Base de L-Histidina CAS 71-00-1, L-Histidina HCl Monohidrat CAS 5934-29-2

Base L-Histidina CAS 71-00-1, L-Histidina Hcl Monohidrat CAS 5934-29-2 Paraules clau: L-Histidina, L-Histidina HCl, Clorhidrato L-Histidina, Base L-Histidina, Histidina Estàndard: USP, Farmacèutica Descripció del grau: La L-histidina és un aminoàcid essencial que es necessita per a la producció de ...

Detalls del producte

Base de L-Histidina CAS 71-00-1, L-Histidina HCl Monohidrat CAS 5934-29-2

L-Histidine Base, L-Histidine Hcl Monohydrate.jpg

Nom del producte:

Base L-histidina

L-Histidina HCl Monohidrat

Sinònims:

Histidina

L-Histidina HCl
Clorhidrato de L-Histidina
Hidrocloruro de L-Histidina Monohidrat

Característiques:

Cristalls blancs o pols cristal·lina

Cristalls blancs o pols cristal·lina

Número CAS:

71-00-1

5934-29-2

Fórmula:

C6H9N3O2

C6H12ClN3O3 ; C6H9N3O2 • HCl • H2O

Estructura:

L-Histidine Base, L-Histidine Hcl Monohydrate formula.jpg

L-Histidine Base, L-Histidine Hcl Monohydrate structure.jpg

Transport:

R22; R36 / 37/38

S22-S24 / 25 Xn

Paquet:

25 kg / tambor

25 kg / tambor


Paraules clau: L-Histidina, L-Histidina HCl, Clorhidrato de L-Histidina, Base L-Histidina, Histidina API, Matèria primera USP, BP, EP

Estàndard: USP, Grau Farmacèutic

Descripció:

La L-histidina és un aminoàcid essencial que es necessita per a la producció d'histamina.

Es tracta d'un aminoàcid semi-essencial que es requereix en l'ésser humà per al creixement i la reparació del teixit. Els nens han d'obtenir L-histidina o clorhidrato de L-histidina a partir d'aliments.

La L-Histidina és important per al manteniment de les vainas de mielina, que protegeixen les cèl·lules nervioses i es metabolitzen a la neurotransmissora histamina. Les histamines tenen un paper important en la immunitat, la secreció gàstrica i les funcions sexuals, etc. La L-Histidina també és necessària per a la producció de cèl·lules sanguínies i protegeix els teixits contra danys causats per la radiació o el metall pesat.

L-Histidina és un additiu alimentari que es permet afegir directament al menjar per al consum humà. Però la dosificació ha de complir la normativa, per aconseguir el seu efecte físic, nutritiu o tècnic previst en els aliments.

-------------------------

L-Histidina Base de pols de matèria primera API BP, EP, USP és un aminoàcid que és capaç de disminuir la pressió arterial per vasos sanguinis relaxants. També ajudarà a prevenir malalties cardiovasculars com l'arteriosclerosi, els atacs cardíacs, etc. A més, la L-Histidina Base BP, EP, USP també és capaç de controlar el risc de patir malalties cardíaques. Quan s'utilitza en combinació amb el zinc, fins i tot és molt efectiu contra el refredat comú.

-------------------

L-Histidina Base de matèries primeres en pols API BP, EP, USP és un aminoàcid essencial que té un paper important en el nostre sistema, incloent el manteniment de la salut digestiva i la promoció de la reparació del teixit. Tècnicament, la matèria primera de pols de L-Histidina no es pot formar per altres nutrients i s'ha de donar dins de la nostra dieta.

Materia prima en pols base L-Histidina API BP, EP, USP es considera crucial perquè ajuda en el creixement de nous teixits i la reparació de teixits vells. L-Histidina Base de pols de matèria primera API BP, EP, USP actua per mantenir la funda de mielina que envolta totes les cèl · lules nervioses també, que si està compromesa, podria causar greus danys al sistema nerviós central.

