Glucociamina o àcid guanidinoacético o glicina de guanil CAS 352-97-6

Glicocina o àcid guanidinoacético o Guanil Glicina CAS 352-97-6 Nom del producte: Glicocamina Sinònims: Àcid guanidinoacético, Guanyl Glicina, N-Guanglicina Número CAS: 352-97-6 Característiques: Pols cristal·lí blanc o groc clar. Densitat: assaig de 1.59g / cm3: 99.0% min Fórmula: C3H7N3O2 ...

Detalls del producte

Glucociamina o àcid guanidinoacético o glicina de guanil CAS 352-97-6

Glycocyamine or Guanidinoacetic Acid or Guanyl Glycine.jpg

Nom del producte: Glicocyamina

Sinònims: àcid guanidinoacético, guanil glicina, N-guanilglicina

Número CAS: 352-97-6

Característiques: pols cristal·lina blanca o groga.

Densitat: 1.59g / cm3

Assay: 99.0% min Glicocyamina

Fórmula: C3H7N3O2

Estructura:

Glycocyamine or Guanidinoacetic Acid or Guanyl Glycine formula.jpg

Paquet: 25Kg / Tambor, 25Kg / cartró, etc.

Descripció:

Glycocyamine raw material també anomenat àcid Guanidineacetic, Guanyl Glycine, N-Guanylglycine.

Amb el número CAS de 352-97-6, la glucocyamina es pot anomenar 2 - [Amino (imino) metil] amino] acètic. És una pols fina cristalina blanca a lleugerament beix.

La glicocitina pertany a la classe de compostos orgànics coneguts com alfa aminoàcids i derivats, que són aminoàcids amb el grup amino unit a l'àtom de carboni immediatament adjacent al grup carboxilat (alfa carboni) o un derivat del mateix.

 

Propietats de glucocíamina :

L'àcid guanidineacético, Guanyl Glycine, N-Guanylglycine és un aminoàcid multifuncional. És un antibiòtic potent i conté tres glutatió péptido que juga el seu paper per clycocyamine. L'àcid guanidineacético, Guanyl Glycine, N-Guanylglycine pot promoure el creixement muscular. I la glicocyamina és un additiu alimentari i intermedis de la síntesi orgànica.

La glicocicina, l'àcid guanidineacético, la guanil glicina, la N-guanilglicina és molt lleugerament beix, molt soluble en aigua. el punt de fusió> 300 .

 

Sol·licitud:

1) La glicocyamina (àcid guanidineacético) és un potenciador de l'energia, que millorarà l'energia corporal, especialment la força física elevada i el llarg exercici físic, que mostra el bon efecte en la millora de la intensitat atlètica. Igual que la creatina, però no els efectes secundaris relacionats.
2) Segons la informació de l'enginyer, Glycocyamine (àcid guanidineacético) es formulen amb betaína.

La glicocyamina (àcid guanidineacético) pot ser un additiu alimentari que ajudarà a tractar la debilitat muscular.
3) farmacèuticament, la glicocyamina (àcid guanidineacético) es pot utilitzar com a intermedis de sintètic orgànic.

Ús: La glucocyamina, també anomenada "Àcid Guanidinoacético, Guanyl Glicina, N-Guanilglicina", és l'intermediari en alguna síntesi. I també es pot utilitzar com a additiu.

Un altre índex principal: glicocyamina

Punt de fusió: 265

Com (arsènic): 1ppm màx

Recompte total de plaques: <1000>

Motlle: <1000>

Coli bacillus: no detectis

Pols de glicòcina pura en qualitat superior; Proveïdors de matèries primeres de glicocicina a la Xina. Fabricants de l'API de glucocilina.


Si esteu buscant la glicociamina o l'àcid guanidinoacético o la guanyl glicina cas 352-97-6, podeu contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like