Carbocisteïna o S-Carboximetil-L-cisteïna, matèria primera, API CAS 638-23-3

Carbocisteina o S-Carboximetil-L-cisteïna, matèria primera, API CAS 638-23-3 Nom del producte: Carbocisteïna (S-Carboximetil-L-cisteïna) Sinònims: Carbocisteinum, Carbocisteïna, Carbocisteïna Número CAS: 638-23-3 o 2387 -59-9 Característiques: Una pols cristalina blanca Assay: 98.5% ~ 101.0% Fórmula: C5H9NO4S 179.2 ...

Detalls del producte

Carbocisteïna o S-Carboximetil-L-cisteïna, matèria primera, API CAS 638-23-3

Carbocisteine or S-Carboxymethyl-L-Cysteine, Raw Material, API.jpg

Nom del producte: Carbocisteïna (S-Carboximetil-L-cisteïna) Matèria primera, API

Sinònims: Carbocisteinum, Carbocisteïna, Carbocisteïna

Número CAS: 638-23-3 o 2387-59-9

Característiques: Pols cristal·lina blanca

Assay: 98.5% ~ 101.0% Carbocisteïna (S-carboximetil-L-cisteïna) Matèria primera, API

Fórmula: C5H9NO4S 179.2

Estructura:

Carbocisteine or S-Carboxymethyl-L-Cysteine, Raw Material, API formula.gif

Paquet: 25Kg / Tambor

Paraula clau: Carbocisteïna, S-Carboximetil-L-cisteïna

Solubilitat: La carbocisteïna (S-carboximetil-L-cisteïna) és de cristall líquid o pols cristal·lí; gust lleugerament àcid. Molt soluble en aigua, pràcticament insoluble en etanol i en àcid acètic glacial i en èter. Dissoldre en àcid clorhídric diluït i en hidròxid de sodi TS

 

Descripció:

Amb el nom químic: (R) -2-Amino-3- (carboximetilsulfanil) àcid propanoico, Carbocisteïna (S-Carboximetil-L-cisteïna) també anomenat carbocisteïna, és un mucolític que redueix la viscositat de l'esput i, per tant, es pot utilitzar ajuda a alleujar els símptomes del trastorn pulmonar obstructiu crònic i la bronquiectasia, ja que permet al pacient augmentar l'esput amb més facilitat. La carbocisteïna (S-carboximetil-L-cisteïna) no s'ha d'utilitzar amb antitussius o medicaments que seconen les secrecions bronquials.

La carbocisteïna es produeix per alquilació de cisteïna amb àcid cloroacético.


Com a proveïdor i fabricant de matèries primeres a la Xina de la Xina (S-Carboximetil-L-cisteïna), FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant l'API de la carbocisteïna (S-carboximetil-L-cisteïna) de la Xina a la Xina per gairebé 10 anys.


Ús: La carbocisteïna (S-Carboximetil-L-cisteïna) és un mucolític. Pot reduir la viscositat de l'esput, no es tornarà tan enganxós. Aquesta és la raó per la qual Carbocisteine ​​(S-Carboxymethyl-L-Cysteine) es pot utilitzar per ajudar amb alguns problemes del sistema respiratori. La carbocisteïna només és efectiva en el tractament de la tos productiva. Hi haurà efectes antiinflamatoris i pot afectar favorablement el resultat en pacients amb malaltia pulmonar obstructiva crònica.

Tingueu en compte: La carbocisteïna ha de ser molt acurada per als pacients amb úlcera pèptica activa i que són al·lèrgics a aquest fàrmac. El bebè molt petit no es recomana utilitzar carbocisteïna (S-carboximetil-L-cisteïna)

Efectes secundaris:

El perfil de seguretat de Carbocisteine ​​és bo. I poques vegades causa efectes secundaris. La carbocisteïna (S-carboximetil-L-cisteïna) no interactua amb la majoria dels fàrmacs. Per tant, S-Carboximetil-L-cisteïna és molt segur, i pot ser una elecció prolongada, especialment per a malalties pulmonars cròniques. No hi haurà cap impacte en les habilitats psicofísiques després de prendre Carbocisteine.

Pacient embarassada:

Encara que no hi ha demostració de que la S-carboximetil-L-cisteïna és perjudicial per a les dones embarassades, encara no es recomana durant l'embaràs. Segons la investigació, la carbocisteïna no farà mal a la lactància. Es pot utilitzar durant la lactància materna si el vostre metge diu que està bé.

Altres usos de la carbocisteïna (S-carboximetil-L-cisteïna) :

L'agent d'acabat del cabell i l'agent d'ajust, pot resistir l'acne.

Es pot utilitzar en la curació de la traqueitis crònica, enfisema, pulmonar.


COA per a carbocisteïna (S-carboximetil-L-cisteïna)

Certificat d'anàlisi de carbocisteïna

Article

Especificacions

Resultats

Personatges

Carbocisteïna

Pols cristal·lina blanca o gairebé blanca

(S-carboximetil-L-cisteïna)

Conformes

Identificació

Carbocisteïna

Compleix els requisits

Conformes

Aparença de la solució

Clar i incolor

Conformes

PH

2,8 ~ 3,0

2.89

Rotació òptica específica

-32.5 ° ~ -35.5 °

-33.63 °

Substàncies positives a ninhidrin

Compleix els requisits

Conformes

Clorur

≤0,15%

<>

Sulfats

≤ 300 ppm

<>

Metalls pesants

≤10 ppm

<>

Pèrdua en l'assecat

≤0,5%

0.23%

Cendra sulfatada

≤0,3%

0.11%

Assaig

Carbocisteïna

98,5 ~ 101,0%

(S-carboximetil-L-cisteïna)

99,70%

Conclusió

Els resultats compleixen amb els estàndards EP6

 

Pols de carbocisteïna pura (S-carboximetil-L-cisteïna) de primera qualitat; Carbocisteïna (S-Carboximetil-L-cisteïna) Proveïdors de matèries primeres a la Xina. Fabricants d'API de carbocisteïna (S-carboximetil-L-cisteïna).


Si esteu buscant la Carbocisteina o S-Carboximetil-L-cisteïna, matèria primera, API CAS 638-23-3, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like