L-Glutamina CAS 56-85-9

L-Glutamina Powder API, matèria primera cas 56-85-9 Nom del producte: L-Glutamina Sinònims: Glutamina, 2-amino-4-formamida, àcid butíric. Número CAS: 56-85-9 Característiques: És de cristall blanc o potència cristalina; soluble en aigua, no soluble en alcohol metílic, alcohol etílic, èter, benzè, acetona, cloroform i ...

Detalls del producte

L-Glutamina CAS 56-85-9

L-Glutamine raw material, API.jpg

Nom del producte: L-Glutamina

Sinònims: Glutamina, 2-amino-4-formamida, àcid butíric.

Número CAS: 56-85-9

Característiques: és de cristall blanc o de cristall; soluble en aigua, no soluble en alcohol metílic, alcohol etílic, èter, benceno, acetona, cloroform i acetato de etil; inodor, lleugerament dolç.

Assay: 99% L-glutamina

Fórmula: C5H10N2O3

Fórmula d'estructura:

L-Glutamine raw material, API formula.jpg


Paraules clau: Glutamina, L-Glutamina en pols API, matèria primera BP, EP, USP

Paquet: segons els requisits del client.

Descripció:

L-Glutamina és l'amida de l'àcid glutàmic. és un aminoàcid codificador en la síntesi de proteïnes, que és una mena d'aminoàcid no essencial de mamífer i es pot transformar i formar a partir de glucosa.

L-Glutamine Powder API, Raw Material BP, EP, USP és un dels vint aminoàcids essencials i no essencials diferents que generaran proteïnes. Els aminoàcids essencials només es poden adquirir a través dels aliments, mentre que els àcids no essencials, com L-glutamina, es poden produir al nostre cos. En condicions normals, el nostre sistema pot produir una L-glutamina adequada per satisfer la major part de les seves necessitats.

 

Funcions:

La glutamina té un paper important en diverses funcions bioquímiques:

(1) Síntesi de proteïnes, igual que altres 20 aminoàcids proteicogènics

(2) Síntesi de lípids, especialment per cèl·lules cancerígenes.

Regulació de l'equilibri àcid-base al ronyó produint amoníac

L'energia cel·lular, com a font, al costat de la glucosa

Donació de nitrogen per a molts processos anabòlics, inclosa la síntesi de purines

Donació de carboni, com a font, omplint el cicle d'àcid cítric

Transportador no tòxic d'amoníac en la circulació sanguínia

Precursor del neurotransmissor glutamat

L-glutamina s'utilitza com a suplement nutricional en el processament d'aliments. És un complement nutricional crític per a l'exercici del cos i l'aficionat. L-glutamina és l'aminoàcid lliure més abundant en el múscul. Quasi cobreix el 60% de la dosi de volum d'aminoàcids lliures en el cos humà. La concentració de glutamina en plasma dejuni és de 500-750 μl / L. La glutamina no és un aminoàcid essencial. Pot ser compost per àcid glutàmic, valina i isoleucina en el cos humà. Durant el període de la malaltia, un estat nutricional deficient o un esport d'alta resistència i un altre estat d'estrès, la demanda de glutamina del cos augmentarà ràpidament. En aquest moment, la pròpia síntesi del cos no pot satisfer la demanda.

Les investigacions mostren que la complementació puntual de la glutamina, com la glutamina de les Nacions Unides, pot prevenir efectivament la descomposició de la proteïna muscular. Una altra investigació considera que la glutamina té una funció per a la recopilació de glicogen muscular.

Com a professional de la Xina L-Glutamina Powder API, Raw Material USP, BP fàbrica, proveïdor i fabricant, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant L-Glutamine Powder API, Raw Material BP, EP, USP de la Xina per gairebé 10 anys.

Funcions detallades:

1. La glutamina té una funció per millorar la força.

Augmenta la força i la resistència del nostre cos. Durant el procés esportiu, l'augment del metabolisme de l'àcid del cos acidifica el líquid corporal. La glutamina té el potencial de generar grup bàsic perquè, en certa mesura, es pugui disminuir la reducció de la capacitat atlètica o la fatiga causada per un material àcid.

