Glicinato de calci CAS 35947-07-0, Glicinato de magnesi CAS 14783-68-7

Glicinato de calci CAS 35947-07-0, Glicinato de magnesi CAS 14783-68-7 Paraules clau: Glicinato de calci, emmagatzematge de glicina de magnesi: emmagatzematge segellat, en un lloc sec i ventilat fresc; Protegiu-los del sol i de la pluja; Tracteu amb cura per evitar danyar el paquet. Descripció i ús: ...

Detalls del producte

Glicinato de calci CAS 35947-07-0, Glicinato de magnesi CAS 14783-68-7

Calcium Glycinate, Magnesium Glycinate.jpg


Nom del producte:

Glicinato de calci

Glicinato de magnesi

Sinònims:

Glicinato de calci
pols de bisclicina de calci

Glicinato de magnesi
bis (glicinato-N, O) magnesi

Característiques:

Cristalls blancs o potència cristal·lina

Pols cristal·lina blanca

Número CAS:

35947-07-0

14783-68-7

Fórmula:

C4H8CaN2O4

Mg (C2H4NO2) 2 · H2O
C4H8MgN2O4

Estructura:

Calcium Glycinate formula.jpg

Magnesium Glycinate formula.jpg

Paquet:

20 kg / cm

20 kg / cm

HSCODE:

2922491990

2922491990


Paraules clau: Glicinato de calci, glicinato de magnesi, matèria primera en pols, API

Emmagatzematge: emmagatzematge segellat, en un lloc sec i ventilat fresc; Protegiu-los del sol i de la pluja;

Tracteu amb cura per evitar danyar el paquet.

Descripció i ús:

El glicinat de calci s'utilitza principalment com additius alimentaris intensificats en la indústria làctia (llet sec,

llet, llet de soia), begudes sòlides, espècies de gra, productes sanitaris, sal comú i altres aliments.

Materia prima en pols de glicinato de calci , API és una pols cristal·lina blanca amb un punt de fusió de més de 215ºC. El glicinat de calci és lleugerament soluble en aigua i èter. Té una gran higroscòpia. El material cru en pols de glicina de calci , l'API s'ha de mantenir en recipients ben tancats i evitar la font de calor.

Ús i aplicació del glicinat de calci:

El glicinat de calci es considera un agent de calci compensador avançat en comparació amb altres agents de calci compensadors, ja que pot ser fàcilment absorbit pel cos humà.

-----------------------

Material en pols de glicinato de calci , l'API és un nou tipus de suplement de calci i potenciador de la nutrició del calci. La glicina de calci està formada per quelat de calci i glicina. Serà millor absorbit que el citrat de calci i el citrat de calci-malat. Ampliament utilitzat en aliments, begudes, productes lactis, solucions nutritives, etc. També s'utilitza popularment en la indústria farmacèutica. FENGCHEN GROUP CO., LTD és el major proveïdor d'aquesta indústria.

Materia prima en pols de glicina de calci , l'API ajudarà a intensificar els productes lactis (llet en pols, llet, soja, etc), begudes sòlides, protecció de la salut del blat de moro, sal i altres aliments.

-------------------------

Precaucions d'emmagatzematge i manipulació

Materia prima en pols de glicina de calci , l'API s'ha d'emmagatzemar a temperatura ambient en un lloc sec, fresc i ombrejat amb envasos originals. S'ha d'evitar la humitat.

Materia prima en pols de glicina de calci , l'API només ha de ser manejada per aquells que estiguin ben entrenats i familiaritzats amb productes químics. Eviteu el contacte amb la pell i els ulls i respireu amb pols. Eviteu el maneig que condueixi a la formació de pols.

----------------------

Materia prima en pols de glicinato de calci , API

Punt de fusió: 290 deg C es descompon

Punt d'ebullició: 240.9 ° C a 760 mmHg

Punt d'inflamació: 99.5 ° C

Solubilitat: Insoluble en etanol, èter èter, poc soluble en acetona; Molt soluble en aigua

Solubilitat en 100 ml d'aigua a 25 graus C: 25,0 g; @ 50 graus C: 39,1 g; @ 75 graus C: 54,4 g; @ 100 graus C: 67,2 g; 100 g d'abs alc es dissolen al voltant de 0,06 g. Sol en 164 parts de piridina. Gairebé insoluble en èter. solubilitat en aigua = 2.49X10 + 5 mg / l a 25 graus C

---------------------

Material en pols de magnesi glicinat en pols, l'API conté Mg. El magnesi és un nutrient molt important necessari per assegurar-nos que el nostre cos sigui sa. El material brut en pols de glicina de magnesi, l'API és crític per a molts processos corporals com la regulació del múscul i la funció nerviosa, els nivells de sucre en la sang, la pressió arterial i la formació de proteïnes, ossos i ADN.

Amb una deficiència de magnesi, el millor remei és obtenir magnesi naturalment. El magnesi que s'absorbeix naturalment dels aliments no és nociu i s'excreta a l'orina, fins i tot quan es consumeix en alts nivells.

El magnesi també està disponible en moltes formes diferents, incloent suplements multivitamínics-minerals i altres suplements dietètics. El complement més popular que s'utilitza habitualment és Magnesi Glicinato.