L-Histidina Base en pols de matèria primera API BP, EP, USP també ajuda a augmentar l'efectivitat dels processos metabòlics i actua per produir glòbuls vermells i blancs. Materia prima de L-Histidina en pols base API BP, EP, USP manté la pressió arterial dins del rang normal i ajuda a eliminar les toxines mitjançant la utilització del sistema circulatori. L-Histidina Base en pols de matèria primera API BP, EP, USP és un precursor, que es realitza mitjançant anticossos quan hi ha al·lèrgia.

A més, l'API BP, EP, USP actua com un component de diversos enzims que tenen un efecte directe sobre les funcions de neurotransmissors. L-Histidina Base en pols de matèria primera API BP, EP, USP es troba generalment en aliments i nutricions amb alt contingut en proteïnes com les carns, els productes lactis, el blat i la soja.

--------------------

Propietat de L-Histidina base pura Ph. Eur., USP

Sinònim: àcid L-2-Amino-3- (imidazolil-4) -propiónico, L-3-Imidazol-4-il-alanina

Solubilitat: (25 ° C) 42 g / L (H2O)

L-Histidina Base en pols de matèria primera API BP, EP, USP Punt de fusió 270-270 ° C (dec.)

Fórmula: C6H9N3O2

M 155,16 g / mol

L-Histidina Base de matèria primera en pols API BP, EP, USP Número CAS: 71-00-1

Emmagatzematge: temperatura de l'habitació

-------------------

L-Histidina Hcl Monohidrat és la forma d'hidroclorur de L-Histidina. Té funcions similars.

En general, tant l'hidrocloruro de L-Histidina com la L-Histidina HCl són substàncies nutritives importants. Es poden utilitzar com a additius en els aliments, també poden ser excipients en productes farmacèutics.

-------------------

Sobre l'API de L-Histidina Hcl, L-Histidina Clorhidrato, Matèria primera BP, EP, USP:

És un dels deu aminoàcids essencials per als nadons. L-Histidine Hcl, L-Histidine Hydrochloride API, Raw Material BP, EP, USP es classifica com un aminoàcid essencial; No obstant això, mai no ha estat 100% clar si L-Histidine Hcl, L-Histidine Hydrochloride API, Raw Material BP, EP, USP és un aminoàcid essencial per a adults. Encara que es pot sintetitzar en els teixits humans adults, encara no es podrien produir quantitats adequades per satisfer les necessitats fisiològiques si hi ha certes situacions d'estrès o malaltia.

 

Usos / beneficis:

L-Histidina HCl, L-Histidina Clorhidrato API, Raw Material BP, EP, USP juga un paper clau en la producció de glòbuls vermells i blancs. S'ha demostrat que els pacients amb artritis reumatoide presenten nivells anormalment baixos de L-Histidina Hcl, Clorhidrato de L-Histidina. Una investigació clínica pilot amb pacients amb AR suggereix resultats mixtos, però encara és suficient per justificar una investigació addicional.

----------------------

L'API de L-Histidina Hcl, L-Histidina Clorhidrato, Raw Material BP, EP, USP s'utilitza per a malalties al·lèrgiques, artritis reumatoide, úlceres, anèmia causada per insuficiència renal o certes condicions.

 

Procés de fabricació:

El monohidrat de monohidrocloruro de L-Histidina es fabrica neutralitzant L-histidina amb àcid clorhídric. L-Histidina HCl, L-Histidina Clorhidrato API, Raw Material BP, EP, USP es produeix en condicions GMP. No s'utilitza cap material d'origen animal en la producció de la L-Histidina Hcl, L-Histidina Hydrochloride API del FENGCHEN GROUP, Raw Material BP, EP, USP.

