N-Acetil-DL-Metionina, N Acetil DL Metionina, N-Acetilmetionina CAS 1115-47-5

N-Acetil-DL-Metionina, N Acetil DL Metionina, N-Acetilmetionina CAS 1115-47-5 Nom del producte: N-Acetil-DL-Metionina Sinònims: N Acetil DL Metionina, Acetilmetionina Número CAS: 1115-47-5 Característiques: Cristalls blancs o pols cristal·lí Assay: 98.0% ~ 102.0% Estàndard: BP, USP, AJI92 Fórmula: C7H13NO3S Estructura: Paquet: 25Kg / Tambor ...

Detalls del producte


N-Acetil-DL-Metionina, N Acetil DL Metionina, N-Acetilmetionina CAS 1115-47-5

N-Acetyl-DL-Methionine, N Acetyl DL Methionine, N-Acetylmethionine.jpg

Nom del producte: N-Acetil-DL-Metionina

Sinònims: N Acetil DL Metionina, Acetilmetionina, N-Acetilmetionina

Número CAS: 1115-47-5

Característiques: Cristalls blancs o pols cristal·lí

Assay: 98.0% ~ 102.0%

Estàndard: BP, USP, AJI92

Fórmula: C7H13NO3S

Estructura:

N-Acetyl-DL-Methionine, N Acetyl DL Methionine, N-Acetylmethionine formula.jpg

Paquet: 25Kg / Tambor

Descripció:

N-Acetil-DL-Metionina , també coneguda com N Acetil DL Metionina, Acetilmetionina, N-Acetilmetionina, és una   derivat de metionina que és L-metionina en la qual un dels hidrògens d'amina és substituït per un grup acetil.

  La N-Acetil-DL-Metionina ( N Acetil DL Metionina, Acetilmetionina, N-Acetilmetionina) és un dels aminoàcids essencials i aminoàcids de sofre. És el primer aminoàcid limitat en les aus de corral, i probablement també en vaques d'alt rendiment, i és el segon o tercer aminoàcid limitat en porcions de conversió alimentades amb porcs.

N-Acetil-DL-Metionina ( N Acetil DL Metionina, Acetilmetionina, N-Acetilmetionina) participa en la síntesi de proteïnes de teixits, vitamines, enzims i hormones que participen en els metabolismes de nitrogen, hidrats de carboni i greixos. És la font clau de grups metils per a la síntesi de tots els àcids nucleics, així com la font de sofre per als compostos sulfònics.

  En l'àrea de fabricació farmacèutica humana, N-Acetyl-DL-Metionina ( Acetilmetionina, N-Acetilmetionina, N Acetil DL Metionina) és un ingredient important.

En la indústria de l'alimentació animal, la N-Acetil-DL-Metionina s'utilitza amb freqüència en la indústria alimentària per satisfer els requisits dels animals i peixos objectiu, per maximitzar el rendiment de la producció i reduir l'emissió de nitrogen. En la majoria de les dietes dels garrins i els porcs en creixement, pot haver-hi una deficiència en la metionina, especialment quan es formulen per aconseguir una baixa excreció de nitrogen per raons ecològiques. Per tant, s'afegeix a dietes animals N-Acetil-DL-Metionina ( Acetilmetionina, N-Acetilmetionina, N Acetil DL Metionina).


Com a proveïdor i proveïdor professional de la Xina N-Acetil-DL-Metionina i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant l'API N-Acetil-DL-Metionina de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Funció:

principalment utilitzat en productes intermedis farmacèutics, additius nutricionals, estudis bioquímics, etc.

  1. Grau d'alimentació:

La N-Acetil-DL-Metionina ( Acetilmetionina, N-Acetilmetionina, N Acetil DL Metionina) es pot utilitzar com a nutrició, agente aromatitzant, millorant el valor nutritiu i el sabor dels aliments.
2. Grau d'alimentació:
La N-Acetil-DL-Metionina ( Acetilmetionina, N-Acetilmetionina, N Acetil DL Metionina) pot millorar la producció animal, la salut i la qualitat dels productes animals.
3. Medicina i grau farmacèutic:
La N-Acetil-DL-Metionina ( Acetilmetionina, N-Acetilmetionina, N Acetil DL Metionina) és un ingredient important en alguns fàrmacs.


COA - N-Acetil-DL-Metionina

Nom del producte

N-acetil-DL-metionina


Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

N-acetil-DL-metionina

Cristalls blancs o pols cristal·lina

Compleix

Identificació

N-acetil-DL-metionina

Espectre d'absorció d'infrarojos

Compleix

Estat de la solució

≥ 95,0%

96,0%

Heavy Metals (Pb)

≤ 20 ppm

<1.3>

Arsènic (As2O3)

≤ 2 ppm

<>

Altres aminoàcids

No s'ha detectat

No s'ha detectat

pH

1,7 ~ 3,0

1,82

Assaig

(N-acetil-DL-metionina)

98,0% ~ 102,0%

99,59%

Pols de qualitat superior, Pure N-Acetil-DL-Metionina; Proveïdors de matèries primeres N-Acetil-DL-Metionina a la Xina. Fabricants de API N-Acetil-DL-Metionina.


Si esteu buscant la N-Acetil-DL-Metionina, N Acetil DL Metionina, N-Acetilmetionina CAS 1115-47-5, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Hot Tags: N-Acetil-DL-Metionina, N Acetil DL Metionina, N-Acetilmetionina CAS 1115-47-5, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like