2. La glutamina millorarà el creixement muscular. Es realitza principalment a través dels següents aspectes:

Proporcioneu cos amb la font de nitrogen requerida i promou la síntesi de proteïnes a les cèl·lules musculars; mitjançant la compatibilització de cèl·lules, promoure el creixement i la diferenciació de les cèl·lules musculars; estimulen la secreció de l'hormona del creixement, la insulina i la testosterona i fan que l'organisme estigui en estat de síntesi.

------------

L'ús més comú de L-Glutamine Powder API, Raw Material BP, EP, USP és per al creixement muscular d'atletes i culturistes. A causa d'un component tan gran del nostre compost d'aminoàcids com L-Glutamina. Suplementant la nostra dieta amb l' API de L-Glutamina Powder, la matèria primera a l' hora de treballar ajudarà notablement a la nostra síntesi de proteïnes. No és un esteroide i també és natural en el nostre sistema. Quan el nostre cos s'esgoti de l' API de L-Glutamina Powder, matèria primera durant els entrenaments intensos, es produirà un malbaratament muscular. Això pot conduir al cansament i als períodes de recuperació més lents. L'API de L-Glutamine Powder, Raw Material permet reduir el període de recuperació millorant el programa de força de l'esport ajudant a reparar els músculs de forma més ràpida i a augmentar la coherència. Tot i que l'API L-Glutamine Powder, Raw Material BP, EP, USP no és una cura miraculosa per la mandra o una solució ràpida, millora el resultat de l'esforç de l'entrenament a causa de permetre al cos els aminoàcids molt necessaris per al creixement del múscul magre i manteniment saludable.

---------------

3.Glutamina implicada en la síntesi de glutatió (antioxidant important)

4. És una matèria primera crítica per al sistema immune

La glutamina té efectes crítics de regulació immune, que és essencial per a la secreció, proliferació i manteniment de la funció del limfòcit.

5. La glutamina millorarà la nostra funció cerebral

L'API en pols de L-Glutamina, Raw Material BP, EP, USP millorarà la concentració i l'ajut amb l'estrès i l'ansietat d'intenses períodes d'estudi. Amb la capacitat de calmar els estats d'ànim, l' API de L-Glutamine Powder, Raw Material millora els nivells baixos d'energia física i mental, augmenta la vigilància i ajuda a mantenir l'interès en el tema. La seva presència dins del cervell i el líquid vertebral és de 10 a 15 vegades més concentrada que a la sang. L-Glutamine Powder API, Raw Material ajuda amb focus, alerta, memòria i rendiment intel·lectual.

6. Augmentar la capacitat antioxidant del cos.

7. La glutamina pot mantenir la permeabilitat intestinal per als pacients amb pancreatitis severa, reduir l'aparició de translocació bacteriana enterica, restringir l'alliberament del mediador inflamatori, reduir el grau de resposta a l'estrès sistèmic i escurçar les estades hospitalàries.

8.Actituds de control, reduir el greix i millorar la proporció del cos.

La glutamina és una eina superior per a la reducció de greixos. El més emocionant és que el vostre cos pugui utilitzar la glutamina com a font d'energia del cervell, de manera que pugui controlar de manera efectiva el desig de carbohidrats. També regula el metabolisme de sucre en la sang i nutrició, i s'aprova que pot controlar de manera efectiva el desig compulsiu del sucre i els carbohidrats.

9. Hidratació cel·lular

Amb l'ajuda de l'API de L-Glutamine Powder, Raw Material b i assistint a la hidratació cel·lular, el volum de la cèl·lula es millorarà efectivament. Com a resultat, reduirà el temps de recuperació de lesions, activitat esportiva i ferides. Els danys musculars causats per una intensa sessió d'exercicis o lesions es repararan de forma més efectiva, on el volum de la cèl·lula i els nivells d'hidratació estan ajudats per l'API L-Glutamine Powder, Raw Material.


Els consumidors més desitjosos de glutamina són les cèl·lules dels intestins, les cèl·lules renals per a l'equilibri àcid-base, les cèl·lules immunes activades i moltes cèl·lules cancerígenes.

