N-acetil-L-cisteïna, acetilcisteïna, N acetil L cisteïna matèria primera, API CAS 616-91-1

N-acetil-L-cisteïna, acetilcisteïna, N Acetil L cisteïna matèria primera, API CAS 616-91-1 Nom del producte: N-acetil-L-cisteïna Sinònims: Acetilcisteïna, N Acetil L Cisteïna Número CAS: 616-91-1 Característiques: pols cristal·lí blanc Assay: 99% Fórmula: C5H9NO3S Estructura: Paquet: 25Kg / Ús del tambor: N-Acetil-L-cisteïna (acetilcisteïna) es pot utilitzar per ...

Detalls del producte


N-acetil-L-cisteïna, acetilcisteïna, N acetil L cisteïna matèria primera, API CAS 616-91-1

N-Acetyl-L-Cysteine, Acetylcysteine, N Acetyl L Cysteine Raw Material, API.jpg

Nom del producte: N-Acetyl-L-Cysteine Raw Material, API

Sinònims: Acetilcisteïna, N Acetil L cisteïna, NAC

Número CAS: 616-91-1

Característiques: Pols cristal·lina blanca

Assay: 99% N-Acetil-L-cisteïna, acetilcisteïna, N acetil L cisteïna

Fórmula: C5H9NO3S

Estructura:

N-Acetyl-L-Cysteine, Acetylcysteine, N Acetyl L Cysteine Raw Material, API formula.jpg

Paraula clau: N-acetil-L-cisteïna, acetilcisteïna

Paquet: 25Kg / Tambor

Descripció:

Acetylcystei ne, també conegut com N-acetil-L-cisteïna, N-acetilcisteïna (NAC), és un medicament utilitzat per tractar la sobredosis de paracetamol (acetaminofeno) i per afluixar moco gruixut com la fibrosi quística o la malaltia pulmonar obstructiva crònica. Com a medicament farmacèutic i suplement nutricional utilitzat principalment com a agent mucolític, també s'utilitza N-acetil-L-cisteïna en aquesta àrea.

N- A cetyl- L - C ysteine ​​(Acetylcysteine , N-acetylcysteine, N A cetyl LC ysteine)   és un derivat de cisteïna on un grup acetil s'adjunta a l'àtom de nitrogen. Aquest compost es ven com un suplement dietètic que comunament reclama efectes antioxidants i de protecció del fetge. S'utilitza com a medicament per a la tos perquè trenca enllaços disulfuro en mucositats i liquida, facilitant la tos. També és aquesta acció de trencament dels enllaços disulfur que la fa útil per disminuir la mucositat anormalment espessa en pacients amb fibrosi quística i pulmonar.

 

La N-acetil-L-cisteïna (acetilcisteïna, N-acetilcisteïna, N acetil L cisteïna) ajuda a la producció de la producció, que és un dels antioxidants més poderosos del sistema corporal.

La N-acetil-L-cisteïna (acetilcisteïna, N-acetilcisteïna, N acetil L cisteïna) també ajuden a la funció hepàtica de la desintoxicació de metalls pesants. Actua en un paper com un estabilitzador per a la formulació d'estructures de proteïnes. Forma estable de N-Acetil-L-cisteïna (acetilcisteïna, N-acetilcisteïna, N acetil L cisteïna) La cisteïna és la principal font de sofre en el metabolisme humà.

 

Com a professional de la Xina N-Acetil-L-cisteïna (Acetylcysteine, N-acetylcysteine, N Acetyl L Cysteine) Proveïdor i proveïdor de matèries primeres a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant N-Acetil-L-cisteïna ( Acetylcysteine, N-acetylcysteine, N Acetyl L Cysteine) API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

Ús: N-acetil-L-cisteïna (acetilcisteïna) es pot utilitzar per curar la bronquitis. També té un bon efecte per al pacient que té problemes de fetge. N Acetyl L Cysteine ​​és una bona nutrició.

Altres usos inclouen la replicació de sulfat en condicions, com l'autisme, on la cisteïna i els aminoàcids de sofre relacionats es poden esgotar.


