-aldòlica) i 5,6,7,8-tetrahidrofolat a 5,10-metilenetetrahidrofolato (hidròlisi) (Lehninger 2000). La conversió de L-Serine, Serine La matèria primera API en pols USP, AJI92 a la glicina es caracteritza de la següent manera:

HO2C-CH (NH2) -CH2-OH (serina) + H2folato → HO2CCH2NH2 (glicina) + CH2-folat + H2O

És a dir, L-Serine, Serine Pols API Raw Material USP, AJI92 es prepara comercialment a partir d'acrilat de metil.

 

Funció:

L-Serina, serina Powder API Raw Material USP, AJI92 té un paper en la biosíntesi de proteïnes, fosfolípids, purines, pirimidines, aminoàcids, cisteïna i glicina, i molts altres compostos biològicament importants. L-Serina, serina Pols API Raw Material USP, AJI92 també és el precursor de nombrosos altres metabòlits, inclosos els esfingolípids i el folat, que és el donant principal d'un dels fragments de carboni en la biosíntesi.

Com la cisteïna, L-Serina, Serina L'API en pols La matèria primera USP, AJI92 sovint ajuda a que un enzim catalitza la seva reacció, que es produeix en els llocs actius d'aquests enzims com la tripsina (una serina proteasa que es troba en el sistema digestiu, on es descomponen les proteïnes) i quimotripsina (un enzim digestiu que pot realitzar proteòlisi, pèptids escindibles al costat carboxilo de la tirosina, el triptòfan i la fenilalanina).

 

Com a component de proteïnes, la cadena lateral de L-Serine, Serine L'API en pols Raw Material USP, AJI92 podria patir una glicosilació enllaçada amb O. Això pot ser important per explicar algunes de les conseqüències devastadores de la diabetis. És un dels tres residus d'aminoàcids que generalment són fosforilats per quinasas durant la senyalització cel·lular en eucariotes. Els residus de serina fosforilados sovint es denominen fosfoserina. Les serines proteases, com la tripsina, són un tipus comú de proteasa.

 

L'important paper de L-Serine, Serine Powder API Raw Material USP, AJI92 al lloc actiu de l'acetilcolina esterasa ha estat explotat en la producció de gasos nerviosos, com ara Sarin i insecticides. L'acetilcolina és una petita molècula orgànica que actua com un neurotransmissor important, que transmet informació a través de la bretxa (sinapsi) entre una neurona (cèl·lula nerviosa) i una cèl·lula adjacent (una altra neurona o una cèl·lula muscular o glàndula). Després que l'acetilcolina hagi completat el seu paper de transmetre el missatge (perquè l'impuls elèctric continuï a la neurona adjacent, o la cel·la muscular a contractar, o la glàndula per segregar), s'ha de treure perquè no es mantingui estimulant la cel·la receptora . L'enzima acetilcolina esterasa compleix aquesta funció, convertint l'acetilcolina en els metabòlits inactius de la colina i l'acetat i aclarint la acetilcolina lliure de la sinapsi. Es tracta d'un enzim ràpid que pot hidrolitzar ràpidament l'acetilcolina. Es poden hidrolitzar 10.000 molècules d'acetilcolina en un segon per una molècula d'aquest enzim.

Tanmateix, Sarin i altres gasos nerviosos es combinen amb un residu de L-Serine, Serine Powder API Raw Material USP, AJI92 al lloc actiu i causa una inactivació irreversible d'aquest enzim. L'acumulació resultant de l'acetilcolina causa una estimulació contínua dels músculs, les glàndules i el sistema nerviós central; Les víctimes solen morir d'asfíxia ja que no poden contractar el seu diafragma. Altres organofosforats i alguns carbamats són insecticides efectius perquè inhibeixen l'acetilcolinesterasa en els insectes.

D-serina, sintetitzada per serina racemasa de L-Serine, Serine Pols API Raw Material USP, AJI92, actua com una molècula de senyalització neuronal activant els receptors de NMDA al cervell.

--------------------------

COA de L-Serine:

L-Serine Powder API Raw Material COA.jpg

Top quality, China Pure L-Serine, Serine Pols API Raw Material USP, fàbrica de substàncies AJI92 a la Xina; Xina L-Serine, Serine Powder API Raw Material USP, proveïdors AJI92 a la Xina. Xina L-Serine, Serine Pols API Raw Material USP, Fabricants AJI92 a la Xina.

Si esteu buscant la lletra L-Serine Powder API Raw Material CAS 56-45-1, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: L-Serine Powder API Raw Material CAS 56-45-1, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like