 

Material en pols de magnesi glicinat, l'API s'utilitza amb tanta utilitat perquè és la millor forma d'absorció de magnesi i un dels més suaus de l'estómac.

A diferència d'altres formes de magnesi, el material sense pols de magnesi glicinat, l'API pot no causar tants efectes secundaris adversos, com l'angoixa gastrointestinal o les heces soltes. Aquesta propietat fa del glicinato de magnesi un bon suplement per als pacients amb cirurgia bariàtrica.

Les persones amb problemes renals haurien de consultar un professional abans de prendre glicinat de magnesi. Si es pren massa magnesi, podria haver-hi problemes.

Algunes persones es beneficien més del material en pols de magnesio glicinato en pols, API que en altres i poden tenir un efecte més positiu en la seva salut.

-La pressió arterial alta o la cardiopatia: el material en pols de magnesi glicinat, l'API pot ajudar a reduir la pressió arterial per una petita quantitat.

- Diabetis tipus 2: persones amb majors quantitats de magnesi en les seves dietes poden disminuir el risc de desenvolupar diabetis tipus 2. Material en pols de magnesi glicinat, l'API ajudarà a trencar els sucres i pot reduir el risc de resistència a la insulina.

-Osteoporosi: el material en pols de magnesi glicinat, l'API té un paper molt important en el desenvolupament d'ossos sans i les persones amb majors nivells de magnesi poden tenir una major densitat mineral òssia. Això és crucial per ajudar a reduir el risc de fractures òssies i l'osteoporosi.

- Mal de cap de la migranya: les persones que pateixen de migranyes a vegades tenen baixos nivells de magnesi a la sang i altres teixits. Material en pols de magnesi glicinat, l'API pot ajudar a reduir la freqüència de les migranyes.

-Depressió: els nivells de magnesi inadequats semblen reduir els nivells de serotonina, i els antidepressius han demostrat augmentar els nivells de magnesi cerebral. Material en pols de magnesi glicinat, l'API us ajudarà.

----------------------------

El material brut en pols de glicina de magnesi, l'API també pot millorar i equilibrar l'estat d'ànim regulant els llocs receptors de neurotransmissors. Hi ha proves anecdòtiques de que moltes persones que pateixen trastorns d'humor tenen baixos nivells de magnesi en la sang. Material en pols de magnesi glicinat, l'API pot ser especialment beneficiós en aquests casos ja que es pensa que produeix un efecte relaxant i calmant sobre el cos.

-----------------------

Magnesi Glicinato Efectes secundaris:

Es pot produir un estómac obstruït si s'utilitza l'API quan hi ha un estómac buit si s'utilitza l'API de Magnesi Glicinato .

Realització de procediments:

El glicinat de calci es fabrica per glicina i quelat de hidròxid de calci. Mentre que el magnesi glicinato està fet per glicina i quelat d'hidròxid de magnesi

------------------------

Com a professional de calci de Glicinato de Xina, API de magnesi Glicinato , material cru   proveïdor i fabricant, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Glicinato de Calci, API de Glicinato de Magnesi , Material RAW   des de la Xina durant gairebé 10 anys.

Transport: tant el glicinato de calci com el glicinato de magnesi són càrregues normals. Carrega no perillosa en qualsevol tipus de transport.

Seguretat i medi ambient:

El glicinato de calci, el glicinato de magnesi no són tòxics. Si es manegen correctament, no irriten la pell i les membranes mucoses. En conseqüència, el glicinato de calci, el glicinato de magnesi no es classifiquen com a químics perillosos. S'han de seguir les regles habituals de seguretat i higiene per al maneig de productes químics.

Certificat d'anàlisi Glicinato de calci

Articles

Especificació

Aparença
Glicinato de calci

Cristalls blancs o potència cristal·lina

Assay (C4H8CaN2O4),% HPLC min
Glicinato de calci

≥99% Glicinato de calci

Pèrdua de l'assecat,% max≤

9.0

Valor de pH (1.0g / 20 ml d'aigua) max≤

10-12

Plom (Pb) (mg / kg) max≤

2

Assay (Nitrogen),% max≤

13.0-14.5

COA de magnesi glicinat

Especificació del producte

Articles

Especificació

Aparença
Glicinato de magnesi

Pols cristal·lina blanca

Mg,%

13.0-14.5

Metalls pesants (segons Pb),% max≤

0.0020

Lead (Pb)% max≤

0.0005

Arsenic (As)% max≤

0.0003

Valor de pH max≤

10.0-11.0

Assay,% min≥

98,5%

Glicinato de calci calent de la Xina, de glicina de magnesi / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina Glicinato de calci, proveïdors de matèries primeres de magnesi Glicinato a la Xina. Xina Glicinato de calci, fabricants d'API de magnesi Glicinato a la Xina.


Si busqueu el glicinato de calci cas 35947-07-0, glicinato de magnesi cas 14783-68-7, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: glicinato de calci cas 35947-07-0, glicinato de magnesi cas 14783-68-7, fabricants d'API de matèries primeres, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like