Característiques de N-Acetil-L-cisteïna (acetilcisteïna, N-acetilcisteïna, N acetil L cisteïna):
- Com a potent antioxidant, ajudeu-nos a tenir una pell i teixits saludables.
- Assistència en la producció de glutatió, augmentar i augmentar els nivells de glutatió, que és important en el sistema de defensa antioxidant
- N-Acetyl-L-Cysteine ​​(Acetylcysteine, N-acetylcysteine, N Acetyl L Cysteine) recolzarà els pulmons, el fetge i també el sistema immunològic. Protecció del fetge i protecció de radicals lliures
- Funcions de desintoxicació

 

Funcions i aplicacions:

(1) Aplicació en camps mèdics

Com a agent del sistema respiratori, N-Acetil-L-cisteïna (acetilcisteïna, N-acetilcisteïna, N acetil L cisteïna) es pot utilitzar com a medicament per dissoldre els tambors de la flegma. pot curar la bronquitis.

D'altra banda, la N-acetil-L-cisteïna (acetilcisteïna, N-acetilcisteïna, N acetil L cisteïna) es pot utilitzar com a antídot quan l'envenenament de acetaminofén.

(2) Aplicació en camps cosmètics

La N-acetil-L-cisteïna (acetilcisteïna, N-acetilcisteïna, N acetil-L cisteïna) té un gran efecte en l'eliminació de radicals lliures d'oxigen i altres òxids i la desacceleració del procés d'envelliment. N-Acetil-L-cisteïna també pot alterar la producció de melanina , i és útil per eliminar la palla a la pell

 

(3) Aplicació en alimentació humana i alimentació animal

La N-Acetil-L-cisteïna (acetilcisteïna, N-acetilcisteïna, N acetil L cisteïna) es pot utilitzar com a additiu per a pinsos.

 

Efectes de la N-acetil-L-cisteïna:

La N-Acetil-L-cisteïna (acetilcisteïna, N-acetilcisteïna, N Acetil L cisteïna) és una excel·lent font de grups sulfhidrilo i es converteix en el cos en metabòlits capaços d'estimular la síntesi de glutatió, promovent la desintoxicació i actuant directament com un radical lliure scavenger.

En els temps passats, la N-acetil-L-cisteïna (acetilcisteïna, N-acetilcisteïna, N acetil L cisteïna) s'ha utilitzat com a agent mucolític en moltes malalties respiratòries;

La N-acetil-L-cisteïna (acetilcisteïna, N-acetilcisteïna, N acetil L cisteïna) també té efectes beneficiosos en condicions que es caracteritzen per una disminució del glutatió o l'estrès oxidatiu, com ara la infecció pel VIH, el càncer, les malalties cardíaques i el tabaquisme.

Informació addicional: N-Acetil-L-cisteïna

Densitat: 1.294 g / cm3

Gamma de fusió: 106-108 ° C

Flash Point: 200.4ºC

Nota: N-Acetyl-L-Cysteine ​​és estable en la majoria de les condicions. Però és incompatible amb forts agents oxidants. Eviteu el contacte directe.

COA de N-Acetil-L-cisteïna

Articles

Límits

Resultats

Aparença

N-Acetil-L-cisteïna

Cristalls blancs o pols cristal·lina

Conformes

Rotació específica

+ 21.3 ~ + 27.0 °

+2 3,8 °

Estat de la solució

(Transmissió)

≥98.0% N-Acetil-L-cisteïna

99. 3 %

Clorur (Cl)

≤0,040%

0.040%

Amoni (NH4)

≤0.020%

0.020%

Sulfat (SO4)

≤0.030%

0.0 30 %

Ferro (Fe)

≤ 20 ppm

5ppm

Metalls pesants (Pb)

≤10 ppm

1 0 ppm

Arsènic (As2O3)

≤ 1 ppm

1ppm

Altres aminoàcids

Cromatogràficament no

detectable

Conformes

Pèrdua en l'assecat

≤0.50%

0.3 1 %

Residu en ignició

(Sulfat)

≤0,20%

0,5 %

Assaig

98,5 ~ 101,0%

99. 5 %

pH

2.0 ~ 2.8

2.2

Punt de fusió

106 ~ 110

107 ~ 109

Conclusió: El producte es conforme amb AJI92

 

Pols de qualitat superior, N-Acetil-L-cisteïna pura; Proveïdors de matèries primeres N-Acetil-L-cisteïna a la Xina. Fabricants de l'API N-Acetyl-L-Cysteine.


Si esteu buscant la N-Acetyl-L-Cysteine, Acetylcysteine, N Acetyl L Cysteine ​​Raw Material, API CAS 616-91-1, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like