La glutamina o L-glutamina és molt bona per als nens per millorar el desenvolupament del cervell i millorar els records. També ajudarà molt quan la gent es recuperi de la malaltia i la cirurgia.

Funció d'exercici:

Per a l'atleta, el nivell de plasma sanguini de Glutamina és un indicador molt important per avaluar si hi ha més entrenament. Quan el nostre edifici corporal i altres esports esportius realitzin entrenaments de força d'alta intensitat, el nivell de glutamina del cos es reduirà al voltant del 50%. En aquest moment, si no hi ha prou glutamina suplementada a través de la dieta o la síntesi d'un mateix, la proteïna muscular es descomponrà per assegurar-nos que el nostre cos tingui prou glutamina. No només afectarà el volum muscular, sinó que també redueix la capacitat immune del cos.

La glutamina del sistema immunitari prové principalment de l'alliberament del múscul esquelètic. Molt temps, l'excés d'excés d'excés fa que el nivell de plasma de la glutamina sigui encara menor; Aquest nivell de glutamina durarà setmanes, mesos o fins i tot anys.

----------------

L'IBS és un dels trastorns intestinals més freqüents. Els símptomes de l'IBS poden incloure:

Bloqueig, restrenyiment, còlics, diarrees, irregularitats generals, malestar estomacal crònic, mucositats blanques a les femtes.

L'API en pols de L-Glutamina, Raw Material pot ajudar a curar o alleujar aquests problemes amb regularitat o que ha rebut un diagnòstic d'IBS. Fins i tot es creu que l'IBS està relacionat amb una deficiència de L-glutamina.

-----------------

El nostre cos també usarà L-glutamina a

1. Ajudar a la senyalització del creixement cel·lular

2. augmentar la retenció d'aigua a les cèl·lules musculars

3.introduir una intensificació de la producció de proteïnes i glucogen.

Per tant, L-Glutamine Powder API, Raw Material BP, EP, USP és un suplement molt popular per als atletes de força i els constructors del cos.

Entre els aminoàcids lliures en la sang humana, L-glutamina és la més abundant al voltant de vint perímetres del total. Químicament, l'API L-Glutamine Powder, Raw Material també existeix en un estat relacionat amb pèptids, que el farà molt estable.

-------------------

L-Glutamine Powder API, Raw Material té papers molt importants en el metabolisme de les proteïnes, el volumizing de cèl·lules i l'anti-catabolisme. La seva capacitat anti-catabolisme impedeix efectivament la ruptura dels músculs.

Això és especialment útil per reduir la gent ". Especialment durant l'estiu quan volem perdre un greix corporal sense perdre músculs. L'API en pols de L-Glutamina és necessària en tot el nostre sistema per obtenir un rendiment òptim. L'intestí prim necessita més API de pols de L-Glutamina, matèria primera del nostre cos del sistema per mantenir les seves funcions normals. El sistema immunològic també ho requereix perquè l'API de L-Glutamine Powder, els nivells de matèria primera esgoten durant els entrenaments, els culturistes són més susceptibles a les malalties. Aquesta és la raó per la qual l'API en pols de L-Glutamina, la suplementació de matèria primera és tan crua, no necessàriament per guanyar més múscul, sinó per als efectes de manteniment d'aquesta substància.

L'API en pols de L-Glutamina, la matèria primera promou un equilibri positiu del nitrogen i evita la pèrdua de múscul.

-------------------------

L-Glutamina en pols API, Material secundari Efectes secundaris:

Les possibilitats d'efectes secundaris són molt baixes a causa del gran component de l'API de L-Glutamina Powder, la matèria primera pot produir-se naturalment dins del nostre cos de manera contínua. Malgrat aquesta realitat, prenent L-Glutamine Powder API, la matèria primera a poc a poc seguirà sent una elecció sàvia. --------------------------

Top Quality, Xina Pure L-Glutamina en pols / Substància USP, BP fàbrica a la Xina; Xina L-Glutamina Raw Material BP, Proveïdors USP a la Xina. Fabricants de la Xina L- Glutamina API a la Xina.

Si esteu buscant el l-glutamina cas 56-85-9, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: l-glutamina cas 56-85-9, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like