---------------------

Propietat de la L-Histidina HCl, L-Histidina Clorhidrato API, Matèria primera BP, EP, USP:

Abreviatura: L-His HCl H2O

L-Histidina HCl, L-Histidina Clorhidrato API, Matèria primera BP, EP, USP Número CAS: 5934-29-2

Conforma a: EP, USP, BP

Nom químic: (2) -2-Amino-1H-imidazol-4-Monohidrocloruro d'àcid propònic Monohidrat

Fórmula química: C6H9N3O2 · HCl · H2O

Pes molecular: 209.6300

Contingut de nitrogen: 0.2004

Assay: del 98,5 al 101,0%

L-Histidina HCl, L-Histidina Clorhidrato API, Matèria primera BP, EP, USP Solubilitat: lliurement soluble en aigua

Descripció: cristalls blancs o pols cristal·lí; un toc lleugerament àcid i amarg

---------------------

L-Histidina Hcl, L-Histidina Clorhidrato API, Matèria primera BP, EP, USP Treball, Mecanisme d'acció i Farmacologia:

L'API de L-Histidina Hcl, L-Histidina Hydrochloride, Raw Material BP, EP, USP pot millorar eficaçment la condició del pacient mitjançant la construcció de blocs de proteïnes en el cos.

Com a professional de la Xina L-Histidina HCl, L-Histidina Hydrochloride API, Raw Material BP, EP, fàbrica USP, proveïdor i fabricant, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant L-Histidine Hcl, L-Histidine Hydrochloride API, Raw Material BP, EP, USP de la Xina durant gairebé 10 anys.

Nota:

Mantenir fora de l'abast dels nens. En cas de sobredosi, obteniu ajuda mèdica del metge immediatament.

COA de base L-histidina

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
L-histidina

Cristalls blancs o pols cristal·lina

Compleix

Identificació
Base L-histidina

Absorció per infrarojos

Compleix

Rotació específica

+ 12.6 ° ~ + 14.0 °

+ 12.9 °

pH

7.0 ~ 8.5

7.8

Pèrdua en l'assecat

≤ 0.20%

0.11%

Residu en ignició

≤ 0,40%

0,07%

Clorur

≤ 0,05%

<>

Sulfat (SO4)

≤ 300 ppm

<>

Ferro

≤ 30 ppm

<>

Metalls pesants

≤ 15 ppm

<>

Puresa cromatogràfica

Qualsevol impuresa individual ≤ 0,5%
Impureza total ≤ 2.0%

Compleix
Compleix

Assay de L-Histidina

98,5% ~ 101,5%

99,60%

Conclusió: La nostra L-Histidina compleix els requisits de la norma USP.

COA de Clorhidrat L-Histidina


Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
L-Histidina HCl

Cristalls blancs o pols cristal·lina

Compleix

Identificació
Clorhidrato de L-Histidina

Absorció per infrarojos

Compleix

Clorur

16,66% ~ 17,08%

16.90%

Amoni (NH4)

≤ 200 ppm

<>

Sulfat (SO4)

≤ 300 ppm

<>

Ferro

≤ 30 ppm

<>

Metalls pesants

≤ 15 ppm

<>

Altres aminoàcids

Heu de complir

Compleix

Pèrdua en l'assecat

≤ 0.20%

0,09%

Residu en ignició

≤ 0,40%

0,06%

pH

3.5 ~ 4.5

4.0

Assaig
Clorhidrato de L-Histidina

98,5% ~ 101,5%

99,51%

Conclusió: el nostre producte compleix amb la norma USP.

HCl d'alta qualitat, Xina Pure L-Histidina, Clorhidrat L-Histidina en pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina L-Histidina HCl, L-Histidina Clorhidrato API, Raw Material BP, PE, USP Proveïdors a la Xina. Xina L-Histidina HCl, L-Histidina Clorhidrato API, Raw Material BP, EP, USP Fabricants a la Xina.

Si esteu buscant el cas de l-histidina cas 71-00-1, l-histidina hcl monohydrate cas 5934-29-2, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: l-histidina base cas 71-00-1, l-histidina hcl monohidrat cas 5934-29-2, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like